Web Analytics
Jump to content

Marshall 1959 SLP, reissue?


LTBR
 Share

Recommended Posts

Jeg har hatt en Marshall 1959 SLP 100 watt i ca 2 år nå. Av en eller annen grunn så har jeg alltid trodd at det var en reissue modell, ekte varer er jo sjeldne trodde jeg. Reissue modellen har en effektloop med ekte bypass vet jeg, men da jeg skulle koble inn en noisekiller bakpå den så oppdaget jeg at det ikke var noe uttak for effektsløyfe bakpå den:)) Så sløv er jeg:( Sjekket på hjemmesiden til Marshall på tegning av baksiden på reissue modellen, og såg med engang at den ikke er den samme som min. Har jeg virkelig en ekte SLP? Noen som vet hvordan jeg kan sjekke når den er laget eller noe sånt?

Har også fått den modifisert tidligere. Den hadde en ettermontert mastervolum på den, jeg fikk ettermontert 2 brytere på baksiden som gjør den om til en ca 70 watter og en 30 watter. Jeg synes det er helt knall!! Hva synes dere om modifisering av amper/topper?

Men hvis det viser seg at det er en ekte SLP av god gammel årgang, så hadde jeg nok ikke modifisert den hvis jeg hadde visst det på forhånd. Visse ting skal man ikke tukle med, hehe...... Men når det først er gjort så er jeg strålende fornøyd, skal man skru opp en 100 watter for å få skikkelig AC/DC lyd så bør man øve på andre steder enn i kjellerstua mi:))))))))))

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.