Web Analytics
Jump to content

Treg musikksjappe


Jakob

Recommended Posts

Hei, jeg kjøpte for litt over 2 uker sida en akustisk gitar, hvor jeg skulle få montert et mic-system i løpet av noen få dager (ettersom de fikk det inn). Jeg leverte inn gitaren da de fikk inn systemet, den skulle dessuten sjekkes for en ristelyd fra gitarkroppen. Jeg har enda ikke fått gitaren og hver gang jeg har spurt, har de svart at den skal være ferdig i løpet av noen dager. De skylder på sykdom og underbemanning (noe som jo forsåvidt er sant i disse influensatider).

Så spørsmålet er: Hvor lenge skal jeg tåle og vente på denne gitaren? Har jeg rett til å heve kjøpet?

Jeg er også blitt litt frustrert over en annen ting. Ristingen hørtes for meg ut som om den kom fra gitarkroppen (altså ikke fretbuzz), og de lovte at jeg skulle få et nytt eksemplar hvis de ikke fikk rettet feilen. Da jeg ringte for en uke siden, hadde han undersøkt det, justert gitaren litt (han sa man måtte trykke strengene ganske hardt ned for å ikke få ristelyder) og sendt den med en "assistent" som pga. underbemanningen skulle sette inn mik-systemet. Hva gjør jeg hvis gitaren fortsatt har en ubehagelig ristelyd når de har satt inn systemet?

Det er forresten snakk om en Simon&Patrick gitar til 6000kr, som jeg har veldig lyst til å beholde, siden den låter såpass bra.

Edited by Jakob
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hadde Guitar Rig 3(?) for mange år siden. Prøve alt mulig - ink Amplitube, men syns GR var desidert best og enklest i bruk. Skal teste det nye også   Jeg bruker mest Bias FX of Bias FX2, men sliter litt med latency. Hvilken type PC bruker du, og hvordan er forsinkelsene?  
  • For et år siden kom jeg over programmet Guitar rig 6. De hadde en demo med alle funksjoner bare at man ikke kunne lagre, men fullt brukbar til opptak. Den varte i 30 min, så må man starte programmet på nytt. Jeg hadde demoen i tre måneder før jeg så at de hadde sommersalg og jeg fikk hele programmet til halv pris. 1000.- kroner som var latterlig billig med tanke på hvor mange amps, rack, pedaler og muligheter som var der. Det var over 1200 ferdig innstilte lyder i forskjellige sjangere og man kan lagre de i forskjellige filer. Man kan selvsagt justere de å lagre nye, eller lage egne med alt som finnes. Den har også instillinger for vokal, trommer og mye annet. Nå har Guitarrig 7 kommet med cubersalgspris, men jeg venter til Black Friday eller Cybermonday i håp om å få oppgradert billigere. Det er masse nytt. Her er en video   Her er nettsiden: Native Instruments Guitar rig 7 Og her kan du laste ned demoen: Note: The demo version runs 30 minutes per session, and can then be reopend to try again. Save and Total Recall functions disabled. Du klarer deg lenge med den PS. Dette er ikke ment som reklame, men et godt tips. Jeg tjener ikke noe på det, men den demoen er gratis og verdt å teste...
  • Söker rock projekt i Norge att vara med i och framför allt live gig. All rock/metal är intressant.  Smakprov: www.linkedin.com/in/emlu-music-production-983a92296    
  • Heisann! er det noen som vet verdien på denne?  serienummer: US20048978
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.