Web Analytics
Jump to content

Floyd Rose Instruksjoner


irodo
 Share

Recommended Posts

Nå som det ikke ble 74 Strat på meg ;) så vurderer jeg å kjøpe meg en Ibanez av ett eller annet slag. Da med FR. Men så er det så mange som sier huttetu og fysjameg, styr unna, bare problemer. Men det kan vell ikke være så galt,er jo nonw her iverden som bruker det ;)

Noen som vet av en kanon nettside med instruksjoner om oppsett,justering og bytting av strenger på ett slikt system??

Thanks :)

Edited by irodo
Link to comment
Share on other sites

 • Replies 35
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

Nå som det ikke ble 74 Strat på meg ;) så vurderer jeg å kjøpe meg en Ibanez av ett eller annet slag. Da med FR. Men så er det så mange som sier huttetu og fysjameg, styr unna, bare problemer. Men det kan vell ikke være så galt,er jo nonw her iverden som bruker det ;)

Noen som vet av en kanon nettside med instruksjoner om oppsett,justering og bytting av strenger på ett slikt system??

Thanks :)

Fant :)

Da er det bare å kjøpe,og smøre seg med tålmod :)

Link to comment
Share on other sites

Men det er da ikke vanskelig etterhvert, det blir jo en rutine som lett går på et par minutter etter et par strengeskifter.

Bortsett fra det ser jeg ingen negative sider ved en floyd, er mange som misliker floyd fordi "bare shreddere bruker det".

Om alt går som jeg har tenkt har jeg gitar med floyd om ca en måneds tid.

Link to comment
Share on other sites

Floyd er jo jævlig tøft :D

Verdt å bruke et par minutter ekstra på å bytte strengesett da! :P

Noe jeg lurer på som jeg enda ikke har ut av om Floyd er; hvor tykk kropp må gitaren ha som minimum for å kunne ha FR montert?

Det skal da gå i alle gitarer som har vanlig Tremolo, for de med fast stol kan du alltid kjøpe en Kahler, men jeg vet ikke om det har alle funksjonene til en floyd

Link to comment
Share on other sites

Hva er det folk misliker med FR egentlig? Vanskelig og skifte strenger og stemme om vet jeg, men noen andre ulemper?

Vel om den ikke er satt opp sikkelig kan du få problemer med stemming og at strenger ryker fort.

Også stjeler FR en del mer tone enn det andre broer gjør.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Heisann,   Jeg har tatt opp noe musikk før, men tenkte å investere i noe bedre utstyr denne gangen. Jeg har sjekket YouTube og Google, og funnet ut at jeg skulle gå til anskaffelse av Focusrite 18I8 (har også sett på Audient ID44 - antageligvis overkill? Da jeg er veldig alene). Uansett; Var egentlig fast bestemt på lydkort, men så ble det også sagt at jeg kunne bruke Headrush Pedalboard som lydkort / audio interface. Og en slik har jeg. Mitt spørsmål blir vel først og fremst, hvordan det brettet stiller seg i forhold, kvalitetsmessig, til de to andre lydkortene/AI jeg nevnte? Er det like-så-bra, bedre, dårligere, veldig mye bedre, eller hva? Jeg har ikke noe i mot å betale noen kroner, om jeg får kvalitet igjen for det. Jeg synes jeg sliter generelt litt med støy i utstyret mitt (alltid en eller annen buzzing-lyd, et sted, og det tar litt drepen på motivasjonen å spille tilkoblet - spiller for det meste "unplugged", selv med elgitar). Jeg ønsker i hvert fall bra utstyr. Noen forslag til hvor jeg kan begynne å løse dette problemet? Mener at jeg tok med gitar og forsterker til Gitarhuset på Alnabru også, og testet der, og "ingen buzzing". Kan det være noe med rommet mitt? At PC står der og andre ting?   Oppsummert; Jeg har gitarer, et Headrush Pedalboard, KRK Rokit 6 høytalere og en PC. Tenker å bruke Reaper som DAW til å begynne med. Jeg har et større ønske om kvalitet, og liten lag/latency. Og vil heller ha kvalitet (null irritasjonsmomenter) enn å spare noen kroner. Noen som vil hjelpe videre? Jeg er først og fremst en gitarspiller, og har dessverre mindre kunnskap om preamp, forsterker, etc. etc..    Takker og bukker for svar og hjelp!    
  • Som BobbyBay sier, se på Finn om du finner noe i nærheten til akseptabel pris, ta med gitaren og prøv.
  • Du bør ha 10" eller 12" høyttalerelement. Det er et must for å få god lyd. Så er det om man skal ha rør eller transistor / digital forsterker - det er en smakssak. Her er et par Vox Valvetronics (modellering): https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=262995185 https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=257890983 En rørforsterker kan får man ikke samme pene lyden på både på lavt som høyt volum, og man kan ikke spille via hodetelefoner med den. På en annen side får man en helt annen lyd, og annen respons (vanskelig å forklare.) En Bugera (rør) med mange muligheter til en grei penge: https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=257472591  
  • Hej! Har en Gretsch streamliner g2420t som jeg brukte en billig forsterker til som ble ødelagt. Nå vil jeg kjøpe en litt bedre en (tænker rundt 1000-3000kr.) Siden det er en hollowbody som høres fin ut akustisk, vil jeg gjerne ha en amp som kan få den til å høre flott ut elektrisk også. Har ikke mye forstand på forsterkere så kunne veldig gjerne ha bruk for råd og eksempler:)))  
  • Smått hotte virker de ihverfall. Splitter overraskende fint og tonekontrollen roter ikke ting til når man ruller tilbake. Men jeg er ikke helt forelsket i halsen. Det er noe med den chunky v-profilen kombinert med relativt flatt fingerbrett som virker litt klomsete. Eller det kan være at halsen på den HBSC550-II`en er ekstremt god match her til sammenligning
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.