Web Analytics
Jump to content

Noen som har prøvd denne? ENGL-Preamp


BlueGrot

Recommended Posts

Jepp, har den sjøl=)

Har enda ikke fått testa den i gjennom en skikkelig poweramp enda, pr nå kjøres den i gjennom fx-loopen på en line6 amp jeg har stående, men den låter veldig bra allikevel.

Det jeg liker best med preampen er alle mulighetene til å kontrollere mellomtonen, det er lo-mid + high-mid på den, så stilt seg til ganske mye forskjellig lyd. I tillegg er det mid-boosten som jeg syns er genial til solospill=)

Link to comment
Share on other sites

Engl 840/50 er nok ganske kurant, den liger på marios sin side, nederst på pre/powerampdelen.

Ellers har du VHT 2-50-2 som er den jeg har siktet meg ut, har hørt mye positivt om denne, men ikke testet den selv. Den koster akkurat under 10000, og kan fåes hos tre45.

Ellers kan du spørre litt på Engl forumet her: http://lordriffenstein.netfirms.com/phpbb/nfphpbb/

Det er sikkert noen som har litt mer erfaringer enn meg med poweramper og slikt der :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hei. Hvem er dere og hvilke sanger er det snakk om å spille?
  • Hallo. Hver dag tror jeg at jeg har oppnådd noe i dette livet. Ja, jeg har en høyere utdanning og til og med en vitenskapelig grad av en mester, men jeg jobber ikke i min spesialitet. Siden barndommen drømte jeg faktisk om å være psykolog, og derfor begynte jeg å tenke på å motta den andre høyere. Men for dette trenger jeg en meget betalt jobb, så nå leter jeg etter interessante ledige stillinger. Allerede samlet en CV på denne malen https://www.cvmal.no/cv-eksempel/ , og nå må du sende den til flere selskaper. Vi må jobbe noen år til for å endelig begynne å gjøre det du elsker.
  • Hei. Vi søker etter en bassist til et band i Arendal. Vi har tilgang til øvingslokale. Sjanger, rock. Vi er på utkikk etter en bassist som deler lidenskap for musikk og som har god teknikk og samspill. er åpen for å eksperimentere med ulike stilarter og låter, men vi ønsker også å ha et fast repertoar som vi kan øve på og fremføre. Vi er fleksibel når det gjelder øvingstider, men vi håper du er seriøs og engasjert. Hvis dette høres ut som noe for deg, vil vi gjerne høre fra deg snarest. Vi ser frem til å snakke med deg og finne ut mer om din musikkbakgrunn og interesser.
  • Lagde en hals av alm, og holder på med en jazzmaster kropp av samme planken . Underste kroppen er av surnet lønn.
  • Takk for det. Har brukt bjørk i toppen, alm i halsen og er usikker på kropp men tror det kan være sitka gran. Fikk en stor bit fra en arbeidskollega som ikke visste hva det var.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.