Web Analytics
Jump to content

Munnspill


Torfinn
 Share

Recommended Posts

Vet ikke helt om det er her denne skal postes??..

Men men.

Har annsaffet meg munnspill. og skulle gjerne hatt en sang eller to som jeg kan spille sammen med gitar. Altså gitar og munnspill av samme person (Ikke samtidig, for jeg har inget stativ). Trenger bare en veldig enkel sang som jeg kan innponere med!! :wink:

Gjerne sleng opp noen noter hvis dere har noe liggende!

Kalle

Link to comment
Share on other sites

Sanger av Bob Dylan og Neil Young er vel de beste eksemplene på kombinasjonen gitar og munnspill. Det er sagt at Bob Dylan spiller munnspill som en 8-åring, men likvel er det like stor jubel hver gang han tar en munnspillsolo i Mr. Tambourine Man! En OK sang å begynne å prøve på er vel f.eks. Heart Of Gold av Neil Young. Hvis du går på www.rockmagic.net/ så under Neil Young og laster ned "Heart Of Gold" skal det være en tab til munnspill også der. Tabs til munnspill går vel på hullene (tall) i munnspillet, og om man suger eller blåser tonene... På dylanchords.com står det også en oversikt over hvilke tonearter munnspillene Bob Dylan bruker i mange av de forskjellige sangene sine, uten at man skal gå til innkjøp av ørten munnspill (og et gigantisk munnspillbelte a la det til John Popper i Blues Traveler ;) )

Link to comment
Share on other sites

 • 4 weeks later...
 • 3 months later...

Tips: Øv mye på å spille tonene en og en....Det har lett for at du er litt slapp i kjeften, og gjerne får med en to tre toner i slengen. Det er ikke ønskelig med mindre du vil det....Flåklypa stashet er jo alltid en klassiker! Ellers er jo munspill trolig det enkleste instrumentet å improvisere blues på....

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg regner med at dette er i seneste laget, men skriver nå innlegget likevel. Liker ikke Finn og det som følger med av "kundkontakt", og forsøker her for å se om det er folk som jeg "kjenner" som kan tenke seg å handle noe. Regner med at dere enten skriver i tråden, eller kontakter meg på PM.  Bryter regelen med pris, regner med at det blir tilgitt i et dødt forum. Selger følgende mer eller mindre snurrige gitarer, pris blir vi enige om vil jeg tro. - Fernandes retrorocket sustainergitar med gammel (og mye bedre Japan produsert) hals, med Roland GR55 gitarsynth. (Må sjekke om synthen fortsatt fungerer) - Ibanez RG 750, sort, hardcase - Ibanez RG 550, sort - Ibanez prestige S2020X, violin burst,  hardcase - Line6 Variax 300, sort komplett med PSU og gigbag - Ibanez M-522S mandolin, limt sprekk i topp, ellers mint - Countryman 5- strengs banjo - Ibanez RD 828 LE, sort bass, original, men med Badass stol
  • Så, hvordan ble det med alt? Musikkprat er fullstendig dødt, det er ikke noe info å finne verken her eller der, men det er fortsatt aktivitet her, selv om forumet skulle stenges. Skal man bare begynne å henge her igjen, da? 🤔
  • Du skriver- When a jack cable is connected, all frequencies below 120KHz are sent to this Jack at line level. Det betyr at dette er et signal som skal sendes til en forsterker, og ikke direkte til en aktiv sub. Det enkleste og greieste er å handle en aktiv sub. Det er mindre ledninger og styr. Jeg har en passiv nesten  ubrukt sub liggende, husker ikke navn og nummer her og nå, men det er en helt grei PA- sub av kjent merke. Har vel blitt brukt i maks 8 timer til sammen. Den er din for 500 kroner pluss porto. Jeg trenger den ikke lenger. PM hvis det er aktuelt.
  • Jeg ville tatt kontakt med Falck musikk i Trondheim, om ikke annet for å spørre. De vet det nok og har eget verksted, så mulig de kan gjøre det. Det koster vel 130 kroner å sende en gitar med posten. Men ærlig talt, jeg vet ikke.    
  • Hei. Jeg er ny her, og om dette skulle vært tatt opp i tidligere tråder, må dere ha meg unnskyldt. Jeg har noen spørsmål angående inlays.  Er det noen her som gjør inlays? Skulle gjerne ha hatt nye inlays på 2 halser som allerede har enkle inlays fra før. Lar dette seg gjøre, eller blir det fryktelig kålete? Hva er evt prisen for å få slikt gjort?
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.