Web Analytics
Jump to content

Treg musikksjappe


Jakob
 Share

Recommended Posts

Hei, jeg kjøpte for litt over 2 uker sida en akustisk gitar, hvor jeg skulle få montert et mic-system i løpet av noen få dager (ettersom de fikk det inn). Jeg leverte inn gitaren da de fikk inn systemet, den skulle dessuten sjekkes for en ristelyd fra gitarkroppen. Jeg har enda ikke fått gitaren og hver gang jeg har spurt, har de svart at den skal være ferdig i løpet av noen dager. De skylder på sykdom og underbemanning (noe som jo forsåvidt er sant i disse influensatider).

Så spørsmålet er: Hvor lenge skal jeg tåle og vente på denne gitaren? Har jeg rett til å heve kjøpet?

Jeg er også blitt litt frustrert over en annen ting. Ristingen hørtes for meg ut som om den kom fra gitarkroppen (altså ikke fretbuzz), og de lovte at jeg skulle få et nytt eksemplar hvis de ikke fikk rettet feilen. Da jeg ringte for en uke siden, hadde han undersøkt det, justert gitaren litt (han sa man måtte trykke strengene ganske hardt ned for å ikke få ristelyder) og sendt den med en "assistent" som pga. underbemanningen skulle sette inn mik-systemet. Hva gjør jeg hvis gitaren fortsatt har en ubehagelig ristelyd når de har satt inn systemet?

Det er forresten snakk om en Simon&Patrick gitar til 6000kr, som jeg har veldig lyst til å beholde, siden den låter såpass bra.

Edited by Jakob
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.