Web Analytics
Jump to content

En Liten Jam...


Gnome

Recommended Posts

Jeg har skolefri i dag, også burde jeg egentlig ikke går for mye ut pga. en litt kjip forkjølelse, så hva gjør man da? Jo man setter seg ned med en god dose honningte og jammer. Fant et backingtrack på Little Wing på GuitarBT.com som jeg satt og improviserte litt over, også tok jeg det opp.

Jeg veit at det er rimelig uorginalt å jamme Little Wing, menmen, sånn blei det.

Signalkjeden er som følger:

GW Strat -> Studio Preamp -> Marshall 8008 -> Rivera Knucklehead 2x12 -> SM57 og inn i PC'en via Soundcraft mixeren min.

Første delen er mid-pickupen alene med vol på 7, andre er med neck pickuppen med vol på 10, de to siste er bridge pickup med vol på 10. I mixen har jeg brukt litt forskjellige EQ instillinger på de forskjellige delene, samt. Sonar's egne delay på de tre siste delene.

Tracket var på fire repetisjoner, hade jeg hatt valget, eller giddet å lete lenger hadde jeg nok korta'n ned til tre.

http://home.no/emilkm/priv/gitarting/littlewing.mp3

Si deres mening!

Emil

Link to comment
Share on other sites

Synes det var litt for mye vreng, og om det var et forsøk på Little Wing og ikke bare en improvisering, burde du ha hatt med starten, som etter min mening er det som gjør sangen.

Men for all del, du er god til å spille gitar!

Link to comment
Share on other sites

hm ikke for å virke negativ, men gitarlyden var utrolig innesperret og høres ut som om du kjører den igjennom en zoom505 eller noe sånt.. ;)

er faktisk litt enig med lejs for en gangs skyld.. noe var bra og noe ikke fullt så bra :)

Link to comment
Share on other sites

Synes det var litt for mye vreng, og om det var et forsøk på Little Wing og ikke bare en improvisering, burde du ha hatt med starten, som etter min mening er det som gjør sangen.

Men for all del, du er god til å spille gitar!

Gadd ikke det, den har jo absolutt alle hørt fra før. Det er ikke et forsøk på å covre, bare en impro.

Link to comment
Share on other sites

hmm.. Liker egentlig tonen helt på starten, får litt Fripp-vibber av den. Føles ut som om du holder deg for mye til en "boks"; blir litt slitsomt etterhvert egentlig. 01:19 til 01:22 høres veldig riktig ut=) Det beste på hele låten spør du meg.

noe var bra og noe ikke

Dritbra tilbakemelding!

Link to comment
Share on other sites

Si deres mening!

Første runden virker litt vel stakatto. Ville også jobbet med vibrato og lignende på tonene. Uten vib.armen, selvfølgelig. Rolig og fin vibrato i takt med musikken. Akkurat som meg virker du mer komfortabel når det er mer vreng og trøkk tilstede, så de to siste gangene funket bedre.

Link to comment
Share on other sites

Du kan spille, det er tydelig, men det er endel småting jeg irriterer meg litt over, nemlig:

Vibrato. Udefinert. Øv på å få til en mer tydelig og klar vibrato, tenk på hva du vil med vibratoen osv..

Sure bends.

Til tider lite flyt i spillingen. Synes du kom inn litt rart 1.39.

sluttlicket var litt tregt..

Link to comment
Share on other sites

Nå er jo jeg skikkelig nybegynner-gitarist, så jeg innehar ikke akkurrat så mye kompetanse om hva som er "bra" og ikke. Men likte nå denne veldig godt jeg. Har sittet og hørt på den flere ganger de siste dagene. Likte også gitarlyden :unsure:

Edited by Siss29
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hei. Hvem er dere og hvilke sanger er det snakk om å spille?
  • Hallo. Hver dag tror jeg at jeg har oppnådd noe i dette livet. Ja, jeg har en høyere utdanning og til og med en vitenskapelig grad av en mester, men jeg jobber ikke i min spesialitet. Siden barndommen drømte jeg faktisk om å være psykolog, og derfor begynte jeg å tenke på å motta den andre høyere. Men for dette trenger jeg en meget betalt jobb, så nå leter jeg etter interessante ledige stillinger. Allerede samlet en CV på denne malen https://www.cvmal.no/cv-eksempel/ , og nå må du sende den til flere selskaper. Vi må jobbe noen år til for å endelig begynne å gjøre det du elsker.
  • Hei. Vi søker etter en bassist til et band i Arendal. Vi har tilgang til øvingslokale. Sjanger, rock. Vi er på utkikk etter en bassist som deler lidenskap for musikk og som har god teknikk og samspill. er åpen for å eksperimentere med ulike stilarter og låter, men vi ønsker også å ha et fast repertoar som vi kan øve på og fremføre. Vi er fleksibel når det gjelder øvingstider, men vi håper du er seriøs og engasjert. Hvis dette høres ut som noe for deg, vil vi gjerne høre fra deg snarest. Vi ser frem til å snakke med deg og finne ut mer om din musikkbakgrunn og interesser.
  • Lagde en hals av alm, og holder på med en jazzmaster kropp av samme planken . Underste kroppen er av surnet lønn.
  • Takk for det. Har brukt bjørk i toppen, alm i halsen og er usikker på kropp men tror det kan være sitka gran. Fikk en stor bit fra en arbeidskollega som ikke visste hva det var.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.