Web Analytics
Jump to content

Bassist søker band


s0und

Recommended Posts

Hei alle sammen.

Nå har det seg slik at jeg søker et band. Jeg har hatt spille pause lenge, men har funnet itlbake til gamle takter igjen. Band spilling derimot er det vel 10 år siden sist jeg gjorde. Dette blir ikke et stort problem for meg, men jeg trenger nok litt tid til å bli varm i trøya.

Noen som trenger en bassist i oslo området?

Link to comment
Share on other sites

Ja det er det i grunn. Hvor gammel er du? Skriver du sanger selv? Kan du kore? Vi er et band som lager musikk i mange forskjellige stiler, og er innom både hard, riff-basert rock, litt progrock og mer rolig poprock. Vi er 18, 19 og 21 år, og spiller henholdsvis gitar/vokal (meg), trommer og keyboard. Hvordan høres dette ut?

Edited by Duckster
Link to comment
Share on other sites

Hei du. Jeg korer ikke, men ellers høres dette bra ut. Jeg er 29 år... lurer du på noe kan jeg nåes på 41777177

P.s. Geeo, hvis du leser dette kan du ringe meg. Jeg finner ikke tlf til deg noe sted.

Edited by s0und
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hadde Guitar Rig 3(?) for mange år siden. Prøve alt mulig - ink Amplitube, men syns GR var desidert best og enklest i bruk. Skal teste det nye også   Jeg bruker mest Bias FX of Bias FX2, men sliter litt med latency. Hvilken type PC bruker du, og hvordan er forsinkelsene?  
  • For et år siden kom jeg over programmet Guitar rig 6. De hadde en demo med alle funksjoner bare at man ikke kunne lagre, men fullt brukbar til opptak. Den varte i 30 min, så må man starte programmet på nytt. Jeg hadde demoen i tre måneder før jeg så at de hadde sommersalg og jeg fikk hele programmet til halv pris. 1000.- kroner som var latterlig billig med tanke på hvor mange amps, rack, pedaler og muligheter som var der. Det var over 1200 ferdig innstilte lyder i forskjellige sjangere og man kan lagre de i forskjellige filer. Man kan selvsagt justere de å lagre nye, eller lage egne med alt som finnes. Den har også instillinger for vokal, trommer og mye annet. Nå har Guitarrig 7 kommet med cubersalgspris, men jeg venter til Black Friday eller Cybermonday i håp om å få oppgradert billigere. Det er masse nytt. Her er en video   Her er nettsiden: Native Instruments Guitar rig 7 Og her kan du laste ned demoen: Note: The demo version runs 30 minutes per session, and can then be reopend to try again. Save and Total Recall functions disabled. Du klarer deg lenge med den PS. Dette er ikke ment som reklame, men et godt tips. Jeg tjener ikke noe på det, men den demoen er gratis og verdt å teste...
  • Söker rock projekt i Norge att vara med i och framför allt live gig. All rock/metal är intressant.  Smakprov: www.linkedin.com/in/emlu-music-production-983a92296    
  • Heisann! er det noen som vet verdien på denne?  serienummer: US20048978
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.