Web Analytics
Jump to content

Straplock!


Guest Ziggy Stardust

Recommended Posts

Guest Ziggy Stardust

Har hatt sånn straplock enstund, fordi hadde problemer med at jeg kunne ikke bevege meg uten at "reima" sklei ut lissom. Var nær endel uhell.

Da jeg nå stod å spilte litt gitar, så hører jeg en slags knekkelyd.

Et halvt sekund etterpå dundrer gitaren min i bakken.

Jeg ender opp med 1 stk ødelagt uhell til der skruen til straplocken skal stå i gitaren.

og ett stk knekt pickupring.

Men spørsmålet er nå. Nå som hullet den skal stå i, egentlig er ødelagt. Må jeg da borre nytt?

Er dette noe jeg kan gjøre sjøl?

Link to comment
Share on other sites

Går det ikke ann å bruke noe slags trefyll for å tette igjen dette? Har veldig lite peiling på gitarer og hvordan lyden blir i forhold til dette, men hadde et lignende uhell med geveret mitt. (er skiskytter) Det som hendte var at jeg skulle borre hull til å sette inn en berereim, men siden dette gikk inn i noe metall, ble jeg nødt til å borre ett nytt et. Hullet fylte jeg da igjen med en fyllmasse og pussa og lakka over.

Nå veit jo ikke jeg hvordan dette vil gå med finishen på gitar osv da. :unsure:

Link to comment
Share on other sites

hvis ikkje hullet har blitt alt for stort, funka det å putte inn ei fyrstikk eller to, og knekke dei av sånn at dei fylle hullet... så kan du skru skruen inn i samme hullet igjen.. det har eg gjort... men sjå på det en gang i blandt for å være sikker...;)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hadde Guitar Rig 3(?) for mange år siden. Prøve alt mulig - ink Amplitube, men syns GR var desidert best og enklest i bruk. Skal teste det nye også   Jeg bruker mest Bias FX of Bias FX2, men sliter litt med latency. Hvilken type PC bruker du, og hvordan er forsinkelsene?  
  • For et år siden kom jeg over programmet Guitar rig 6. De hadde en demo med alle funksjoner bare at man ikke kunne lagre, men fullt brukbar til opptak. Den varte i 30 min, så må man starte programmet på nytt. Jeg hadde demoen i tre måneder før jeg så at de hadde sommersalg og jeg fikk hele programmet til halv pris. 1000.- kroner som var latterlig billig med tanke på hvor mange amps, rack, pedaler og muligheter som var der. Det var over 1200 ferdig innstilte lyder i forskjellige sjangere og man kan lagre de i forskjellige filer. Man kan selvsagt justere de å lagre nye, eller lage egne med alt som finnes. Den har også instillinger for vokal, trommer og mye annet. Nå har Guitarrig 7 kommet med cubersalgspris, men jeg venter til Black Friday eller Cybermonday i håp om å få oppgradert billigere. Det er masse nytt. Her er en video   Her er nettsiden: Native Instruments Guitar rig 7 Og her kan du laste ned demoen: Note: The demo version runs 30 minutes per session, and can then be reopend to try again. Save and Total Recall functions disabled. Du klarer deg lenge med den PS. Dette er ikke ment som reklame, men et godt tips. Jeg tjener ikke noe på det, men den demoen er gratis og verdt å teste...
  • Söker rock projekt i Norge att vara med i och framför allt live gig. All rock/metal är intressant.  Smakprov: www.linkedin.com/in/emlu-music-production-983a92296    
  • Heisann! er det noen som vet verdien på denne?  serienummer: US20048978
  • Via dette så endte jeg istedenfor opp med dette.   
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.