Web Analytics
Jump to content

En Liten Jam...


Gnome
 Share

Recommended Posts

Jeg har skolefri i dag, også burde jeg egentlig ikke går for mye ut pga. en litt kjip forkjølelse, så hva gjør man da? Jo man setter seg ned med en god dose honningte og jammer. Fant et backingtrack på Little Wing på GuitarBT.com som jeg satt og improviserte litt over, også tok jeg det opp.

Jeg veit at det er rimelig uorginalt å jamme Little Wing, menmen, sånn blei det.

Signalkjeden er som følger:

GW Strat -> Studio Preamp -> Marshall 8008 -> Rivera Knucklehead 2x12 -> SM57 og inn i PC'en via Soundcraft mixeren min.

Første delen er mid-pickupen alene med vol på 7, andre er med neck pickuppen med vol på 10, de to siste er bridge pickup med vol på 10. I mixen har jeg brukt litt forskjellige EQ instillinger på de forskjellige delene, samt. Sonar's egne delay på de tre siste delene.

Tracket var på fire repetisjoner, hade jeg hatt valget, eller giddet å lete lenger hadde jeg nok korta'n ned til tre.

http://home.no/emilkm/priv/gitarting/littlewing.mp3

Si deres mening!

Emil

Link to comment
Share on other sites

Synes det var litt for mye vreng, og om det var et forsøk på Little Wing og ikke bare en improvisering, burde du ha hatt med starten, som etter min mening er det som gjør sangen.

Men for all del, du er god til å spille gitar!

Link to comment
Share on other sites

hm ikke for å virke negativ, men gitarlyden var utrolig innesperret og høres ut som om du kjører den igjennom en zoom505 eller noe sånt.. ;)

er faktisk litt enig med lejs for en gangs skyld.. noe var bra og noe ikke fullt så bra :)

Link to comment
Share on other sites

Synes det var litt for mye vreng, og om det var et forsøk på Little Wing og ikke bare en improvisering, burde du ha hatt med starten, som etter min mening er det som gjør sangen.

Men for all del, du er god til å spille gitar!

Gadd ikke det, den har jo absolutt alle hørt fra før. Det er ikke et forsøk på å covre, bare en impro.

Link to comment
Share on other sites

hmm.. Liker egentlig tonen helt på starten, får litt Fripp-vibber av den. Føles ut som om du holder deg for mye til en "boks"; blir litt slitsomt etterhvert egentlig. 01:19 til 01:22 høres veldig riktig ut=) Det beste på hele låten spør du meg.

noe var bra og noe ikke

Dritbra tilbakemelding!

Link to comment
Share on other sites

Si deres mening!

Første runden virker litt vel stakatto. Ville også jobbet med vibrato og lignende på tonene. Uten vib.armen, selvfølgelig. Rolig og fin vibrato i takt med musikken. Akkurat som meg virker du mer komfortabel når det er mer vreng og trøkk tilstede, så de to siste gangene funket bedre.

Link to comment
Share on other sites

Du kan spille, det er tydelig, men det er endel småting jeg irriterer meg litt over, nemlig:

Vibrato. Udefinert. Øv på å få til en mer tydelig og klar vibrato, tenk på hva du vil med vibratoen osv..

Sure bends.

Til tider lite flyt i spillingen. Synes du kom inn litt rart 1.39.

sluttlicket var litt tregt..

Link to comment
Share on other sites

Nå er jo jeg skikkelig nybegynner-gitarist, så jeg innehar ikke akkurrat så mye kompetanse om hva som er "bra" og ikke. Men likte nå denne veldig godt jeg. Har sittet og hørt på den flere ganger de siste dagene. Likte også gitarlyden :unsure:

Edited by Siss29
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Tom Bukovac spilte en litt nydelig versjon av sin Planet TD1 i en av sine leksjoner… så jeg tabba den og la over videoen til Hr. Bukovac… og håper han ikke kjører en Don Henley på rompa mi… usikker på legaliteten. Har ikke fått no claim, brukes til educational purpose, kreditert opphavsmannen og sendt ham flere meldinger om at han bare må si ifra om han synes det er ugreit… 🤷🏼  
  • Jeg hadde den gamle passive EHX Switchblade og var ikke fornøyd med den, det var for mye "switchpop". Jeg tror denne nye aktive er mye bedre. Forresten, Palmer Triage er en flott switcher, og jeg har sett på YouTube at Slash også bruker den,...eller har brukt den. Den har fasejustering, liten gainjustering, tre separate transformatorer, alle mulige koblingskombinasjoner , og alt skjer helt stille.
  • VOX AC15 eller VOX NT er god løsning for det meste. 
  • Jeg kan jo legge til at jeg faktisk har kjøpt en Boss Katana siden jeg postet siste innlegg i denne tråden, og jeg må si at jeg er meget godt fornøyd. Til hjemmebruk, er den helt glimrende, og jeg har til og med brukt den live i litt "nedpå", små pub-anledninger. I de anledninger, har jeg brukt den i "panel mode" med pedalbrett foran, og det har fungert utmerket. Hvis man gidder å bruke litt tid på software som hører til, kan man få veldig fine settinger skreddersydd for et hvert bruk også.
  • Tar opp en gammel tråd. "Øvingsrommet" ble til soverom, og "barneforsterker" ble dermed aldri innkjøpt. Nå er det igjen gryende bandinteresse blandt ungdommen, og dermed står igjen forsterkerinnkjøp på lista. Er det fortsatt Boss Kantana, Roland Blues Cube, Marshall Valvestate og Blackstar HT20 som gjelder, eller er det kommet andre alternativer?
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.