Web Analytics
Jump to content

Delay til ny rig


vwh

Recommended Posts

Impulskjøp er en farlig greie. Den snikende følelsen av G.A.S. har sneket seg inn på meg igjen raskere enn hva som var forventet. Et besøk i en ny "lokal" musikkbutikk gav frukter (se vedlegg).

For de som ikke skulle vite hva dette er de ser bilde av, er det en Carvin Legacy topp med matchende kabbis (Celestion V30s). Låter utrolig mye bedre en Legacy comboen med Greenbacks jeg hadde tidligere.

Uansett; jeg er avhengig av god delay for å få lyden jeg er ute etter, og lurer derfor på om noen har noen tips. Jeg tenkte først på en G-major, men har igrunn lyst på noe mer "back to basics" foreløpig.

Hvordan stiller f.eks. en Line 6 Echo Park eller Digitech XDD Delay i forhold til delaykvaliteten på en G-Major? Noen som har erfaringer med de nevnte pedalene?

Kom gjerne med andre tips.

post-87-1139598655_thumb.jpg

Edited by Jon Henrik
Link to comment
Share on other sites

Jeg tenkte først på en G-major, men har igrunn lyst på noe mer "back to basics" foreløpig.

Du trenger vel ikke kjøpe noe med så mye effekter? En D-two, M-one, eller en Line6 Echo Pro funker også. Hvis du ikke vil ha pedaler, da. Kommer litt an på om du vil ha boksen i effektsløyfen eller foran ampen.

Link to comment
Share on other sites

Jeg fikk en Digitech XDD av fattern til jul og jeg er avhengig av den pedalen. Den er sinnsykt god og har mange muligheter. Den har veldig god kvalitet, stereo, taptempo, mange forskjellige delay og ekko typer plus en 4 sekunders loop :) Den anbefales på det største. Sinnsykt fet pedal ;)

Link to comment
Share on other sites

Sjekk ut Akai headrush e1(den gamle modellen) Dette er noe av det beste du får i boks!!Har en slik selv....helt rå!!Har selv testa denne på legacy under framføring av little wing........skal si det var en fryd å stå på scenen å hør ekkoen forsiktig rulle i høyttalerne;)

Link to comment
Share on other sites

Jeg også har tenkt på G-major, eller G-force(for dyr) til min nye forsterker rig(Wohoo, biler kommer snarest;))

Men som nettrom også sier, så har jeg funnet ut at jeg i hovedsak bare trenger en god delay enhet. Kommer nok til å gå for en D-two når pengene er i boks og når jeg har testet den ut.

Men, Gratulerer med ny amp og delay!!

Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...

Hvordan er Digitech XDD vs. Line6 Echo Park i forhold til støy? Spørsmålet gjelder vel egentlig på andre punkter også, men... Jeg er også på jakt etter en kompakt delay pedal som ikke koster skjorta...

Link to comment
Share on other sites

Hvordan er Digitech XDD vs. Line6 Echo Park i forhold til støy? Spørsmålet gjelder vel egentlig på andre punkter også, men... Jeg er også på jakt etter en kompakt delay pedal som ikke koster skjorta...

Min er heeeeelt støyfri. Altså XDD.

Link to comment
Share on other sites

Jeg var så uheldig å få en Echo Park som det var problemer med. Jeg returnerte den, og fikk pegenen igjen. Mye tyder på at det var en pedal som hadde noen dårlig komponenter, da det er et kjent problem at et begrenset antall Echo Parks som gikk ut fra L6 sine fabrikker sliter mer nettopp det.

Om dere finner en Echo Park som ikke støyer, er jeg sikekr på at det er en knall pedal, for det var tross alt støyet som var mitt problem med pedalen.

Selv endte jeg opp med en G-Major som kommer i posten om en ukes tid.

Link to comment
Share on other sites

Gratulerer! Har selv en G-Major, og bruker de fleste av effektene på den reglmessig. Det beste med den er jo alle de fine reverbklangene. Man kan også gjøre omtrent hva man vil med delay, og det er masse mer morsomt.

Gled deg!!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hadde Guitar Rig 3(?) for mange år siden. Prøve alt mulig - ink Amplitube, men syns GR var desidert best og enklest i bruk. Skal teste det nye også   Jeg bruker mest Bias FX of Bias FX2, men sliter litt med latency. Hvilken type PC bruker du, og hvordan er forsinkelsene?  
  • For et år siden kom jeg over programmet Guitar rig 6. De hadde en demo med alle funksjoner bare at man ikke kunne lagre, men fullt brukbar til opptak. Den varte i 30 min, så må man starte programmet på nytt. Jeg hadde demoen i tre måneder før jeg så at de hadde sommersalg og jeg fikk hele programmet til halv pris. 1000.- kroner som var latterlig billig med tanke på hvor mange amps, rack, pedaler og muligheter som var der. Det var over 1200 ferdig innstilte lyder i forskjellige sjangere og man kan lagre de i forskjellige filer. Man kan selvsagt justere de å lagre nye, eller lage egne med alt som finnes. Den har også instillinger for vokal, trommer og mye annet. Nå har Guitarrig 7 kommet med cubersalgspris, men jeg venter til Black Friday eller Cybermonday i håp om å få oppgradert billigere. Det er masse nytt. Her er en video   Her er nettsiden: Native Instruments Guitar rig 7 Og her kan du laste ned demoen: Note: The demo version runs 30 minutes per session, and can then be reopend to try again. Save and Total Recall functions disabled. Du klarer deg lenge med den PS. Dette er ikke ment som reklame, men et godt tips. Jeg tjener ikke noe på det, men den demoen er gratis og verdt å teste...
  • Söker rock projekt i Norge att vara med i och framför allt live gig. All rock/metal är intressant.  Smakprov: www.linkedin.com/in/emlu-music-production-983a92296    
  • Heisann! er det noen som vet verdien på denne?  serienummer: US20048978
  • Via dette så endte jeg istedenfor opp med dette.   
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.