Web Analytics
Jump to content

18wattere?


LTBR
 Share

Recommended Posts

Hvordan er egentlig en 18watter fra marshall, snakker om rør watt nå. Spiller den høyt nok til å holde sjakk i trommisen på øving? På gig så blir det som regel mikket opp så det antar jeg ikke er noen problem. Hva skal man med 100watt hvis man klarer seg med 18-30watt?

Link to comment
Share on other sites

Vi har en laney LC-30 i lokalet, den kan spise opp trommene uten prob., har den sjelden over halvveis. 30 watt da riktignok, men forskjellen i lydstyrke fra 18 til 30 watt er minimal. For å få dobbelt så høy lyd må man ha 10x mer effekt (+-, har jo med EQ, høyttalere, plassering i rommet osv. å gjøre), så 12 ekstra watt vil ha lite å si.

Blir kanskje litt problem hvis du har tenkt å spille noe clean da, men hvem gjør vel det?

Link to comment
Share on other sites

det burde ikke by på noe problem. Har selv en cornford harlequin på 6watt, og den holdt greit følge med en relativt hardtslående trommis. Da skal det legges til at jeg spilte ikke akkurat clean, ampen vrengte litt. Det var likevel mye å gå på. Dersom du kjører full pupp på ampen, og roer volumet på gitaren kan du oppnå litt høyere clean, men dette varierer jo litt fra amp til amp igjen da! Beste er å prøve den...

Link to comment
Share on other sites

18 watterne er beregna på å skrus HELT opp... Og elementene er så lettdrevne at de skal etter sigende funke utmerket i bandsammenheng! Nettopp fordi du får lov til å skru så høyt at de kommer til the sweet spot :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.