Web Analytics
Jump to content

Marshall 1959 SLP, reissue?


LTBR

Recommended Posts

Jeg har hatt en Marshall 1959 SLP 100 watt i ca 2 år nå. Av en eller annen grunn så har jeg alltid trodd at det var en reissue modell, ekte varer er jo sjeldne trodde jeg. Reissue modellen har en effektloop med ekte bypass vet jeg, men da jeg skulle koble inn en noisekiller bakpå den så oppdaget jeg at det ikke var noe uttak for effektsløyfe bakpå den:)) Så sløv er jeg:( Sjekket på hjemmesiden til Marshall på tegning av baksiden på reissue modellen, og såg med engang at den ikke er den samme som min. Har jeg virkelig en ekte SLP? Noen som vet hvordan jeg kan sjekke når den er laget eller noe sånt?

Har også fått den modifisert tidligere. Den hadde en ettermontert mastervolum på den, jeg fikk ettermontert 2 brytere på baksiden som gjør den om til en ca 70 watter og en 30 watter. Jeg synes det er helt knall!! Hva synes dere om modifisering av amper/topper?

Men hvis det viser seg at det er en ekte SLP av god gammel årgang, så hadde jeg nok ikke modifisert den hvis jeg hadde visst det på forhånd. Visse ting skal man ikke tukle med, hehe...... Men når det først er gjort så er jeg strålende fornøyd, skal man skru opp en 100 watter for å få skikkelig AC/DC lyd så bør man øve på andre steder enn i kjellerstua mi:))))))))))

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hadde Guitar Rig 3(?) for mange år siden. Prøve alt mulig - ink Amplitube, men syns GR var desidert best og enklest i bruk. Skal teste det nye også   Jeg bruker mest Bias FX of Bias FX2, men sliter litt med latency. Hvilken type PC bruker du, og hvordan er forsinkelsene?  
  • For et år siden kom jeg over programmet Guitar rig 6. De hadde en demo med alle funksjoner bare at man ikke kunne lagre, men fullt brukbar til opptak. Den varte i 30 min, så må man starte programmet på nytt. Jeg hadde demoen i tre måneder før jeg så at de hadde sommersalg og jeg fikk hele programmet til halv pris. 1000.- kroner som var latterlig billig med tanke på hvor mange amps, rack, pedaler og muligheter som var der. Det var over 1200 ferdig innstilte lyder i forskjellige sjangere og man kan lagre de i forskjellige filer. Man kan selvsagt justere de å lagre nye, eller lage egne med alt som finnes. Den har også instillinger for vokal, trommer og mye annet. Nå har Guitarrig 7 kommet med cubersalgspris, men jeg venter til Black Friday eller Cybermonday i håp om å få oppgradert billigere. Det er masse nytt. Her er en video   Her er nettsiden: Native Instruments Guitar rig 7 Og her kan du laste ned demoen: Note: The demo version runs 30 minutes per session, and can then be reopend to try again. Save and Total Recall functions disabled. Du klarer deg lenge med den PS. Dette er ikke ment som reklame, men et godt tips. Jeg tjener ikke noe på det, men den demoen er gratis og verdt å teste...
  • Söker rock projekt i Norge att vara med i och framför allt live gig. All rock/metal är intressant.  Smakprov: www.linkedin.com/in/emlu-music-production-983a92296    
  • Heisann! er det noen som vet verdien på denne?  serienummer: US20048978
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.