Web Analytics
Jump to content

Liten Videosnutt


Rebbe

Recommended Posts

Dette likte jeg :)

Fikk litt Lukather følelse enkelte plasser, er du inspirert av han?

Tjoooooo... Er vel litt inspirert av Lukather. Har kun en "gitarhelt" og det er han!!!

( Må modifisere denne litt... Mine favorittgitarister er: Lukather, Mike Landau, John McLaughin, Ry Cooder, Ulf Wakenius, Eddie Van Halen m.fl... Av norske gitarister liker jeg Børge Petersen Øverleir, Knut Reiersrud, Asbjørn Ruud og Marius Muller)

Off topic: Er superglad for at TOTO endelig har sluppet et skikkelig bra studioalbum. Fyttikatta... Tøffe ting!

Edited by Rebbe
Link to comment
Share on other sites

Utrolig bra spilt! Dette likte jeg.

Interessant, klokt og, ikke minst, bra oppbygd!

Bra gitarlyd har du også, hva bruker du av forsterker/vrengbokser?

Thumbs up, rock on! ;)

Bruker en Vox Valvetronix 120 med ekstra kabinett. Den var ikke oppmikket, kjørte bare backlinesignal på den giggen. Jeg liker det på små plasser.

Bruker bare vrengen i ampen, regulerer med volumknappen på gitaren hvor mye/ lite krutt jeg vil ha. Bruker delayen som er innebygd i ampen. Et enkelt oppsett i motsetning til mine andre rigg løsninger:)

Takk for hyggelig feedback.

Edited by Rebbe
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hadde Guitar Rig 3(?) for mange år siden. Prøve alt mulig - ink Amplitube, men syns GR var desidert best og enklest i bruk. Skal teste det nye også   Jeg bruker mest Bias FX of Bias FX2, men sliter litt med latency. Hvilken type PC bruker du, og hvordan er forsinkelsene?  
  • For et år siden kom jeg over programmet Guitar rig 6. De hadde en demo med alle funksjoner bare at man ikke kunne lagre, men fullt brukbar til opptak. Den varte i 30 min, så må man starte programmet på nytt. Jeg hadde demoen i tre måneder før jeg så at de hadde sommersalg og jeg fikk hele programmet til halv pris. 1000.- kroner som var latterlig billig med tanke på hvor mange amps, rack, pedaler og muligheter som var der. Det var over 1200 ferdig innstilte lyder i forskjellige sjangere og man kan lagre de i forskjellige filer. Man kan selvsagt justere de å lagre nye, eller lage egne med alt som finnes. Den har også instillinger for vokal, trommer og mye annet. Nå har Guitarrig 7 kommet med cubersalgspris, men jeg venter til Black Friday eller Cybermonday i håp om å få oppgradert billigere. Det er masse nytt. Her er en video   Her er nettsiden: Native Instruments Guitar rig 7 Og her kan du laste ned demoen: Note: The demo version runs 30 minutes per session, and can then be reopend to try again. Save and Total Recall functions disabled. Du klarer deg lenge med den PS. Dette er ikke ment som reklame, men et godt tips. Jeg tjener ikke noe på det, men den demoen er gratis og verdt å teste...
  • Söker rock projekt i Norge att vara med i och framför allt live gig. All rock/metal är intressant.  Smakprov: www.linkedin.com/in/emlu-music-production-983a92296    
  • Heisann! er det noen som vet verdien på denne?  serienummer: US20048978
  • Via dette så endte jeg istedenfor opp med dette.   
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.