Web Analytics
Jump to content

kraftigere bro pickup


Stargazer

Recommended Posts

Jeg får en del pæng in på kontoen den 15. Bruker anledningen til og fikse på det eneste jeg ikke er så fornøyd med på gitaren min, nemlig bro pick upen.

vill helst ha humless så jeg tenkte på enten SD 59jr, hot stack eller cool rails.

kunne tenke meg enten en vintage humbucker lyd eller noe ganske nærme p-90.

heller mer mot p-90 for øyeblikket.

Så da lurte jeg på hva dere kunne anbefale? :)

Edited by Stargazer
Link to comment
Share on other sites

Hottere? Og det skal passe i singlecoil? Vel da er alle du har foreslått rimelig ok... Ikke VELDIG hotte noen av de, egentlig, men endel mer en singlecoil, som jeg regner med du har fra i utgangspunktet.

P90 er ikke noen humbucker, men en ganske "humbuckeratktig singlecoil" så å si... Med litt modding vil det forsåvidt være en plass til det i gitaren din om du har en strat med utfersning som tillater større ting en single.

Dersom du har stor utfresning under plekterbrettet ditt (om du i det hele tatt har en strat da..) så kan du jo sette saga i plekterbrettet! Det er jo en rimelig liten operasjon! Mål opp og sett inn en ordentlig pickup! Da kan du skru inn en skikkelig humbucker og få en aldri så liten Van Halen spinoff :D

Link to comment
Share on other sites

kunne tenke meg enten en vintage humbucker lyd eller noe ganske nærme p-90.

heller mer mot p-90 for øyeblikket.

Hadde vert bra om du kunne skrive hvilken gitar du har, og hvilken type lyd du vil ha.

har en standard strat

grunnene til at jeg nevner p-90 er at mange av de kraftigere strat singlecoilene sammenlignes med den.

er ikke ute etter en dead-on etterligning, bare noe som kan ligne litt.

en singlecoil lyd med mer output og kansje litt mer kraftigere lyd.

og grunnen til at jeg nevner dobbel er at jr59'en er med mindre jeg tar feil en humbucker lagd for og passe i singlecoil plass.

Edited by Stargazer
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hadde Guitar Rig 3(?) for mange år siden. Prøve alt mulig - ink Amplitube, men syns GR var desidert best og enklest i bruk. Skal teste det nye også   Jeg bruker mest Bias FX of Bias FX2, men sliter litt med latency. Hvilken type PC bruker du, og hvordan er forsinkelsene?  
  • For et år siden kom jeg over programmet Guitar rig 6. De hadde en demo med alle funksjoner bare at man ikke kunne lagre, men fullt brukbar til opptak. Den varte i 30 min, så må man starte programmet på nytt. Jeg hadde demoen i tre måneder før jeg så at de hadde sommersalg og jeg fikk hele programmet til halv pris. 1000.- kroner som var latterlig billig med tanke på hvor mange amps, rack, pedaler og muligheter som var der. Det var over 1200 ferdig innstilte lyder i forskjellige sjangere og man kan lagre de i forskjellige filer. Man kan selvsagt justere de å lagre nye, eller lage egne med alt som finnes. Den har også instillinger for vokal, trommer og mye annet. Nå har Guitarrig 7 kommet med cubersalgspris, men jeg venter til Black Friday eller Cybermonday i håp om å få oppgradert billigere. Det er masse nytt. Her er en video   Her er nettsiden: Native Instruments Guitar rig 7 Og her kan du laste ned demoen: Note: The demo version runs 30 minutes per session, and can then be reopend to try again. Save and Total Recall functions disabled. Du klarer deg lenge med den PS. Dette er ikke ment som reklame, men et godt tips. Jeg tjener ikke noe på det, men den demoen er gratis og verdt å teste...
  • Söker rock projekt i Norge att vara med i och framför allt live gig. All rock/metal är intressant.  Smakprov: www.linkedin.com/in/emlu-music-production-983a92296    
  • Heisann! er det noen som vet verdien på denne?  serienummer: US20048978
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.