Web Analytics
Jump to content

Mexicansk Strat


gibson91
 Share

Recommended Posts

Har prøvd en mexicansk strat av Fender til 5000 - 6000 avhenger hvilken butikk

Spillbarhet: 9/10

Utrolig god å spille på, som en drøm. Ikke noe mer å si!

Lyd: 8/10

Rund og fin lyd, ikke så skarp men lyden ka bli litt tynn til tider

Overall:

En god gitar med god kvaltitet, egner seg veldig bra hvis man er ute etter en gitar til den prisen! Anbefales :D

Link to comment
Share on other sites

 • Replies 44
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

 • 2 weeks later...
 • 3 weeks later...

smak og behag.

Jeg liker SSS bedere. men min neste gitar blir med humere, mest for og kunne være litt bedre med på

det lille av metal jeg spiller. jeg liker også litt humbucker blues og rock av og til.

Edited by Stargazer
Link to comment
Share on other sites

Har dette som min hovedøks, og er strålende fornøyd. Oppdaget i dag hvor godt den egentlig holder seg, til tross for min til tider skjødesløse behandling. Nå gjenstår det bare å se om jeg sier det samme om 5 år.

Link to comment
Share on other sites

Har du vurdert Suhr V60lp's på den? Det ville jeg :)

Jeg har selv en Mexico strat, riktignok med Tex-Mex pickupper (noe hot'ere). Den er og fat, og for all del kjøp fat om du vil ha en allsidig gitar, en singlecoil i bridge hjelper deg lite om du vil spille noe mer heavy enn stones...

Link to comment
Share on other sites

/\

enig, både Hendrix og Ritchie blackmore brukte singlecoils og jeg ville si at de spillte adskillig hardere en stones. Jeg forventer ikke heavy metal vreng. Men jeg vill ikke frese i gitaren eller ha hot rails.

har ikke hørt bare bra om hot rails, og skal jeg først ha humbucker lyd så skal den være orntli'.

og da må jeg frese, noe som frister litte. Jeg vill egentlig ha texas mickene mest for og få litt mer output og litt mer mid tone.

shur sin pickup koster 780kr stk. de fra guitarfetish koster litt over 100kr for helle settet, og jeg har bare hørt positive ting om dem på nettet.

og er tex mex'ene noe heitere en texas pupene?

ps. de kosta litt over 300kr da, men mye billigere en shur pickupene uansett.

Edited by Stargazer
Link to comment
Share on other sites

Tex-Mex er stock pickupper, men de er hakket mer eksklusive enn de som følger med standard mexico-gitarer. Gitarmodellen er Tex-Mex faktisk. Jeg har ikke testet dem noe særlig sammen med Texas Special, jeg kan se om jeg får det til.

Link to comment
Share on other sites

Som jeg har sakt tidligere så har jeg hørt mye rart om hot rails.

Noen sier at de høres akkurat ut som "vanlige" humbuckere.

Andre sier at de høres tynne og dårlige ut.

hva slaks erfaringer har andre her, for jeg begynner nesten å vurdere dem.

Edited by Stargazer
Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...
 • 8 months later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Heisann,   Jeg har tatt opp noe musikk før, men tenkte å investere i noe bedre utstyr denne gangen. Jeg har sjekket YouTube og Google, og funnet ut at jeg skulle gå til anskaffelse av Focusrite 18I8 (har også sett på Audient ID44 - antageligvis overkill? Da jeg er veldig alene). Uansett; Var egentlig fast bestemt på lydkort, men så ble det også sagt at jeg kunne bruke Headrush Pedalboard som lydkort / audio interface. Og en slik har jeg. Mitt spørsmål blir vel først og fremst, hvordan det brettet stiller seg i forhold, kvalitetsmessig, til de to andre lydkortene/AI jeg nevnte? Er det like-så-bra, bedre, dårligere, veldig mye bedre, eller hva? Jeg har ikke noe i mot å betale noen kroner, om jeg får kvalitet igjen for det. Jeg synes jeg sliter generelt litt med støy i utstyret mitt (alltid en eller annen buzzing-lyd, et sted, og det tar litt drepen på motivasjonen å spille tilkoblet - spiller for det meste "unplugged", selv med elgitar). Jeg ønsker i hvert fall bra utstyr. Noen forslag til hvor jeg kan begynne å løse dette problemet? Mener at jeg tok med gitar og forsterker til Gitarhuset på Alnabru også, og testet der, og "ingen buzzing". Kan det være noe med rommet mitt? At PC står der og andre ting?   Oppsummert; Jeg har gitarer, et Headrush Pedalboard, KRK Rokit 6 høytalere og en PC. Tenker å bruke Reaper som DAW til å begynne med. Jeg har et større ønske om kvalitet, og liten lag/latency. Og vil heller ha kvalitet (null irritasjonsmomenter) enn å spare noen kroner. Noen som vil hjelpe videre? Jeg er først og fremst en gitarspiller, og har dessverre mindre kunnskap om preamp, forsterker, etc. etc..    Takker og bukker for svar og hjelp!    
  • Som BobbyBay sier, se på Finn om du finner noe i nærheten til akseptabel pris, ta med gitaren og prøv.
  • Du bør ha 10" eller 12" høyttalerelement. Det er et must for å få god lyd. Så er det om man skal ha rør eller transistor / digital forsterker - det er en smakssak. Her er et par Vox Valvetronics (modellering): https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=262995185 https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=257890983 En rørforsterker kan får man ikke samme pene lyden på både på lavt som høyt volum, og man kan ikke spille via hodetelefoner med den. På en annen side får man en helt annen lyd, og annen respons (vanskelig å forklare.) En Bugera (rør) med mange muligheter til en grei penge: https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=257472591  
  • Hej! Har en Gretsch streamliner g2420t som jeg brukte en billig forsterker til som ble ødelagt. Nå vil jeg kjøpe en litt bedre en (tænker rundt 1000-3000kr.) Siden det er en hollowbody som høres fin ut akustisk, vil jeg gjerne ha en amp som kan få den til å høre flott ut elektrisk også. Har ikke mye forstand på forsterkere så kunne veldig gjerne ha bruk for råd og eksempler:)))  
  • Smått hotte virker de ihverfall. Splitter overraskende fint og tonekontrollen roter ikke ting til når man ruller tilbake. Men jeg er ikke helt forelsket i halsen. Det er noe med den chunky v-profilen kombinert med relativt flatt fingerbrett som virker litt klomsete. Eller det kan være at halsen på den HBSC550-II`en er ekstremt god match her til sammenligning
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.