Web Analytics
Jump to content

Gode sjapper i London?


Rocco

Recommended Posts

Noen som har kontroll på hvilke gitarsjapper man bør sjekke ut hvis man er i London?

Og som ikke ligger i Denmark Street?

Skal dit om to uker:)

Er ikke så mye som ikke er enten i Denmark street eller rett rundt hjørnet. Ligger vel et par til nedover Tottenham Court Road, men bortsett fra det tror jeg du må ut av London hvis det skal være no spes. Men tror du finner det meste i Denmark Street. No spes grunn til at du ikke vil til DS?

Link to comment
Share on other sites

Hvis du er sugen på å ta tog i en halvtime så anbefales denne butikken på det varmeste : www.guitarvillage.co.uk som ligger i Farnham.

Var der selv sist jeg var i London og plukket med meg en gitar. Du finner ingen butikk med bedre service, og du får utrolig bra priser.

De var helt imponerte over at jeg orket og reise til London, og ta tog til den lille byen, og gå i et kvarter fra togstasjonen for og handle hos akkurat dem, så når jeg skulle kjøpe litt attåt utenom gitaren, så sa de jeg bare kunne ta det. Fikk en uslåelig pris på alt.

Nå ser jeg at han jeg handlet hos har sluttet hos dem, men sjekk ut siden hvis det er noe spesielt du ser etter, og send dem en mail om de kan holde den av til deg.

Ellers ligger det jo endel butikker i Denmark Street, og også en i kjelleren (svææær) til Virgin Megastore i Oxford Street. Denne er riktig nok litt for stor så du får ikke noe særlig "bargains". Ting koster det de koster.

Link to comment
Share on other sites

Prisene i Denmark Street/Soho varierer, men det er tross alt veldig mange butikker, så skal du ha rimelig kurante ting er det heftig konkurranse, bare du ikke hopper på det første og beste tilbudet du finner skal det gå greit. Det finnes enkelte – som Guitar Village – som tilbyr ting en del billigere, men det har mye med beliggenhet å gjøre, det er ikke billig å leie lokaler midt i London sentrum.

Link to comment
Share on other sites

Skal til Denmark Street, men forestiller meg at prisene er stive, siden det er så velkjent.

Prisene er stive og servicen er dårlig ( du er jo tross alt i england), så som Thomas sier bare kjør på det du kan med dealing.

Min beste erfaring fra Denmark street var når jeg prøvde å få kjøpt en hel boks med plekter "Sorry no can do vi selger bare enkelthvis". Ja ja, ikke akkurat som i statene.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hadde Guitar Rig 3(?) for mange år siden. Prøve alt mulig - ink Amplitube, men syns GR var desidert best og enklest i bruk. Skal teste det nye også   Jeg bruker mest Bias FX of Bias FX2, men sliter litt med latency. Hvilken type PC bruker du, og hvordan er forsinkelsene?  
  • For et år siden kom jeg over programmet Guitar rig 6. De hadde en demo med alle funksjoner bare at man ikke kunne lagre, men fullt brukbar til opptak. Den varte i 30 min, så må man starte programmet på nytt. Jeg hadde demoen i tre måneder før jeg så at de hadde sommersalg og jeg fikk hele programmet til halv pris. 1000.- kroner som var latterlig billig med tanke på hvor mange amps, rack, pedaler og muligheter som var der. Det var over 1200 ferdig innstilte lyder i forskjellige sjangere og man kan lagre de i forskjellige filer. Man kan selvsagt justere de å lagre nye, eller lage egne med alt som finnes. Den har også instillinger for vokal, trommer og mye annet. Nå har Guitarrig 7 kommet med cubersalgspris, men jeg venter til Black Friday eller Cybermonday i håp om å få oppgradert billigere. Det er masse nytt. Her er en video   Her er nettsiden: Native Instruments Guitar rig 7 Og her kan du laste ned demoen: Note: The demo version runs 30 minutes per session, and can then be reopend to try again. Save and Total Recall functions disabled. Du klarer deg lenge med den PS. Dette er ikke ment som reklame, men et godt tips. Jeg tjener ikke noe på det, men den demoen er gratis og verdt å teste...
  • Söker rock projekt i Norge att vara med i och framför allt live gig. All rock/metal är intressant.  Smakprov: www.linkedin.com/in/emlu-music-production-983a92296    
  • Heisann! er det noen som vet verdien på denne?  serienummer: US20048978
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.