Web Analytics
Jump to content

bytta til elixir


Phoncible

Recommended Posts

joda, bytta strenger ei lita stund tilbake, og ble ganske overraska over resultatet. nå er det jo sånn at basstrenger gjerne blir litt tynnere, eller har færre og færre "strømper" mot endene. nå er det slik at h-strengen er 2 strømper tynnere før den når nut'n, 1 strømpe tynnere før den når broa, samt at e-strengen er en strømpe tynnere før nut'n. dette fører jo til at de strengene blir liggende ubehagelig nærme gripebrettet lengre opp på halsen, samt at de faktisk har litt rom å gå fram og tilbake i nut'n. bassen er 35" skala og jeg kjøpte medium/long scale. so, why?!? :blink:

Link to comment
Share on other sites

Kanskje de strekker seg noe grusomt :P

Det skal vel helst ikke vær sånn.

Nei, det skal selvsagt ikke være sånn. Men kan det være at medium/long scale faktisk er 32", slik at "tynninga" på strengen faktisk begynner før du passerer nuten? Skjønner jo at dette er frustrerende...

Mener at "vanlige" strenger blir regnet som "Extra long", men er ikke 100% sikker.

Men utifra det du beskriver er i hvert fall strengene for korte til bassen din. Og med prisen på de settene var jo det litt kjipt... :(

Link to comment
Share on other sites

javel? du mener at det er type streng der kjernen i strengen er den som festes i stolen, og det er elixir? første gang jeg kjøpte det til warwicken min måtte jeg file opp stolen for å få plass til H-strengen i anløpet på stolen. var altfor tjukk. ikke at webcoatingen er så forbanna feit, men merkelig at man ikke har en standard på sånt. var jo "medium sett". men skulle gjerne hatt elixir med kun kjerne på stolen. blir litt greiere å stille action da. kanskje de passer på min bass? B)

Link to comment
Share on other sites

Jeg har ingen nyere erfaring med Elixir, men jeg brukte bare Elixir på den gamle 4-strenger fretless bassen min. De var fantastiske. Lengde og tykkelse var perfekt. Og de låt kjempebra kjempelenge. Men, dette var den gamle typen, PolyWeb (ikke NanoWeb). Jeg har fremdeles et ubrukt sett liggende.....

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hei. Hvem er dere og hvilke sanger er det snakk om å spille?
  • Hallo. Hver dag tror jeg at jeg har oppnådd noe i dette livet. Ja, jeg har en høyere utdanning og til og med en vitenskapelig grad av en mester, men jeg jobber ikke i min spesialitet. Siden barndommen drømte jeg faktisk om å være psykolog, og derfor begynte jeg å tenke på å motta den andre høyere. Men for dette trenger jeg en meget betalt jobb, så nå leter jeg etter interessante ledige stillinger. Allerede samlet en CV på denne malen https://www.cvmal.no/cv-eksempel/ , og nå må du sende den til flere selskaper. Vi må jobbe noen år til for å endelig begynne å gjøre det du elsker.
  • Hei. Vi søker etter en bassist til et band i Arendal. Vi har tilgang til øvingslokale. Sjanger, rock. Vi er på utkikk etter en bassist som deler lidenskap for musikk og som har god teknikk og samspill. er åpen for å eksperimentere med ulike stilarter og låter, men vi ønsker også å ha et fast repertoar som vi kan øve på og fremføre. Vi er fleksibel når det gjelder øvingstider, men vi håper du er seriøs og engasjert. Hvis dette høres ut som noe for deg, vil vi gjerne høre fra deg snarest. Vi ser frem til å snakke med deg og finne ut mer om din musikkbakgrunn og interesser.
  • Lagde en hals av alm, og holder på med en jazzmaster kropp av samme planken . Underste kroppen er av surnet lønn.
  • Takk for det. Har brukt bjørk i toppen, alm i halsen og er usikker på kropp men tror det kan være sitka gran. Fikk en stor bit fra en arbeidskollega som ikke visste hva det var.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.