Web Analytics
Jump to content

Bilder Av Mitt Prosjekt


Recommended Posts

Nå har jeg gjort ferdig mitt første prosjekt. Begynte med å etse pcb-kortet og lodde ferdig det i går, også gjorde alt det andre i dag. Etter litt feilsøking fungerer den som den skal også. Hehe. Tenkte jeg skulle legge ut noen bilder av den. Mangler bare knotter til pot'ene og litt maling hvis jeg gidder, så er jeg ferdig.

Link to comment
Share on other sites

Syns den låter bra, men jeg har ikke noen annen forsterker enn Cuben å teste den på. Den støyer litt med Drive og Tone på fullt, men det er jo ikke så rart. Har aldri prøvd noen andre Tube Screamere så har ikke noe å sammenligne med heller. Men jeg er hvertfall veldig fornøyd selv. Morsomt å bruke noe jeg har bygget selv.

Link to comment
Share on other sites

Tenkte på det med batteriet jeg også, men det sitter ganske i klem mellom lokket og boksen, og jeg spiller bare hjemme så det får holde så lenge. Hvis det løsner etterhvert får jeg finne på noe annet.

Har ikke noe sted å legge ut lydklipp desverre. Fila var visst for stor til å legge ved her.

Link to comment
Share on other sites

Wow!

Hvor skaffet du koblingsskjema og alt dette da? Man setter seg jo ikke ned og tenker, " Hmm, tror jeg skal mekke meg en slik en " og hiver seg over loddebolt og verokort? Men det så stilig ut!

Fant koblingsskjema og utlegg til pcb-kortet på www.tonepad.com. Har tilgang til utstyr for å etse pcb på skolen, og da er det en veldig grei løsning i forhold til å designe det på et veroboard. Men det funker jo selvfølgelig det også. Handlet alt av deler på www.banzaieffects.com, og totalprisen på alt unntatt pcb-kortet kom på 185 NOK. Kortet fikk jeg klippet og etset for 7kr på skolen, så det ble en billig pedal.

Det er også mulig å kjøpe ferdig etset pcb-kort på tonepad. Tror ikke det var så dyrt det heller.

Link to comment
Share on other sites

Stilig! Hva går du på skole da? Eller studerer? Regner med det er noe elektonikk greier?

Me myself går vk1 elektro for tiden.

Går 3.året elektronikk på NTNU. Men det er ikke akkurat det mest praktiske studiet. Mest teori, men da er det jo greit å prøve på litt praktisk ved siden av.

Link to comment
Share on other sites

Da er også endelig mitt prosjekt mer eller mindre ferdig. Alt fungerer i alle fall slik det skal, etter timesvis med feilsøking. Syntes "The Rusty Feeling" var et passende navn, hehe. Dette er også basert på en tubescreamer, men 808 modellen.post-1404-1140713979_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Går 3.året elektronikk på NTNU. Men det er ikke akkurat det mest praktiske studiet. Mest teori, men da er det jo greit å prøve på litt praktisk ved siden av.

Stikk innom OMega verksted en dag og sett i gang ;) Ganske hjelpsomme folk der om dagen mener jeg å tro.

Link to comment
Share on other sites

Går 3.året elektronikk på NTNU. Men det er ikke akkurat det mest praktiske studiet. Mest teori, men da er det jo greit å prøve på litt praktisk ved siden av.

Stikk innom OMega verksted en dag og sett i gang ;) Ganske hjelpsomme folk der om dagen mener jeg å tro.

Ja, det var der jeg fikk hjelp til etsing av pcb-kort og sånn. Mange hjelpsomme der.

Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Heisann,   Jeg har tatt opp noe musikk før, men tenkte å investere i noe bedre utstyr denne gangen. Jeg har sjekket YouTube og Google, og funnet ut at jeg skulle gå til anskaffelse av Focusrite 18I8 (har også sett på Audient ID44 - antageligvis overkill? Da jeg er veldig alene). Uansett; Var egentlig fast bestemt på lydkort, men så ble det også sagt at jeg kunne bruke Headrush Pedalboard som lydkort / audio interface. Og en slik har jeg. Mitt spørsmål blir vel først og fremst, hvordan det brettet stiller seg i forhold, kvalitetsmessig, til de to andre lydkortene/AI jeg nevnte? Er det like-så-bra, bedre, dårligere, veldig mye bedre, eller hva? Jeg har ikke noe i mot å betale noen kroner, om jeg får kvalitet igjen for det. Jeg synes jeg sliter generelt litt med støy i utstyret mitt (alltid en eller annen buzzing-lyd, et sted, og det tar litt drepen på motivasjonen å spille tilkoblet - spiller for det meste "unplugged", selv med elgitar). Jeg ønsker i hvert fall bra utstyr. Noen forslag til hvor jeg kan begynne å løse dette problemet? Mener at jeg tok med gitar og forsterker til Gitarhuset på Alnabru også, og testet der, og "ingen buzzing". Kan det være noe med rommet mitt? At PC står der og andre ting?   Oppsummert; Jeg har gitarer, et Headrush Pedalboard, KRK Rokit 6 høytalere og en PC. Tenker å bruke Reaper som DAW til å begynne med. Jeg har et større ønske om kvalitet, og liten lag/latency. Og vil heller ha kvalitet (null irritasjonsmomenter) enn å spare noen kroner. Noen som vil hjelpe videre? Jeg er først og fremst en gitarspiller, og har dessverre mindre kunnskap om preamp, forsterker, etc. etc..    Takker og bukker for svar og hjelp!    
  • Som BobbyBay sier, se på Finn om du finner noe i nærheten til akseptabel pris, ta med gitaren og prøv.
  • Du bør ha 10" eller 12" høyttalerelement. Det er et must for å få god lyd. Så er det om man skal ha rør eller transistor / digital forsterker - det er en smakssak. Her er et par Vox Valvetronics (modellering): https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=262995185 https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=257890983 En rørforsterker kan får man ikke samme pene lyden på både på lavt som høyt volum, og man kan ikke spille via hodetelefoner med den. På en annen side får man en helt annen lyd, og annen respons (vanskelig å forklare.) En Bugera (rør) med mange muligheter til en grei penge: https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=257472591  
  • Hej! Har en Gretsch streamliner g2420t som jeg brukte en billig forsterker til som ble ødelagt. Nå vil jeg kjøpe en litt bedre en (tænker rundt 1000-3000kr.) Siden det er en hollowbody som høres fin ut akustisk, vil jeg gjerne ha en amp som kan få den til å høre flott ut elektrisk også. Har ikke mye forstand på forsterkere så kunne veldig gjerne ha bruk for råd og eksempler:)))  
  • Smått hotte virker de ihverfall. Splitter overraskende fint og tonekontrollen roter ikke ting til når man ruller tilbake. Men jeg er ikke helt forelsket i halsen. Det er noe med den chunky v-profilen kombinert med relativt flatt fingerbrett som virker litt klomsete. Eller det kan være at halsen på den HBSC550-II`en er ekstremt god match her til sammenligning
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.