Web Analytics
Jump to content

Hvor Kjøper Dere Rør På Nett?


LTBR

Recommended Posts

Bestiller dere fra utlandet eller i Norge? Blir vel toll sikkert på rør fra utlandet, blir det billigere alikevel, eller hur? For min del så dreier det seg om EL34 og ECC83(er det det samme som 12ax7?). Finnes det mange produsenter på disse? Noen man bør styre unna?

Link to comment
Share on other sites

Kjøper du electro harmonix fra Marios får du helt kule rør. Jeg vet ikke om de gjør det nå lengre, men før leverte de Groove Tubes som jeg liker sabla godt! JJ får mye skryt rund om kring og de får du kjøpt hos godlyd.no. Om du sender en mail til tre45 så har de helt sikker masse rare rør til deg også..

Link to comment
Share on other sites

Bestiller dere fra utlandet eller i Norge? Blir vel toll sikkert på rør fra utlandet, blir det billigere alikevel, eller hur? For min del så dreier det seg om EL34 og ECC83(er det det samme som 12ax7?). Finnes det mange produsenter på disse? Noen man bør styre unna?

Bestiller fra eurotubes.com !

Det er knall rør, som blir mye billigere hvis du skal kjøpe i Norge. Tilogmed med frakt og toll. Frakten kommer på 12$. Har selv bestilt derfra maaange ganger...

Det finnes maange produsenter. ECC83 og 12ax7 er det samme ja; ) Forskjellen er europeisk og amerikansk navn...

Men jeg vil i høyeste grad anbefale JJ tubes, som kan bestilles fra eurotubes.com. Fyrn som driver det, Bob Pletka, har en utroolig kundeservice. En gang jeg trengte rør KJAPPT, sa han at han stolte på meg, å gikk ut samme dag å sendte rørene. Leenge før jeg hadde betalt tilogmed ; )

Link to comment
Share on other sites

www.demostenes.no er veldig bra og ufattelig mye billigere enn alle andre her til lands.

Jeg slår et slag for å støtte en liten norsk forhandler og rør-entusiast. Eurotube-Bob klarer seg alltids :)

Ellers vil jeg absolutt anbefele JJ/Tesla rørene. Du får dem hos demostrenes også.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hadde Guitar Rig 3(?) for mange år siden. Prøve alt mulig - ink Amplitube, men syns GR var desidert best og enklest i bruk. Skal teste det nye også   Jeg bruker mest Bias FX of Bias FX2, men sliter litt med latency. Hvilken type PC bruker du, og hvordan er forsinkelsene?  
  • For et år siden kom jeg over programmet Guitar rig 6. De hadde en demo med alle funksjoner bare at man ikke kunne lagre, men fullt brukbar til opptak. Den varte i 30 min, så må man starte programmet på nytt. Jeg hadde demoen i tre måneder før jeg så at de hadde sommersalg og jeg fikk hele programmet til halv pris. 1000.- kroner som var latterlig billig med tanke på hvor mange amps, rack, pedaler og muligheter som var der. Det var over 1200 ferdig innstilte lyder i forskjellige sjangere og man kan lagre de i forskjellige filer. Man kan selvsagt justere de å lagre nye, eller lage egne med alt som finnes. Den har også instillinger for vokal, trommer og mye annet. Nå har Guitarrig 7 kommet med cubersalgspris, men jeg venter til Black Friday eller Cybermonday i håp om å få oppgradert billigere. Det er masse nytt. Her er en video   Her er nettsiden: Native Instruments Guitar rig 7 Og her kan du laste ned demoen: Note: The demo version runs 30 minutes per session, and can then be reopend to try again. Save and Total Recall functions disabled. Du klarer deg lenge med den PS. Dette er ikke ment som reklame, men et godt tips. Jeg tjener ikke noe på det, men den demoen er gratis og verdt å teste...
  • Söker rock projekt i Norge att vara med i och framför allt live gig. All rock/metal är intressant.  Smakprov: www.linkedin.com/in/emlu-music-production-983a92296    
  • Heisann! er det noen som vet verdien på denne?  serienummer: US20048978
  • Via dette så endte jeg istedenfor opp med dette.   
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.