Web Analytics
Jump to content

TOOL


Greasykid

Recommended Posts

Endelig begynner ting å ta form. Ryktene sprer seg rundt om på nettet, med dog uten noen bekreftelser fra TOOL selv eller på hjemmesidene deres.

Men, en ting er sikkert og det er at det kommer ei plate i løpet av våren og den følges opp med en turne. Fant ut at Roskilde visisstnok har fått bekreftet at TOOL kommer, noe som også Quart'en holder på med å få til. Det hadde vært jul to ganger på rad i juli hvis det hadde skjedd.

Regner med at det finnes flere TOOL fans her inne, så kom igjen med all info som måtte finnes.

Dette er stedet for å diskutere nye TOOL ting, og ikke minst komme med så mye sladder som mulig rundt releasen av den nye plata.

M

Link to comment
Share on other sites

 • Replies 85
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

Om TOOL kommer på Quarten så dør jeg..og om de ikke kommer dør jeg!! :rolleyes:

SKAL ivertfall ha med meg Tool live.. tjo og hei!

men anngående den skiva..gutta er jo ganske sære, og perfeksjonister egentlig. kan jo hende det blir utsettelser på den:-/ vi får håpe på det beste! *drømme*

Link to comment
Share on other sites

Har vært snakk om release siden august. Pokker at TOOL skal være så utrolig gniene på info. Men det er slik de liker det. Og det er vel slik fansen liker det. På forumsidene til TA spekuleres det i datoer og det ene med det andre. Tipper Maynard sitter i stolen sin og koser seg over hvor mange de klarer å lure denne gangen.

ZATAN jeg gleder meg til denne plata. Skal til og med overkomme festivalangsten min for å få med meg gutta over alle gutta live.

Er på tide med sjefsmusikk på anlegget igjen. Blir lyttefest i Oslo for alle over 25 og egen TOOL t-skjorte når plata kommer.... ;)

M

Link to comment
Share on other sites

Så Tool på Roskilde i 01, så jeg sparer pengene denne gangen.. Ser ut til at resten som skal ditt bare er møl.. og jeg betaler ikke 1000 spenn pluss reise for å se tool for andre gang..

Link to comment
Share on other sites

Så Tool på Roskilde i 01, så jeg sparer pengene denne gangen.. Ser ut til at resten som skal ditt bare er møl.. og jeg betaler ikke 1000 spenn pluss reise for å se tool for andre gang..

Møl?!?!? Det er bekreftet med placebo nå, deftones (jaja, vet du så de i 01) og seigmen er begge på turne og legger sikkert turen innom og det er forhandlinger med mars volta, coheed & cambria, radiohead og en eventuell gjenforening med smashing pumpkins! Og da gjenstår kanskje bare ca 100 band som skal bookes, så allerede nå ser det ut til å være tidenes line-up for min del. PLUSS at Tool har nytt album, ny turne, og garantert et massivt show som jeg gladelig ser flere ganger, gitt.

Bare håper ikke Tool sviker som Norwegian wood eller Mars Volta for tredje år på rad, da kommer jeg til å gå Harry Manback on Maynards ass!

Edited by onanym
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Hadde Guitar Rig 3(?) for mange år siden. Prøve alt mulig - ink Amplitube, men syns GR var desidert best og enklest i bruk. Skal teste det nye også   Jeg bruker mest Bias FX of Bias FX2, men sliter litt med latency. Hvilken type PC bruker du, og hvordan er forsinkelsene?  
  • For et år siden kom jeg over programmet Guitar rig 6. De hadde en demo med alle funksjoner bare at man ikke kunne lagre, men fullt brukbar til opptak. Den varte i 30 min, så må man starte programmet på nytt. Jeg hadde demoen i tre måneder før jeg så at de hadde sommersalg og jeg fikk hele programmet til halv pris. 1000.- kroner som var latterlig billig med tanke på hvor mange amps, rack, pedaler og muligheter som var der. Det var over 1200 ferdig innstilte lyder i forskjellige sjangere og man kan lagre de i forskjellige filer. Man kan selvsagt justere de å lagre nye, eller lage egne med alt som finnes. Den har også instillinger for vokal, trommer og mye annet. Nå har Guitarrig 7 kommet med cubersalgspris, men jeg venter til Black Friday eller Cybermonday i håp om å få oppgradert billigere. Det er masse nytt. Her er en video   Her er nettsiden: Native Instruments Guitar rig 7 Og her kan du laste ned demoen: Note: The demo version runs 30 minutes per session, and can then be reopend to try again. Save and Total Recall functions disabled. Du klarer deg lenge med den PS. Dette er ikke ment som reklame, men et godt tips. Jeg tjener ikke noe på det, men den demoen er gratis og verdt å teste...
  • Söker rock projekt i Norge att vara med i och framför allt live gig. All rock/metal är intressant.  Smakprov: www.linkedin.com/in/emlu-music-production-983a92296    
  • Heisann! er det noen som vet verdien på denne?  serienummer: US20048978
  • Via dette så endte jeg istedenfor opp med dette.   
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.