Web Analytics
Jump to content

p-90


frogman

Recommended Posts

P90-pickups er tøft det. Knallfine på clean, spør du meg. Fine og jazzete clean, og rå med vreng. Gir en ganske "raunchy" lyd med vreng. Synger veldig bra, og gir i tilleg fet trykk når man spiller powerchords.

I tillegg så er det enkelt å droppe inn en minihumbucker, om man vil spille litt Thin Lizzy.

Selv om P90-pickups i bunn og grunn er singlecoils, er de av en helt annen verden enn singlecoils. De er mye mørkere i lydbildet, og har litt mer kompresjon.

Link to comment
Share on other sites

Hoved gitaren min er en les paul med gibson sine P90 mikrofoner, og jeg er grisefornøyd!

Har funnet ut at jeg liker responsen i singlecoil pickuper bedre, og her får du i tilegg en veldig rå feithet. Litt røffere enn en moderat humbucker(ikke så polert lyd) på vreng(genialt for crunchy, men klar blues rock) og brilliant mellomtone og diskant på clean. (veldig åpen lyd på clean)

Dette er da på en les paul, har ikke prøvd sg med p90 mikker.

Noe jeg har lyst til er å putte en alnico versjon av p90 i halsposisjonen. De skal visstnok låte ekstrem bra.(som på 54 les paul custom)

Men kan du sette i p90 mikrofoner i sg'n din?

Edited by Slash Thorød
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hadde Guitar Rig 3(?) for mange år siden. Prøve alt mulig - ink Amplitube, men syns GR var desidert best og enklest i bruk. Skal teste det nye også   Jeg bruker mest Bias FX of Bias FX2, men sliter litt med latency. Hvilken type PC bruker du, og hvordan er forsinkelsene?  
  • For et år siden kom jeg over programmet Guitar rig 6. De hadde en demo med alle funksjoner bare at man ikke kunne lagre, men fullt brukbar til opptak. Den varte i 30 min, så må man starte programmet på nytt. Jeg hadde demoen i tre måneder før jeg så at de hadde sommersalg og jeg fikk hele programmet til halv pris. 1000.- kroner som var latterlig billig med tanke på hvor mange amps, rack, pedaler og muligheter som var der. Det var over 1200 ferdig innstilte lyder i forskjellige sjangere og man kan lagre de i forskjellige filer. Man kan selvsagt justere de å lagre nye, eller lage egne med alt som finnes. Den har også instillinger for vokal, trommer og mye annet. Nå har Guitarrig 7 kommet med cubersalgspris, men jeg venter til Black Friday eller Cybermonday i håp om å få oppgradert billigere. Det er masse nytt. Her er en video   Her er nettsiden: Native Instruments Guitar rig 7 Og her kan du laste ned demoen: Note: The demo version runs 30 minutes per session, and can then be reopend to try again. Save and Total Recall functions disabled. Du klarer deg lenge med den PS. Dette er ikke ment som reklame, men et godt tips. Jeg tjener ikke noe på det, men den demoen er gratis og verdt å teste...
  • Söker rock projekt i Norge att vara med i och framför allt live gig. All rock/metal är intressant.  Smakprov: www.linkedin.com/in/emlu-music-production-983a92296    
  • Heisann! er det noen som vet verdien på denne?  serienummer: US20048978
  • Via dette så endte jeg istedenfor opp med dette.   
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.