Web Analytics
Jump to content

Ukjente top-notch gitarer... Og morsomme review!


Guest

Recommended Posts

Marlique er en gitar som jeg har fått anbefalt å prøve ut... Litt vanskelig siden de er ganske sjeldne, men det skal være en eller to her i Trondheim og jeg prøver å få tak i venner av venner av venner av fyren :P

Fint review av Marlique :P

Hehe... Her er den engelske siden :)

Jeg aner ikke mer en hva jeg hørt om de...

Ellers er kanskje Ed Roman Guitars har noe som passer? Baker og Quicksilver skal være gitarer som de bygger selv, med utgangspunkt i det som er "galt" med PRS!!! De er ikke billige, men de mest grunnleggende modellene fra Baker skal være mulig å få tak i for en billigere penge en PRS! Jeg har sendt mail og spurt om de shipper til Norge.. Har også vært så frekk at jeg har spurt hva de tenker om å merke pakka med "bildeler" :P Da kan man muligens slippe moms... Sjekk ut de andre gitarene til Ed i farta! Utvalget er stort og han er en mann med mange sterke meninger og lang fartstid.. Står mye nyttig under "Tech"!

Link to comment
Share on other sites

 • Replies 66
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

Baker og Quicksilver skal være gitarer som de bygger selv...

Ikke glem at det eksisterer Baker fra før Roman overtok også også da, som for eks Robben Ford spiller på. Har ikke fått med meg hele historien omkring merkenavnet, men det er visst litt tjohei ute og går.

Link to comment
Share on other sites

Joda... Fyren har mange sterke meninger som kan tas med så mye salt man greier å bære! Her og der er det noen kjekke poeng dog!

Hva Baker angår så skryter roman av de gitarene før han tok over merket fordi bl.a han sier at Baker holdt seg til dyrere kvalitetsdeler når lagt dyrere merker gikk over til billigere deler.

Link to comment
Share on other sites

Joda... Fyren har mange sterke meninger som kan tas med så mye salt man greier å bære! Her og der er det noen kjekke poeng dog!

Hva Baker angår så skryter roman av de gitarene før han tok over merket fordi bl.a han sier at Baker holdt seg til dyrere kvalitetsdeler når lagt dyrere merker gikk over til billigere deler.

Vel vel, jeg har hørt at Baker nå lages i Korea av deler med lavere kvalitet enn andre merker i samme prisklasse, men dog, dette bør jo også tas med en klype salt.

Meningene hans er vel også en del av det hatet som er mot ham, men det viktigste er nok måten han operer på.

Edited by Lektor Tørrdal
Link to comment
Share on other sites

Leste litt rundt på Harmony Central, og har sendt ny mail til Ed Roman-folka for å høre hva de har å si om det!

Setter de ikke akkurat i godt lyst om det er tilfellet at de har solgt en skrotgitar under Bakernavnet og falske specs osv!

Velvel! Nå var jo poenget ikke stort anna et at det er muligheter for å få tak i håndlagde gitarer som skal kunne gå langt dyrere merker en høy gang :)

Link to comment
Share on other sites

Høyh!! Forresten! Hva tenker folk om Marlique da? Her er den ei norsk sjappe som skal begynne å ta de inn: Gitarhandel!

Står ikke så mye hos Harmony Central, men Deluxe'n har fått litt skryt da...

Håndlagde gitarer fra Indonesia? Tjah... Kanskje?

[EDIT: Skrev først Honduras og fabulerte litt om at Honduras var så flink på tre osv osv... Men så var det jo ikke Honduras allikevel :P ]

Edited by Terrafanatica
Link to comment
Share on other sites

Nei så klart ikke! Og dessuten er det veldig lide info om Marlique rundt om kring på nettet, men når det som er å drive fram er skryt så syns jeg det ser ganske lovende ut! Registrerer forresten at de går for ca rundt 1000USD andre steder i verden.

Andre "ukjente" merker som kan være verdt å sjekke ut for folk?

Link to comment
Share on other sites

Utfordringen er rimelige gitarer :P Dersom man er villig til å betale mye mye så er man nesten garantert å få et instrument som alle innvendinger mot blir fullstendig subjektivt..

Ikke det at G&L er så dyrt at det gjør noe..

Link to comment
Share on other sites

Ukjente merker?

Thorn

men da skal du ha MYE penger og god tid.

www.thornguitars.com

Der ser det ut som man betaler mest for alle "custom inlays" og quilted-toppene. Blir liksom vel mye "glam"

i de gitarene.

JET er vel også en ganske ukjent "Handmade in the US" gitar som ko$ter fle$k...

Likte de Quicksilver-gitarene litt. Ganske morsom sammenligning med PRS. Det var nok options å velge mellom hvertfall... :blink::)

Link to comment
Share on other sites

Quicksilver og Jet ser ganske fristende ut... Jeg har sendt mail til Ed Roman Guitars og spurt om hva de tenker om å merke pakker som bildeler og sende (for å slippe moms... hihihihi!) Ja jeg vet... men det er lov å spørre vel ;) Har også spurt hva de har å si om kritikken av Baker gitarene på Harmony Central og anklagene for å ret tog slett juge om specs!! Og jeg har sendt forespørsel om Quicksilver hva de vil koste i et basic-oppsett med minst mulig glam og mest mulig kvalitet. Både med og uten high-tech-pakke med buzz-feiten, locking tuners osv osv... Men som sagt blotta for glam og glor.

Men jeg må si det at jeg sliter virkelig med å finne noe anna en bare skryt av marlique gitar og han fyren som står bak bygginga i Indonesia! Burde få prøvd en sånn en...

Edited by Terrafanatica
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Hadde Guitar Rig 3(?) for mange år siden. Prøve alt mulig - ink Amplitube, men syns GR var desidert best og enklest i bruk. Skal teste det nye også   Jeg bruker mest Bias FX of Bias FX2, men sliter litt med latency. Hvilken type PC bruker du, og hvordan er forsinkelsene?  
  • For et år siden kom jeg over programmet Guitar rig 6. De hadde en demo med alle funksjoner bare at man ikke kunne lagre, men fullt brukbar til opptak. Den varte i 30 min, så må man starte programmet på nytt. Jeg hadde demoen i tre måneder før jeg så at de hadde sommersalg og jeg fikk hele programmet til halv pris. 1000.- kroner som var latterlig billig med tanke på hvor mange amps, rack, pedaler og muligheter som var der. Det var over 1200 ferdig innstilte lyder i forskjellige sjangere og man kan lagre de i forskjellige filer. Man kan selvsagt justere de å lagre nye, eller lage egne med alt som finnes. Den har også instillinger for vokal, trommer og mye annet. Nå har Guitarrig 7 kommet med cubersalgspris, men jeg venter til Black Friday eller Cybermonday i håp om å få oppgradert billigere. Det er masse nytt. Her er en video   Her er nettsiden: Native Instruments Guitar rig 7 Og her kan du laste ned demoen: Note: The demo version runs 30 minutes per session, and can then be reopend to try again. Save and Total Recall functions disabled. Du klarer deg lenge med den PS. Dette er ikke ment som reklame, men et godt tips. Jeg tjener ikke noe på det, men den demoen er gratis og verdt å teste...
  • Söker rock projekt i Norge att vara med i och framför allt live gig. All rock/metal är intressant.  Smakprov: www.linkedin.com/in/emlu-music-production-983a92296    
  • Heisann! er det noen som vet verdien på denne?  serienummer: US20048978
  • Via dette så endte jeg istedenfor opp med dette.   
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.