Web Analytics
Jump to content

Bending


gitarnewbie

Recommended Posts

Skal prøve og svare av beste evne.

Når jeg personlig bender så har jeg en del av fingertuppen over selve strengen jeg bender med slik at jeg presser strengen over med fingertuppen, og ikke med selve strengen for da kommer det fort ulyder og den slags.

Prøv deg fram og kjenn hva som er godt for deg, det er mitt tips!

Lykke til!

Link to comment
Share on other sites

Skalloper båndene, så trenger du bare presse ekstra hardt for å bøye tonene :D

Krever imidlertig at du har VELDIG god teknikk fra før, ellers blir det mye sur spilling.

Jeg har ikke SÅ god teknikk. (Har spilt i ca 8 mnd.) Hva betyr det å skallopere båndene? :huh:

Ta det med ro. Det var bare ment som en dårlig spøk.

Var for illustrere at man under normale omstendigheter alltid vil komme nær strengene når man bender ;)

Link to comment
Share on other sites

scalop.jpg

Sære greier, funker greit, men gitarlæreren min sier det er noe dritt å ha bare det, det er no dritt å spille på gitarer uten skalloperte bånd etter det.

Bender du strengen under de andre strengene på slike gitarer da eller? :)

Link to comment
Share on other sites

Har vel ikke så mye med det å gjøre, men det at fingeren ikke skal være bortat gripebrettet så det blir lettere å bende. Men om man har problemer med bending, trur jeg det er litt radikalt å skallopere hele gripebrettet.

Start med ett par bånd.

Link to comment
Share on other sites

Sære greier, funker greit, men gitarlæreren min sier det er noe dritt å ha bare det, det er no dritt å spille på gitarer uten skalloperte bånd etter det.

Faktisk så har jeg truffet noen gitarister som har spillt i mange år som mener at alle gitarister egentlig burde begynne med skalloperte bånd for de mener at man får en viss bedre kontroll og man spiller mye renere etter å spillt med det i noen år.

Link to comment
Share on other sites

Man vil jo alltid komme borti de andre strengene når man bøyer. Trikset er å gjøre det uten at de lager lyd. Dette må man bare øve på. Sett deg ned med gitaren og øv på å ikke lage lyd med de andre strengene når du bøyer.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hadde Guitar Rig 3(?) for mange år siden. Prøve alt mulig - ink Amplitube, men syns GR var desidert best og enklest i bruk. Skal teste det nye også   Jeg bruker mest Bias FX of Bias FX2, men sliter litt med latency. Hvilken type PC bruker du, og hvordan er forsinkelsene?  
  • For et år siden kom jeg over programmet Guitar rig 6. De hadde en demo med alle funksjoner bare at man ikke kunne lagre, men fullt brukbar til opptak. Den varte i 30 min, så må man starte programmet på nytt. Jeg hadde demoen i tre måneder før jeg så at de hadde sommersalg og jeg fikk hele programmet til halv pris. 1000.- kroner som var latterlig billig med tanke på hvor mange amps, rack, pedaler og muligheter som var der. Det var over 1200 ferdig innstilte lyder i forskjellige sjangere og man kan lagre de i forskjellige filer. Man kan selvsagt justere de å lagre nye, eller lage egne med alt som finnes. Den har også instillinger for vokal, trommer og mye annet. Nå har Guitarrig 7 kommet med cubersalgspris, men jeg venter til Black Friday eller Cybermonday i håp om å få oppgradert billigere. Det er masse nytt. Her er en video   Her er nettsiden: Native Instruments Guitar rig 7 Og her kan du laste ned demoen: Note: The demo version runs 30 minutes per session, and can then be reopend to try again. Save and Total Recall functions disabled. Du klarer deg lenge med den PS. Dette er ikke ment som reklame, men et godt tips. Jeg tjener ikke noe på det, men den demoen er gratis og verdt å teste...
  • Söker rock projekt i Norge att vara med i och framför allt live gig. All rock/metal är intressant.  Smakprov: www.linkedin.com/in/emlu-music-production-983a92296    
  • Heisann! er det noen som vet verdien på denne?  serienummer: US20048978
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.