Web Analytics
Jump to content

ACDC


gibson_sg
 Share

Recommended Posts

Har lånt meg en acdc dvd, drit bra! fra 1991 ellerno. angus young er en tøffing ,hehe.

her skal det hvertfall letes opp gamle acdc plater når jeg får nye-gitaren, det er helt sikkert.. ekte rock 'n roll.. liker ikke helt vokalen men det er nå så..

Kanskje den gamle var bedre.

hva synest dere om acdc da?

Link to comment
Share on other sites

 • Replies 45
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

Fant dette i en AC/DC FAQ:

The Young's sister Margaret suggested something she'd seen on the back of a vacuum cleaner: 'AC/DC'. According to Angus, "It had something to do with electricity, so it seemed to fit...". The Young brothers were ignorant of the bisexual connotation that the term carried, and after opening for bisexual rocker Lou Reed, many gay clubs tried to book them...convinced they were a bisexual group.

:mrgreen:

Link to comment
Share on other sites

AC/DC er strøm greier, og skråstreken er sånn... De har byttet ut skråstreken med et lyn, det er tøft nok.

For de som ikke vet hvorfor Angus bruker skoleuniform:

Han gikk på skole i Australia og der brukte de uniformer, og uniformen brukte han når de spilte også, og det har han fortsatt med, og gjør det enda.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Jeg bor i Arendal, og jeg planlegger å kjøpe en gitar jeg gjerne vil ha profesjonelt setup på kort tid etter jeg mottar den. Er villig til å reise et lite stykke, men leter helst etter noe nærme Arendal. Noen som har noen plasser de anbefaler?
  • Har ikke vært innom her på en god stund. Trodde hele greia var avviklet, men så er det jo ikke - foreløpig i hvertfall🤔
  • Den som ideelt passer, i følge nettbutikken er på RMS-effekt: 250W - Toppeffekt: 350W, så du har nok rett:) Ja det er et relativt lite anlegg, men jeg tror det holder i et kjellerlokale eller øvingsrom. Jeg øver mest med hodetelefoner så jeg trenger å høre det jeg holder på med, i rommet, og det går ikke her jeg bor.
  • Det blir for avansert for meg. Jeg trodde det bare var å plugge i en gitar og spille i vei. Visste ikke om den pickupen. De selger også uten så det var en slik jeg så for meg, men hvis man trenger ekstrautstyr så blir det noe annet. Jeg har en Gibson Les Paul og ønsker meg en svart Fender Stratocaster. Det er alt jeg trenger av El gitarer og jeg liker ikke tanken på å koble på ekstrautstyr. Jeg så også nettopp på manualen og tror jeg trenger å tenke litt på dette, men det blir neppe aktuelt. Utrolig flott sak likevel, i hvert fall når de tester den på Youtube. Jeg er en enkel sjel og vil ha det enkelt. Derfor har jeg mye nesten ubrukt utstyr, eller bare testet for å se at det funker når man får det hjem, som skal ut på Finn når jeg en eller gang får den rette spiriten. Boss BR 800 Muligens en nyinnkjøpt Yamaha MG10 XUF Yamaha PSR-S670 keyboard (veldig lite brukt) Taylor 327e V-Class (så godt som ny) En del pedaler (Kun testet) Muligens forsterkeren til PA anlegget jeg nevnte. (Ny, kun testet) Og en del mer jeg ikke kommer på i farta. Jeg er redd det ville blitt en Roland GR55 GK i tillegg som skulle ut på Finn.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.