Web Analytics
Jump to content

Seymour Duncan Dimebucker....


Slashaxl

Recommended Posts

Jeg hadde en, syntes den ble for scooped. Den stod i en carvin - nokså tynn sak i koa, neckthru med ibenholt gripebrett. Den manglet skikkelig punch, og hadde ikke klarheten jeg er ute etter. Ikke verdt 2000kr by a long shot

takk for svar.

Nå har jeg planer om kjøpe over ebay da, så da blir det neppe kostende over tusenlappen iallefall, sannsyneligvis ikke så mye heller.

Lurer på om jeg kanskje skal gå for Bill Lawrence sin versjon i stedet. Koster ca 50$.... og leser på harmony-central at den skal være minst like bra, kanskje bedre...

Er jo egentlig fornøyd med det jeg har, men vil teste noe nytt for morro skyld:)

Link to comment
Share on other sites

Ifølge folka på deanforumet (Dimebag-fantaster så det holder) så er Bill Lawrence sine bedre enn dimebuckerne. Denslags er jo selvsagt veldig subjektivt og vanskelig å bedømme, men jeg kan hvertfall skrive under på at dimebuckeren ikke spiller håret av deg ;) Jeg skiftet den mot en invader som har utrolig mye heftigere punch, samt en litt åpnere lyd. Du kan spille akkorder med heftig vreng og fortsatt høre at tonene klinger pent, mens dimebuckeren smudger dem litt sammen. Invaderen er en del hissigere da, og ikke noe særlig til clean i stolen hvertfall. Kanskje den kunne funka for de som gidder å fikse coilsplit :mellow:

Link to comment
Share on other sites

Jeg har en Invader i stolen (med coilspilt), funker fint til clean når du splitter den. Ellers så er den jo heftig. Dimebuckeren skal jo i utgangspunktet være hissigere (les: høyere output) enn Invaderen, men har ikke prød den.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg liker ferske strenger og bytter gjerne når jeg må, til Ernie Ball eller DA som er reimeligere.  Spiller ikke live eller i band lenger, men vet om et par som spiller mye mer enn meg og verdsetter den ekstra kosten med Elixir for å slippe å bytte så ofte. Går litt på bekostning av lyd, da Elixir har "mindre klang" i seg men til gjengjeld varer lenger.
  • Takk. Mener å huske at Elixir ble regnet som å være best blant mange.. Men hvordan er synes å dette nå? Og dersom man f.eks spiller en del live og bytter strenger ofte så har det vel mindre å si eller?
  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.