Web Analytics
Jump to content

Rhodes! VOX! Hammond! Wurlitzer!


Guest

Recommended Posts

Alle gamle orgel er fete! Men jeg lurer bare på hvor man kan finne slike, evt noen her er nok inne på sånne til å tipse meg om gode imitasjoner! Gjerne softsynther.

Link to comment
Share on other sites

Gamle originale koster jo greit mye penger.. Men selvfølgelig så er jo lyden uerstattelig i forhold til Softsynthene du får idag.

Softsynther :

B4 II (hammond)

Elektrik Piano (Rhodes, Wurlitzer, Clavinet)

og for piano som du sikkert kjenner til:

The Grand 2

Akoustik Piano

Ivory

Og ellers av hardware så finnes jo noe fra Clavia:

Clavia Nord Elektro (ikke veide tangenter og kun opptil 73).

Clavia Nord Stage (ny) (veide tangenter, 88). Har fått utrolig bra kritikk.

Edited by EivindS
Link to comment
Share on other sites

 • 3 weeks later...

Noen formening om softsynthene til Korg?

Clavia låter forresten ganske fett :D Var med en kompis av meg som prøvde ut en sånn en! Han fikk frem svært overbevisende og "organiske" Rhodes-lyder på det!

Link to comment
Share on other sites

javell ? .. hvis meg så tar jeg alle..

det finnes jo folk som ikke aner hvilke instrumenter de egentlig er innehaver av, men originale hammonds / rhodes pleier og gå for en god slump penger.. alt etter stand selvfølgelig.

Hørte også en historie om en som hadde en original wurlitzer til salgs i stavanger aftenblad.. så ringte en kjenning av en kjenning inn for og høre om hva han skulle ha.. "neei jeg vet ikke.. grunnen til at jeg selger det er pga det er så lite varierte lyder til guttungen.." .. så spurte han om han ville bytte mot et casio keyboard.. Og det ville han selvfølgelig :D

Link to comment
Share on other sites

Nå har jeg faktisk brukt litt tid og energi på nettauksjoner, og jeg må si at for i gata rundt 500 kroner dukker det ikke opp stort mer en rimelig labre stueorgel!... Kawai o.l. Technics lagde noen passe OK, men selv de koster endel mer..

Link to comment
Share on other sites

Native Instruments B4 låter utrolig tøft. Jeg har bare eneren, må se å skaffe meg toeren snart.

Ellers er Nord Stage den feteste tangentbaserte tingen jeg har prøvd noensinne. Jeg har så lyst på en sånn en, men det er litt for dyrt :P

Link to comment
Share on other sites

Nå har jeg faktisk brukt litt tid og energi på nettauksjoner, og jeg må si at for i gata rundt 500 kroner dukker det ikke opp stort mer en rimelig labre stueorgel!... Kawai o.l. Technics lagde noen passe OK, men selv de koster endel mer..

Fant et technics-orgel på finn.no gratis

låter fett nok, det.

Link to comment
Share on other sites

Semiveide tangenter er stort sett helt greit for en som egentlig spiller gitar og bare leter etter "kule" pengesluk. Nå ser jeg at Moog kommer ut med en ny og liten synth... Little Phatty! Kan være noe det også selv om det ikke akkurat er noe orgel!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hadde Guitar Rig 3(?) for mange år siden. Prøve alt mulig - ink Amplitube, men syns GR var desidert best og enklest i bruk. Skal teste det nye også   Jeg bruker mest Bias FX of Bias FX2, men sliter litt med latency. Hvilken type PC bruker du, og hvordan er forsinkelsene?  
  • For et år siden kom jeg over programmet Guitar rig 6. De hadde en demo med alle funksjoner bare at man ikke kunne lagre, men fullt brukbar til opptak. Den varte i 30 min, så må man starte programmet på nytt. Jeg hadde demoen i tre måneder før jeg så at de hadde sommersalg og jeg fikk hele programmet til halv pris. 1000.- kroner som var latterlig billig med tanke på hvor mange amps, rack, pedaler og muligheter som var der. Det var over 1200 ferdig innstilte lyder i forskjellige sjangere og man kan lagre de i forskjellige filer. Man kan selvsagt justere de å lagre nye, eller lage egne med alt som finnes. Den har også instillinger for vokal, trommer og mye annet. Nå har Guitarrig 7 kommet med cubersalgspris, men jeg venter til Black Friday eller Cybermonday i håp om å få oppgradert billigere. Det er masse nytt. Her er en video   Her er nettsiden: Native Instruments Guitar rig 7 Og her kan du laste ned demoen: Note: The demo version runs 30 minutes per session, and can then be reopend to try again. Save and Total Recall functions disabled. Du klarer deg lenge med den PS. Dette er ikke ment som reklame, men et godt tips. Jeg tjener ikke noe på det, men den demoen er gratis og verdt å teste...
  • Söker rock projekt i Norge att vara med i och framför allt live gig. All rock/metal är intressant.  Smakprov: www.linkedin.com/in/emlu-music-production-983a92296    
  • Heisann! er det noen som vet verdien på denne?  serienummer: US20048978
  • Via dette så endte jeg istedenfor opp med dette.   
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.