Web Analytics
Jump to content

Hvem Syns Ziggy Er En Satan?!


Mr.Shred

Recommended Posts

Greit. Du vil ha boikott? Dt blir ganske mange som skal boikottes hvis vi skal begynne å boikotte på denne måten.. Greit, kanskje Mr.shred gikk litt langt med å kalle deg en satan Ziggy, men alle har lov til å reagere på den måten de reagerer på.. Jeg personelig har ingen formening, men en ting er sikkert, SONATA ARTICA SUGE IKKJE :angry::angry::angry: !!!!!!!!!!!!! Ta det med deg neste gang du messer med oss!!!

Edited by Janice
Link to comment
Share on other sites

Til en annen gang kan det være greit å bruke forumets rapporteringsfunksjon, enten man reagerer på unødvendige tråder eller personangrep (i dette tilfeller er det snakk om begge deler).

Det ligger imidlertid et poeng i DackAs innlegg, selv om jeg ikke er enig i formen det blir gitt. Om man skal starte en ny tråd bør det være for å presentere noe nytt eller komme med spørsmål en faktisk kan diskutere – det kan vanskelig bli noe særlig diskusjon ut av dette. Til de temaene som ikke trenger en egen tråd, men som man likevel ønsker å skrive om, har vi en tråd under generelt, «Dagens småprat».

Advarsler for personangrep utdeles herved flittig, ikke la slikt gjenta seg.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hei. Hvem er dere og hvilke sanger er det snakk om å spille?
  • Hallo. Hver dag tror jeg at jeg har oppnådd noe i dette livet. Ja, jeg har en høyere utdanning og til og med en vitenskapelig grad av en mester, men jeg jobber ikke i min spesialitet. Siden barndommen drømte jeg faktisk om å være psykolog, og derfor begynte jeg å tenke på å motta den andre høyere. Men for dette trenger jeg en meget betalt jobb, så nå leter jeg etter interessante ledige stillinger. Allerede samlet en CV på denne malen https://www.cvmal.no/cv-eksempel/ , og nå må du sende den til flere selskaper. Vi må jobbe noen år til for å endelig begynne å gjøre det du elsker.
  • Hei. Vi søker etter en bassist til et band i Arendal. Vi har tilgang til øvingslokale. Sjanger, rock. Vi er på utkikk etter en bassist som deler lidenskap for musikk og som har god teknikk og samspill. er åpen for å eksperimentere med ulike stilarter og låter, men vi ønsker også å ha et fast repertoar som vi kan øve på og fremføre. Vi er fleksibel når det gjelder øvingstider, men vi håper du er seriøs og engasjert. Hvis dette høres ut som noe for deg, vil vi gjerne høre fra deg snarest. Vi ser frem til å snakke med deg og finne ut mer om din musikkbakgrunn og interesser.
  • Lagde en hals av alm, og holder på med en jazzmaster kropp av samme planken . Underste kroppen er av surnet lønn.
  • Takk for det. Har brukt bjørk i toppen, alm i halsen og er usikker på kropp men tror det kan være sitka gran. Fikk en stor bit fra en arbeidskollega som ikke visste hva det var.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.