Web Analytics
Jump to content

amp - metal


Anarchy

Recommended Posts

Hvis jeg først skulle gått for topp og kabinett - en kombinasjon jeg faktisk synes fører til spiss og fæl lyd, ville jeg gått for Engl Savage 120. Eller Peavey Supreme for den saks skyld. Peavey 5150 er det mange som liker. Du nevner DT og Metallica. Begge bruker jo Mesa faktisk. Men jeg klarer ikke dy meg. Helt seriøst. Sjekk ut Behringer GMX 212. Du får ikke mer lyd for penga!! Det låter faktisk kanonbra :blink: til en meget akseptabel pris. Så det ;)

Link to comment
Share on other sites

Himmelen? drømmeland?

du kan være heldig å få en f-30 eller dc-5 til den prisen, men da får du ikke samma lyd..

DT og metallica kjører enorme rigger med 100(mesa)watt forsterkere (roadkings eller recti) for det første må du ut med det 3dobble av din prisklasse, også må du ha enorme scener for å peise forsterkerne på fullpupp, slik at alle røra i hele bygge vrenger seg! men for all del, har du det, så løp og kjøp!:)

Link to comment
Share on other sites

Tror ikke du skal tenke på å få samme lyd som verken petrucci, eller de i metallica! Det får du aldri!

Skjønner att du prøver å få til lignende men petrucci kjører jo to roadkings pluss to andre for clean kanal, mange kabinett og et helvettes rack!

James Hetfield bruker vell Diezel?

Link to comment
Share on other sites

Er vel Mark IIC+ du skulle ha hatt. Roadkingen kommer jo ikke inn før lenge etter. Ellers så brukte jo P Triaxis. Men finnes jo billigere alternativer som ikke ligger alt for langt unna lydmessig. 7k for både toppp og kabinett? Hmmm må gå litt i tenkeboksen...

Link to comment
Share on other sites

Skjønner att du prøver å få til lignende men petrucci kjører jo to roadkings pluss to andre for clean kanal, mange kabinett og et helvettes rack!

Road King riggen til JP er ikke spes avansert. Alle tre toppene står låst på en og samme kanal. To av toppen kjører bare med litt (11 og 22 ms) delay for å fete opp lyden. Til boost bruker han en Boss DS1. Så du greier det bra med en Road King og en 4x12, he he.......... hva var budsjettet her igjen?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hadde Guitar Rig 3(?) for mange år siden. Prøve alt mulig - ink Amplitube, men syns GR var desidert best og enklest i bruk. Skal teste det nye også   Jeg bruker mest Bias FX of Bias FX2, men sliter litt med latency. Hvilken type PC bruker du, og hvordan er forsinkelsene?  
  • For et år siden kom jeg over programmet Guitar rig 6. De hadde en demo med alle funksjoner bare at man ikke kunne lagre, men fullt brukbar til opptak. Den varte i 30 min, så må man starte programmet på nytt. Jeg hadde demoen i tre måneder før jeg så at de hadde sommersalg og jeg fikk hele programmet til halv pris. 1000.- kroner som var latterlig billig med tanke på hvor mange amps, rack, pedaler og muligheter som var der. Det var over 1200 ferdig innstilte lyder i forskjellige sjangere og man kan lagre de i forskjellige filer. Man kan selvsagt justere de å lagre nye, eller lage egne med alt som finnes. Den har også instillinger for vokal, trommer og mye annet. Nå har Guitarrig 7 kommet med cubersalgspris, men jeg venter til Black Friday eller Cybermonday i håp om å få oppgradert billigere. Det er masse nytt. Her er en video   Her er nettsiden: Native Instruments Guitar rig 7 Og her kan du laste ned demoen: Note: The demo version runs 30 minutes per session, and can then be reopend to try again. Save and Total Recall functions disabled. Du klarer deg lenge med den PS. Dette er ikke ment som reklame, men et godt tips. Jeg tjener ikke noe på det, men den demoen er gratis og verdt å teste...
  • Söker rock projekt i Norge att vara med i och framför allt live gig. All rock/metal är intressant.  Smakprov: www.linkedin.com/in/emlu-music-production-983a92296    
  • Heisann! er det noen som vet verdien på denne?  serienummer: US20048978
  • Via dette så endte jeg istedenfor opp med dette.   
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.