Web Analytics
Jump to content

lars_loffen


LASL

Recommended Posts

Vel, jeg heter Lars Anton, hei på dere.

Aller først for å forklare nicket:

Jeg var i et konfirmasjonsselskap, også var jeg ganske sær i matveien (var vel omtrent 8-9 år da, men var vond mat der), så jeg spiste bare loff. Min familie og deres familie var venner, og vi sendte hverandre noen brev i blant.. saken var det at jeg ble kalt lars loffen, og dårlig kreativitet leder til mye rart. Uansett..

Jeg er 15 år, blir 16 i august, går i 10.klasse. Har planer om å gå musikklinja på Gjøvik, bor i Snertingdal. Har spilt gitar i over tre år, men fikk ikke noe særlig interesse før juni i fjor. Prøver å øve over en time hver dag, og har i det siste fått sansen for å skrive sanger..

Har tre gitarer, en Gibson Sg, En morgan akustisk og en helt vanlig morgan strat. Er lefthand, men det er egentlig fett. Pod Xt Live og Marshall AVT50 får lyd ut av det.

Har veldig lyst til å kjøpe meg trommer, for å få litt mer "musikalsk forståelse" eller whatever.. Jeg har bare lyst til å lære meg det, for det ser veldig tøft ut... Liker for det meste rock. Punk og metal og, men er litt mer begrenset der. Vil forresten benytte sjansen til å anbefale bandet El Caco, og spesielt deres nyeste album "The Search" er fett!

Har sikkert glemt mye her.. Men det bryr jeg meg ikke så mye om.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hadde Guitar Rig 3(?) for mange år siden. Prøve alt mulig - ink Amplitube, men syns GR var desidert best og enklest i bruk. Skal teste det nye også   Jeg bruker mest Bias FX of Bias FX2, men sliter litt med latency. Hvilken type PC bruker du, og hvordan er forsinkelsene?  
  • For et år siden kom jeg over programmet Guitar rig 6. De hadde en demo med alle funksjoner bare at man ikke kunne lagre, men fullt brukbar til opptak. Den varte i 30 min, så må man starte programmet på nytt. Jeg hadde demoen i tre måneder før jeg så at de hadde sommersalg og jeg fikk hele programmet til halv pris. 1000.- kroner som var latterlig billig med tanke på hvor mange amps, rack, pedaler og muligheter som var der. Det var over 1200 ferdig innstilte lyder i forskjellige sjangere og man kan lagre de i forskjellige filer. Man kan selvsagt justere de å lagre nye, eller lage egne med alt som finnes. Den har også instillinger for vokal, trommer og mye annet. Nå har Guitarrig 7 kommet med cubersalgspris, men jeg venter til Black Friday eller Cybermonday i håp om å få oppgradert billigere. Det er masse nytt. Her er en video   Her er nettsiden: Native Instruments Guitar rig 7 Og her kan du laste ned demoen: Note: The demo version runs 30 minutes per session, and can then be reopend to try again. Save and Total Recall functions disabled. Du klarer deg lenge med den PS. Dette er ikke ment som reklame, men et godt tips. Jeg tjener ikke noe på det, men den demoen er gratis og verdt å teste...
  • Söker rock projekt i Norge att vara med i och framför allt live gig. All rock/metal är intressant.  Smakprov: www.linkedin.com/in/emlu-music-production-983a92296    
  • Heisann! er det noen som vet verdien på denne?  serienummer: US20048978
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.