Web Analytics
Jump to content

Kombinert Tuner Og Metronom


Pappa

Recommended Posts

Tenkte jeg skulle forbedre timinga mi litt og lære meg soloer og slikt skikkelig istedenfor å bare surre rundt og gi opp, og tenkte i samma slengen at jeg kunne skaffe meg en lommetuner, siden jeg nå stemmer med gitar->kabel->pc og det er litt (veldig) upraktisk (ut & inn med kabel, kan ikke akkurat bære med på øving++). Lurte da på om det var noen som kan anbefale en kombinert tuner og metronom? Jeg har kikka på Boss TU-80 og Korg TM40. Jeg heller litt mer mot Korg'en, da den ser ut til å la litt flere funksjoner, men så at den bare klarte opp til 208 bpm :blink: Men kan jeg da om jeg f. eks vil ha 220bpm sette den på 110bpm og åttendelsslag? (Vanligvis brukes vel firedelsslag?)

Forresten fant jeg kun en som hadde Korg TM40 her til lands, og ingen med Boss TU-80. Men det er vel såpass nye produkter at jeg må vente en stund før de kommer inn.. Kom gjerne med forslag til andre produkter, men helst ikke rack, da jeg vil ha noe som er lett å frakte med seg.

Takker for evt. råd og tips, gutta :)

Edited by jcberg
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hadde Guitar Rig 3(?) for mange år siden. Prøve alt mulig - ink Amplitube, men syns GR var desidert best og enklest i bruk. Skal teste det nye også   Jeg bruker mest Bias FX of Bias FX2, men sliter litt med latency. Hvilken type PC bruker du, og hvordan er forsinkelsene?  
  • For et år siden kom jeg over programmet Guitar rig 6. De hadde en demo med alle funksjoner bare at man ikke kunne lagre, men fullt brukbar til opptak. Den varte i 30 min, så må man starte programmet på nytt. Jeg hadde demoen i tre måneder før jeg så at de hadde sommersalg og jeg fikk hele programmet til halv pris. 1000.- kroner som var latterlig billig med tanke på hvor mange amps, rack, pedaler og muligheter som var der. Det var over 1200 ferdig innstilte lyder i forskjellige sjangere og man kan lagre de i forskjellige filer. Man kan selvsagt justere de å lagre nye, eller lage egne med alt som finnes. Den har også instillinger for vokal, trommer og mye annet. Nå har Guitarrig 7 kommet med cubersalgspris, men jeg venter til Black Friday eller Cybermonday i håp om å få oppgradert billigere. Det er masse nytt. Her er en video   Her er nettsiden: Native Instruments Guitar rig 7 Og her kan du laste ned demoen: Note: The demo version runs 30 minutes per session, and can then be reopend to try again. Save and Total Recall functions disabled. Du klarer deg lenge med den PS. Dette er ikke ment som reklame, men et godt tips. Jeg tjener ikke noe på det, men den demoen er gratis og verdt å teste...
  • Söker rock projekt i Norge att vara med i och framför allt live gig. All rock/metal är intressant.  Smakprov: www.linkedin.com/in/emlu-music-production-983a92296    
  • Heisann! er det noen som vet verdien på denne?  serienummer: US20048978
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.