Web Analytics
Jump to content

G#-gitaren?


schpangen

Recommended Posts

Men... blir ikke dette nesten som å ha en vanlig gitar stemt i en annen tuning, eller hva blir forskjellene fra en gitar i "normal" tuning?

Fra NRK:

Skryt fra Hellbillies

Og Hellbillies-gitaristen gir den nye gitaren godt skussmål.

- Det er en gitar som ikke låter som noen andre gitarer jeg har prøvd. Jeg har mange gitarer, både el-gitarer og baryton-gitarer. Alle de forskjellige gitarene har sin egen identitet, og det har denne også.

- Hva er det som er nytt med denne gitaren, foruten at den er stemt i Giss?

- Det er en liten gitar, som låter bra. Den er gjennomtenkt, og er et ordentlig instrument. I og med at den er kort, så er det også en kort skalalengde. Også har jeg lagt en del jobb i å finne de rette materialene og det totale volumet på treverket i gitaren. Det gjør at den låter spesielt.

Link to comment
Share on other sites

Mye koster den? Fant ingen pris.

For øyeblikket koster de visst 1900, men det er for de som forhåndsbestiller før de får første batch i slutten av februar. Deretter blir det visst 2700.

En slik gitar må jo passe perfekt sammen med en liten microcube eller noe.

Link to comment
Share on other sites

lite imponert over mia-gutta egentlig. ta f.eks de gangen jeg spurte om de kunne gjøre en bias-justering og fikk til svar at det hadde de ikke gjort på mange år, for det var ingen vits..

Det er de vel ikke de eneste som mener... les en Mesa-manual, for eksempel. Uten at jeg husker helt hvorfor, men de mener vel at den eneste måten å være sikker på at bias er riktig er ved å gi forsterkeren riktig spekkede rør (og da trenger man vel bare fast bias). Men selvfølgelig, man må jo kunne justere hvis den er galt satt...

Edited by larseko
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hadde Guitar Rig 3(?) for mange år siden. Prøve alt mulig - ink Amplitube, men syns GR var desidert best og enklest i bruk. Skal teste det nye også   Jeg bruker mest Bias FX of Bias FX2, men sliter litt med latency. Hvilken type PC bruker du, og hvordan er forsinkelsene?  
  • For et år siden kom jeg over programmet Guitar rig 6. De hadde en demo med alle funksjoner bare at man ikke kunne lagre, men fullt brukbar til opptak. Den varte i 30 min, så må man starte programmet på nytt. Jeg hadde demoen i tre måneder før jeg så at de hadde sommersalg og jeg fikk hele programmet til halv pris. 1000.- kroner som var latterlig billig med tanke på hvor mange amps, rack, pedaler og muligheter som var der. Det var over 1200 ferdig innstilte lyder i forskjellige sjangere og man kan lagre de i forskjellige filer. Man kan selvsagt justere de å lagre nye, eller lage egne med alt som finnes. Den har også instillinger for vokal, trommer og mye annet. Nå har Guitarrig 7 kommet med cubersalgspris, men jeg venter til Black Friday eller Cybermonday i håp om å få oppgradert billigere. Det er masse nytt. Her er en video   Her er nettsiden: Native Instruments Guitar rig 7 Og her kan du laste ned demoen: Note: The demo version runs 30 minutes per session, and can then be reopend to try again. Save and Total Recall functions disabled. Du klarer deg lenge med den PS. Dette er ikke ment som reklame, men et godt tips. Jeg tjener ikke noe på det, men den demoen er gratis og verdt å teste...
  • Söker rock projekt i Norge att vara med i och framför allt live gig. All rock/metal är intressant.  Smakprov: www.linkedin.com/in/emlu-music-production-983a92296    
  • Heisann! er det noen som vet verdien på denne?  serienummer: US20048978
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.