Web Analytics
Jump to content

Bassist søker band


s0und
 Share

Recommended Posts

Hei alle sammen.

Nå har det seg slik at jeg søker et band. Jeg har hatt spille pause lenge, men har funnet itlbake til gamle takter igjen. Band spilling derimot er det vel 10 år siden sist jeg gjorde. Dette blir ikke et stort problem for meg, men jeg trenger nok litt tid til å bli varm i trøya.

Noen som trenger en bassist i oslo området?

Link to comment
Share on other sites

Ja det er det i grunn. Hvor gammel er du? Skriver du sanger selv? Kan du kore? Vi er et band som lager musikk i mange forskjellige stiler, og er innom både hard, riff-basert rock, litt progrock og mer rolig poprock. Vi er 18, 19 og 21 år, og spiller henholdsvis gitar/vokal (meg), trommer og keyboard. Hvordan høres dette ut?

Edited by Duckster
Link to comment
Share on other sites

Hei du. Jeg korer ikke, men ellers høres dette bra ut. Jeg er 29 år... lurer du på noe kan jeg nåes på 41777177

P.s. Geeo, hvis du leser dette kan du ringe meg. Jeg finner ikke tlf til deg noe sted.

Edited by s0und
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Vanskelig å få både i pose og sekk (clean/dirty/distortion) når det gjelder strat bridgepickup.Dette er det nærmeste jeg har kommet hittil:Dimarzio FS-1 (DP110) Den har vært på markedet siden 1974 og koster heller ikke allverden (kr 635 hos Evenstad).Sparker bra denne!    
  • @kristoffereidevikler også pickups. Gjorde i hvert fall. Har fremdeles den omviklede ‘51 p-bass-pickupen i min MIJ ‘51 (begge reissues, altså). 
  • @SteikBacon Står bak Edmire Pickups.
  • er det ikke en her inne som vikler pickuper, da? bør jo kunne få til noe som passer, vil jeg tro. eugen gitar her i bergen ble levert med disse, tror jeg (7,2k): https://www.riograndepickups.com/vintage-tall-boy min strat har van zandt pickups. mange som har kommentert at de liker lyden i den. mener bridgpickupen der ble målt til 7,8k.
  • GFS var nok mer attraktive da dollaren var en god del lavere, ja. I tillegg mener jeg frakten også var en del billigere før. Men greie pickups er det. Når vi først er inne på tips, så har jeg hatt bra hell med humbuckere fra Tonerider. Kan ikke si noe om settene for strat og tele, men hvis de er like gode som de humbucker'ne jeg har brukt, er de absolutt et bra kjøp. De har en del lydeksempler / videoer på nettsida: https://tonerider.com/category/pickups-for-strats/?v=c2f3f489a005 SpeakOn er forhandlere i Norge: https://www.speakon.no/instrument/gitar/deler/pickup-mikrofon/tonerider.html
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.