Web Analytics
Jump to content

Jazzbandet har tatt opp en Jam!


Faktor
 Share

Recommended Posts

nei, dette var ikke noe særlig for meg. Dette er ikke vondt ment mot dere, men bare kritikk til denne type ting (19 minutter lang jam): jeg er glad jeg ikke var der. Høres ikke ut som om det er noe særlig kommunikasjon mellom musikerne heller, bare masse tilfeldig meningsløs "promping" av synthen.

Link to comment
Share on other sites

Likte ikke gitartonen -- veldig tørr. Det høres også ut som du kan trenge å jobbe litt med teknikken, så du får et litt større uttrykksmessig spekter å spille på. Stilmessig var det vel ikke min greie heller, men det er utvilsomt en utrolig bra mulighet til å jobbe med det å lytte til hverandre. Kanskje hvis dere kombinerer med mer forhåndsmekkede tema, så blir det litt lettere å finne et uttrykk? Det er mange bra artister idag, som blander frihet og komponerte tema på en effektiv måte, gjerne i ganske ambisiøse, lange låter, eksempelvis Brian Blade, Dave Binney og Edward Simon.

Å gjøre 19 minutter lange låter til fengslende opplevelser (fra et lytterperspektiv) er uansett veldig vanskelig, improvisert eller ei.

Edited by windofpain
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.