Web Analytics
Jump to content

Den erlige mening om Steve vai


solidsnake_971

Recommended Posts

 • Replies 67
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

Best med Zappa. TV-spill gitarist med plastikk-uttrykk på egenhånd. Ekstrem teknikk, ikke hva rent tempo angår men rare og utrolige takter.

Link to comment
Share on other sites

Jeg synes han er en kjempe god gitarist og udiskutabel teknisk. Han har en god del bra låter. Veldig nyskapende i sitt felt, men har oxo mye jeg synes er sært..

"I make music to push my own buttons," explains Vai. "I've always been driven by an addiction to create sounds that are unique – not better than what other people do, just different."

Men han er jo en slags kunstner og det synes jeg han lever bra ut :lol: Jeg tror at du må være litt sånn for å bli det geniet som Steve Vai er!

"Ibanez used my blood – a lot of my blood – in the guitar's swirling paint job," explains Vai. "Maybe a hundred years from now, when someone decides to clone me from the blood in the paint, my clone will finally figure out how get his music on the radio."

Dessuten så klarer han å være en god entertainer på scenen, uttrykker musikken sin. Det er mye mere show over Vai enn f.eks Satriani (som jeg i uttgangspunktet er mer fan av...)

"I don't feel like I've made a record that expresses my full potential on guitar," explains Vai. "I'm fighting time on this project because I'm getting older and at some point I'm going to hit a wall physically. While I still have the chops to do it, I want to make my definitive guitar statement."

Jeg gleder meg hvertfall :D

steve_vai_06.jpg

Link to comment
Share on other sites

Steve har vært min trofaste følgesvenn i mange år nå. 15 år for å være nøyaktig. Ble hekta etter at svoger hadde med en gammel opptakskassett med Crossroadsduellen på. Forelsket meg umiddelbart i denne mannen. Malmsteen ble mer eller mindre glemt... Kanskje like greit... ;)

Min erlige, eller ærlige som jeg liker å skrive ;), mening om mannen har kanskje fått noen modifikasjoner de siste årene. Han står fortsatt høyt i kurs hos meg. Ikke misforstå. Jeg har en signert JEM10, signert G3 poster, signert ballerina score hengende på veggen for å nevne noe. Steve sier selv at han er på vei til å lage den ultimate gitarplata, men her syns jeg nok at han roter seg bort i alt for mye digitalt dilldall. Skal Steve Vai lage den ultimate gitarplata, så kan han gjøre en oppfølger som er en mix av Sex& religion og Alien love secrets. Da hadde jeg bøyd meg i all ydmykhet.

Må nok innrømme at det har tatt tid for meg å virkelig høre på god musikk i stedet for god teknisk musikk, og dette igjen har forandret mitt syn på Steve Vai. Men sånn er det heldigvis. Ingenting er bedre enn et dynamisk sinn. Legger ved et lite minne fra oktober i fjor, da jeg traff Steve og hovedøksa over alle hovedøkser... ;)

M

P1000571.jpg

Link to comment
Share on other sites

Neil Young kan få meg til å stompe rundt i pogo på hybelen og vræle og spille luftgitar, Vai Får meg til å prøve å følge matematikken i musikken hans, men grooven smitta aldri av fra Zappa :) Med andre ord: ikke et stygt ord om hans kompetanse som gitarist, men han treffer ikke meg. Men hva kan du forlange hos en som engasjert, høylytt og ganske forbanna kan krangle med folk om at Kossoff var en bedre gitarist en Malmsteen noensinne kan bli.. ;)

Noe kult har han da gjort uansett!

Link to comment
Share on other sites

Det jeg har hørt er mesteparten bra, noe kan bli vell overthetop etter min smak.

Men anyway,den mannen må være født med gitaren......

Har bare G3 DVDene og Astoria DVDen med Vai. Visst jeg skulle kjøpt meg en plate eller 2,hvilke skulle jeg ha valgt da?

BTW, hvor mye tror dere EVO er verd for en gitar-samler?

Mister Vai den gitaren blir vell som å miste ett familemedlem......

Som jeg har sett utav DVDene med han,så ser det ut som han bruker EVo'en mindre nå for tiden, stemmer det? Dere som har inside-storyes?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Hadde Guitar Rig 3(?) for mange år siden. Prøve alt mulig - ink Amplitube, men syns GR var desidert best og enklest i bruk. Skal teste det nye også   Jeg bruker mest Bias FX of Bias FX2, men sliter litt med latency. Hvilken type PC bruker du, og hvordan er forsinkelsene?  
  • For et år siden kom jeg over programmet Guitar rig 6. De hadde en demo med alle funksjoner bare at man ikke kunne lagre, men fullt brukbar til opptak. Den varte i 30 min, så må man starte programmet på nytt. Jeg hadde demoen i tre måneder før jeg så at de hadde sommersalg og jeg fikk hele programmet til halv pris. 1000.- kroner som var latterlig billig med tanke på hvor mange amps, rack, pedaler og muligheter som var der. Det var over 1200 ferdig innstilte lyder i forskjellige sjangere og man kan lagre de i forskjellige filer. Man kan selvsagt justere de å lagre nye, eller lage egne med alt som finnes. Den har også instillinger for vokal, trommer og mye annet. Nå har Guitarrig 7 kommet med cubersalgspris, men jeg venter til Black Friday eller Cybermonday i håp om å få oppgradert billigere. Det er masse nytt. Her er en video   Her er nettsiden: Native Instruments Guitar rig 7 Og her kan du laste ned demoen: Note: The demo version runs 30 minutes per session, and can then be reopend to try again. Save and Total Recall functions disabled. Du klarer deg lenge med den PS. Dette er ikke ment som reklame, men et godt tips. Jeg tjener ikke noe på det, men den demoen er gratis og verdt å teste...
  • Söker rock projekt i Norge att vara med i och framför allt live gig. All rock/metal är intressant.  Smakprov: www.linkedin.com/in/emlu-music-production-983a92296    
  • Heisann! er det noen som vet verdien på denne?  serienummer: US20048978
  • Via dette så endte jeg istedenfor opp med dette.   
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.