Web Analytics
Jump to content

Line6 TonePort UX2 test


spz

Recommended Posts

Heisann!

Lekte meg litt med noen enkle beats med DFHS og improviserte litt ritt gitar og bass til, begge deler tatt opp gjennom en TonePort. Bare en kjapp liten greie for å teste om det går an å få en ålreit og rask innspilling. Må si jeg er temmelig fornøyd sålangt og den funker fett som en all-in-one hjemmeopptak dings.

-> SPZultura! :P

Utrstyr brukt:

- ESP M-II UC

- Ibanez TR 5 streng

- Line6 TonePort UX2

Link to comment
Share on other sites

Takker gutter!

Det var ganske fett det der. Bar jo preg over at du gjorde det litt kjapt, men ellers så var det bra.

Absolutt bare sånn first take greier ja!

Likte den delen uten distortion spesielt. Passet fint inn der..

Hehe takk, det var en liten basslinje faktisk ;)

Er mest bare miksen/lyden jeg ville vise, låter temmelig ok for å bare ha tatt opp noe kjappt. I tillegg er det software/utstyr man kan bruke på gutterommet eller on the road.

Link to comment
Share on other sites

Anbefaler Line6 Podxt Live på det varmeste!! Kan editere alle parametre (eq/effekter, amp/cab, mikk osv) via pc (USB inn i brettet). Har oppgradert og fått inn et titalls metal-amper, blant annet ENGL Powerball, Cornford, Mesa, Bogner osv. Soldano ligger inne allerede ;-) Kjære metalfrelste, dette låter KANON, så bra at du kan le deg i hjæl :lol: Æ kødde ittj... :)

Link to comment
Share on other sites

Thanks Phoncible!

Vegard: Jeg har lenge hatt en Pod XT, men vurdere kvitte meg med den nå som jeg har TonePort. Uansett så er begge deler geniale til hjemmebruk om det så er å øve/spille eller ta opp. Men skal det spilles med noe volum bli rdet seff ENGL'en jeg plugger inn i :) Det geniale med TonePort er at den fungere som en bass/guitar/vokal pod i ett. Mange muligheter for amatør hjemmestudio! :)

Link to comment
Share on other sites

Ja den funker helt greit til hva det er, kan sikkert få endel bedre ved å bruke litt mere tid på å skru! For de som liker å spille inn ting hjemme og hverken har plass eller budsjett til masse utstyr (eller mulighet til å spille litt høyt) funker det absolutt flott.

Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...

Jepp litt vel saturated den tonen der, men det var også meningen. Tommelfinger regel som funker fint i studio er å skru ned gain til det absolutt minste du takler, så skru ned litt til. Da blir det som oftest klart og fint i miksen, men spørs som sagt på smak og sjanger.

Link to comment
Share on other sites

 • 3 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hadde Guitar Rig 3(?) for mange år siden. Prøve alt mulig - ink Amplitube, men syns GR var desidert best og enklest i bruk. Skal teste det nye også   Jeg bruker mest Bias FX of Bias FX2, men sliter litt med latency. Hvilken type PC bruker du, og hvordan er forsinkelsene?  
  • For et år siden kom jeg over programmet Guitar rig 6. De hadde en demo med alle funksjoner bare at man ikke kunne lagre, men fullt brukbar til opptak. Den varte i 30 min, så må man starte programmet på nytt. Jeg hadde demoen i tre måneder før jeg så at de hadde sommersalg og jeg fikk hele programmet til halv pris. 1000.- kroner som var latterlig billig med tanke på hvor mange amps, rack, pedaler og muligheter som var der. Det var over 1200 ferdig innstilte lyder i forskjellige sjangere og man kan lagre de i forskjellige filer. Man kan selvsagt justere de å lagre nye, eller lage egne med alt som finnes. Den har også instillinger for vokal, trommer og mye annet. Nå har Guitarrig 7 kommet med cubersalgspris, men jeg venter til Black Friday eller Cybermonday i håp om å få oppgradert billigere. Det er masse nytt. Her er en video   Her er nettsiden: Native Instruments Guitar rig 7 Og her kan du laste ned demoen: Note: The demo version runs 30 minutes per session, and can then be reopend to try again. Save and Total Recall functions disabled. Du klarer deg lenge med den PS. Dette er ikke ment som reklame, men et godt tips. Jeg tjener ikke noe på det, men den demoen er gratis og verdt å teste...
  • Söker rock projekt i Norge att vara med i och framför allt live gig. All rock/metal är intressant.  Smakprov: www.linkedin.com/in/emlu-music-production-983a92296    
  • Heisann! er det noen som vet verdien på denne?  serienummer: US20048978
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.