Web Analytics
Gå til innhold
  • Bli medlem

Blix

Medlem
  • Innholdsteller

    3 769
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    53

Blix vant dagen sist Mars 20 2022

Blix hadde mest likt innhold!

Om Blix

  • Bursdag 12. sep. 1972

Profile Information

  • Kjønn
    Mann
  • Bosted
    Stabekk

Contact Methods

  • Skype
    amundblix

Nylige profilbesøk

6 762 profilvisninger

Blix's Achievements

Psychofunkadelic

Psychofunkadelic (6/6)

2,4k

Nettsamfunnsomdømme

  1. Har vært en del forskjellig oppetter årene, men alle favorittlydene fra mine favorittgitarister har stort sett alltid vært en Marshall på 10, typ Blackmore, EVH, Eric Johnson's sololyd og Yngwie.. Dette er fortsatt bare gull i mine ører.
  2. Må legge til at jeg bifaller Audun der, å venne krapylene til stillhet er en generaltabbe.
  3. Min favorittlyd fra Blackmore var rundt 1974, typ California Jam, Live in London. Da brukte han det som kom i hans stratter originalt. SL-4 er etter min mening ikke spesielt optimalt for RB-lyd, og han har aldri brukt de selv, selv om merkelig nok kommer signaturmodellen med de. Fender CS 69 er nok det som blir nærmest det han brukte. Og nei, det er ikke pickups med store baller, ballene tilføres senere i kjeden. Om du har et stack eller 2 med Marshall Major kommer du langt! Trikset er å ha rette vrengpedalen som gir rett boost så du ikke får den typiske litt tynne plinky vrengen.
  4. Av plugins synes jeg Neural banker det meste, last ned og prøv gratis. https://neuraldsp.com/collections/plugins
  5. Er det noe jeg har lært, så bruk litt penger på korrekte plekterbrett, kina-varianter funker aldri. Original Fender, Warmoth og fra Crazyparts.de er gode.
  6. Når det er load+power amp er loaden et nettverk av motstander og diverse som "lurer" forsterkeren til å tro at den er koblet til høyttaler, samt at signalet blir ned på linjenivå. Og da får man muligheten til effektloop før poweampen. Med 3-4k i budsjett har du ikke så mange valg dog, enten en brukt THD Hot Plate og lignende attenuatorer, men det låter fort lite fislete når du demper mye. En annen løsning, som kun vil gjelde for innspilling er en Suhr Reactive Load, da har du ingen mulighet for trinnvis demping, kun ren load som erstatter høyttaler og du bruker en IR-pluigin i DAW for høyttalersimulering. Om du har brukbare studiomonitorer kan dette låtte rimelig fett!
  7. Er plenty muligheter når det gjelder rene attenuatorer, men selv med de dyreste går det ganske mye utover lyden hvis man skal ha volumet ned på hjemmevennlig nivå. Løsninger som Fryette Power Station og Boss TAE er helt overlegne der synes jeg. Load+poweramp funker mye bedre pluss at du har muligheter for effekter etter amp om forsterkeren ikke har loop. For innspilling er UA OX knall, du har også den muligheten med Boss TAE, den har både innebygde cabs og du kan bruke eksterne IR.
  8. Er ingen endring der, du betaler moms og fortolling når du henter pakka på posten.
  9. Ja mye rimeligere hos både Andertons og Thomann nå, var jaggu på tide, de har hatt ett prisnivå langt over ander USA-importerte merker siden tidenes morgen omtrent.
  10. CITES for normal rosewood er ikke et tema lenger, det ble opphevet rett før jul. Så lenge det ikke er snakk om eksotiske utrydningstruede tresorter som f.eks Brasiliansk RW, trenger du ikke tenke på dette i det hele tatt.
  11. Ingen med vettet i behold ville satt perlemor plekterebrett på en 1968 Strat!
  12. Jeg bruker kun WBT med sølv. Helt genialt å jobbe med! https://www.ebay.com/itm/Silver-solder-cut-WBT-WBT0800-4-silver-premium-grade-audio-solder-1m-increments/400563981428
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.