Web Analytics
Jump to content

Shawn Lane, Michael Romeo og Stephan Fortè


Fusion

Recommended Posts

Min først post på dette forumet vil jeg spørre etter et par .mp3 filer og videofiler..

Det har seg sånn at jeg skifta pc i månedskifte april/mai, der hadde jeg alle mine .mp3 filer og videofiler av disse gitaristene, så jeg lurte på om noen av dere har noen av disse..

Shawn Lane -> All Along The Watchtower

Shawn Lane -> Little Wings

Tror disse her bare finnes i .mp3 filer, men det husker jeg ikke. Jeg vet noen har dem her, siden det var her jeg fikk dem da jeg hadde dem!

Desverre er det det jeg kommerpå i farta av disse gitaristene, men har dere videoer/.mp3 av Michael og Fortè, så kan dere godt gi meg dem!

Som dere skjønner er Shawn, Romeo og Fortè mine favoritter!

Link to comment
Share on other sites

Seriøst, har du Shawn med Watchtower og Little Wings? Kan du legge den ut etter eller annet sted? Er sinnsykt keen på den.

Du sa du hadde noe av Fortè, legger du ut det også, erjeg veldig takknemmlig!

Tusen takk på forhånd!

Link to comment
Share on other sites

Seriøst, har du Shawn med Watchtower og Little Wings? Kan du legge den ut etter eller annet sted? Er sinnsykt keen på den.

Jeg har flere forskjellige versjoner av disse med Shawn Lane på gitar, men jeg tror jeg vet hvilke du tenker på.

Prøv dette forumet: www.lanesblitz.com

Der finner du både masser av fans, pluss masser av Lane bootlegs. Husk å registrer deg, og lag noen innlegg. Det setter vi pris på.

Dette hørtes da veldig ut som opphavsrettighetsbeskytta greier?

Det gjør det. Tror vi styrer unna Forté og Romeo i denne omgangen.
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hadde Guitar Rig 3(?) for mange år siden. Prøve alt mulig - ink Amplitube, men syns GR var desidert best og enklest i bruk. Skal teste det nye også   Jeg bruker mest Bias FX of Bias FX2, men sliter litt med latency. Hvilken type PC bruker du, og hvordan er forsinkelsene?  
  • For et år siden kom jeg over programmet Guitar rig 6. De hadde en demo med alle funksjoner bare at man ikke kunne lagre, men fullt brukbar til opptak. Den varte i 30 min, så må man starte programmet på nytt. Jeg hadde demoen i tre måneder før jeg så at de hadde sommersalg og jeg fikk hele programmet til halv pris. 1000.- kroner som var latterlig billig med tanke på hvor mange amps, rack, pedaler og muligheter som var der. Det var over 1200 ferdig innstilte lyder i forskjellige sjangere og man kan lagre de i forskjellige filer. Man kan selvsagt justere de å lagre nye, eller lage egne med alt som finnes. Den har også instillinger for vokal, trommer og mye annet. Nå har Guitarrig 7 kommet med cubersalgspris, men jeg venter til Black Friday eller Cybermonday i håp om å få oppgradert billigere. Det er masse nytt. Her er en video   Her er nettsiden: Native Instruments Guitar rig 7 Og her kan du laste ned demoen: Note: The demo version runs 30 minutes per session, and can then be reopend to try again. Save and Total Recall functions disabled. Du klarer deg lenge med den PS. Dette er ikke ment som reklame, men et godt tips. Jeg tjener ikke noe på det, men den demoen er gratis og verdt å teste...
  • Söker rock projekt i Norge att vara med i och framför allt live gig. All rock/metal är intressant.  Smakprov: www.linkedin.com/in/emlu-music-production-983a92296    
  • Heisann! er det noen som vet verdien på denne?  serienummer: US20048978
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.