Web Analytics
Gå til innhold
  • Bli medlem

Hvem Syns Ziggy Er En Satan?!


Mr.Shred

Anbefalte innlegg

Greit. Du vil ha boikott? Dt blir ganske mange som skal boikottes hvis vi skal begynne å boikotte på denne måten.. Greit, kanskje Mr.shred gikk litt langt med å kalle deg en satan Ziggy, men alle har lov til å reagere på den måten de reagerer på.. Jeg personelig har ingen formening, men en ting er sikkert, SONATA ARTICA SUGE IKKJE :angry::angry::angry: !!!!!!!!!!!!! Ta det med deg neste gang du messer med oss!!!

Endret av Janice
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Til en annen gang kan det være greit å bruke forumets rapporteringsfunksjon, enten man reagerer på unødvendige tråder eller personangrep (i dette tilfeller er det snakk om begge deler).

Det ligger imidlertid et poeng i DackAs innlegg, selv om jeg ikke er enig i formen det blir gitt. Om man skal starte en ny tråd bør det være for å presentere noe nytt eller komme med spørsmål en faktisk kan diskutere – det kan vanskelig bli noe særlig diskusjon ut av dette. Til de temaene som ikke trenger en egen tråd, men som man likevel ønsker å skrive om, har vi en tråd under generelt, «Dagens småprat».

Advarsler for personangrep utdeles herved flittig, ikke la slikt gjenta seg.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.