Web Analytics
Jump to content

Gitarmagasin


Leftie

Recommended Posts

Jeg driver og lager et magasin om gitarer på skolen for tiden. Jeg har noen planer, men sliter med å få fylt ut alle åtte sidene med noe vettugt. Er det noen som har noen innspill?

Jeg har følgende overskrifter (foreløpig):

s. 2-3: (Ingen ide om innhold)

s. 4-5: Topp festen med din egen hitparade (Veiledning til oppstart, valg av riktig gitar, hjelp til å finne tabs/akk. osv)

s. 6-7: Intervju med en gitarist (Vet ikke helt hvem enda)

s. 8: En liten sak/annonse for en lokal gitarsjappe

Hadde satt stor pris på om noen hadde hatt noen innspill, enten det er meningsytringer, ideer osv...

På forhånd takk.

Edited by Leftie
Link to comment
Share on other sites

Du kan jo skrive litt genrelt om instrumentet gitar. :)

Da tenker jeg på hvordan den er oppbygd, lyden, pris, forskjellen acoustic/electric, litt historie osv.

Jeg syns også at du burde få med at det egentlig bare fins to gitarmerker; Fender og Gibson, alle andre merker er egentlig bygd opp på disse to gigantene. B)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hadde Guitar Rig 3(?) for mange år siden. Prøve alt mulig - ink Amplitube, men syns GR var desidert best og enklest i bruk. Skal teste det nye også   Jeg bruker mest Bias FX of Bias FX2, men sliter litt med latency. Hvilken type PC bruker du, og hvordan er forsinkelsene?  
  • For et år siden kom jeg over programmet Guitar rig 6. De hadde en demo med alle funksjoner bare at man ikke kunne lagre, men fullt brukbar til opptak. Den varte i 30 min, så må man starte programmet på nytt. Jeg hadde demoen i tre måneder før jeg så at de hadde sommersalg og jeg fikk hele programmet til halv pris. 1000.- kroner som var latterlig billig med tanke på hvor mange amps, rack, pedaler og muligheter som var der. Det var over 1200 ferdig innstilte lyder i forskjellige sjangere og man kan lagre de i forskjellige filer. Man kan selvsagt justere de å lagre nye, eller lage egne med alt som finnes. Den har også instillinger for vokal, trommer og mye annet. Nå har Guitarrig 7 kommet med cubersalgspris, men jeg venter til Black Friday eller Cybermonday i håp om å få oppgradert billigere. Det er masse nytt. Her er en video   Her er nettsiden: Native Instruments Guitar rig 7 Og her kan du laste ned demoen: Note: The demo version runs 30 minutes per session, and can then be reopend to try again. Save and Total Recall functions disabled. Du klarer deg lenge med den PS. Dette er ikke ment som reklame, men et godt tips. Jeg tjener ikke noe på det, men den demoen er gratis og verdt å teste...
  • Söker rock projekt i Norge att vara med i och framför allt live gig. All rock/metal är intressant.  Smakprov: www.linkedin.com/in/emlu-music-production-983a92296    
  • Heisann! er det noen som vet verdien på denne?  serienummer: US20048978
  • Via dette så endte jeg istedenfor opp med dette.   
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.