Web Analytics
Jump to content

Hvem Syns Ziggy Er En Satan?!


Mr.Shred

Recommended Posts

Greit. Du vil ha boikott? Dt blir ganske mange som skal boikottes hvis vi skal begynne å boikotte på denne måten.. Greit, kanskje Mr.shred gikk litt langt med å kalle deg en satan Ziggy, men alle har lov til å reagere på den måten de reagerer på.. Jeg personelig har ingen formening, men en ting er sikkert, SONATA ARTICA SUGE IKKJE :angry::angry::angry: !!!!!!!!!!!!! Ta det med deg neste gang du messer med oss!!!

Edited by Janice
Link to comment
Share on other sites

Til en annen gang kan det være greit å bruke forumets rapporteringsfunksjon, enten man reagerer på unødvendige tråder eller personangrep (i dette tilfeller er det snakk om begge deler).

Det ligger imidlertid et poeng i DackAs innlegg, selv om jeg ikke er enig i formen det blir gitt. Om man skal starte en ny tråd bør det være for å presentere noe nytt eller komme med spørsmål en faktisk kan diskutere – det kan vanskelig bli noe særlig diskusjon ut av dette. Til de temaene som ikke trenger en egen tråd, men som man likevel ønsker å skrive om, har vi en tråd under generelt, «Dagens småprat».

Advarsler for personangrep utdeles herved flittig, ikke la slikt gjenta seg.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hadde Guitar Rig 3(?) for mange år siden. Prøve alt mulig - ink Amplitube, men syns GR var desidert best og enklest i bruk. Skal teste det nye også   Jeg bruker mest Bias FX of Bias FX2, men sliter litt med latency. Hvilken type PC bruker du, og hvordan er forsinkelsene?  
  • For et år siden kom jeg over programmet Guitar rig 6. De hadde en demo med alle funksjoner bare at man ikke kunne lagre, men fullt brukbar til opptak. Den varte i 30 min, så må man starte programmet på nytt. Jeg hadde demoen i tre måneder før jeg så at de hadde sommersalg og jeg fikk hele programmet til halv pris. 1000.- kroner som var latterlig billig med tanke på hvor mange amps, rack, pedaler og muligheter som var der. Det var over 1200 ferdig innstilte lyder i forskjellige sjangere og man kan lagre de i forskjellige filer. Man kan selvsagt justere de å lagre nye, eller lage egne med alt som finnes. Den har også instillinger for vokal, trommer og mye annet. Nå har Guitarrig 7 kommet med cubersalgspris, men jeg venter til Black Friday eller Cybermonday i håp om å få oppgradert billigere. Det er masse nytt. Her er en video   Her er nettsiden: Native Instruments Guitar rig 7 Og her kan du laste ned demoen: Note: The demo version runs 30 minutes per session, and can then be reopend to try again. Save and Total Recall functions disabled. Du klarer deg lenge med den PS. Dette er ikke ment som reklame, men et godt tips. Jeg tjener ikke noe på det, men den demoen er gratis og verdt å teste...
  • Söker rock projekt i Norge att vara med i och framför allt live gig. All rock/metal är intressant.  Smakprov: www.linkedin.com/in/emlu-music-production-983a92296    
  • Heisann! er det noen som vet verdien på denne?  serienummer: US20048978
  • Via dette så endte jeg istedenfor opp med dette.   
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.