Web Analytics
Jump to content

Biaxident


Biaxident

Recommended Posts

Hei jeg er Baard!

Brukte å være et veldig aktivt medlem på forumet, men det er en stund siden nå. Stikker innom en gang i blant. Spiller trommer, sammen med Gnome blant annet. I Pentathlon, det er gøyalt det. Hm, hva annet kan jeg si. Musikk jeg digger å høre på er blant annet: rock, prog-rock, soul, blues, jazz, pop, funk.

Jeg digger også å spille de typene av musikk da, liker at jeg har bred musikksmak sånn at jeg kan komme innom det meste. Alt fra gammal lovsang til Megadeth :lol: Digger Megadeth :) Vel, gjør ikke stort annet enn å spille trommer og gå på skole. Allmen påbygg, kjedelige greier, men jeg kommer meg igjennom :)

Ellers så er det lite som skjer, skal i studio med Mr.Bungle her på forumet, det gleder jeg meg stort til! Det blir knall, alltid gøy å spille! :)

Ikke så mye mer å si.

18 år. B)

Link to comment
Share on other sites

You look like a biaxident on it's way to happen ;)

Ellers så er det lite som skjer, skal i studio med Mr.Bungle her på forumet, det gleder jeg meg stort til! Det blir knall, alltid gøy å spille! :)

"Saklig liksom", men så leste jeg resten av setninga.. :P

Link to comment
Share on other sites

nicket ditt, er det inspirert fra LTE?

Nei. :P

soul? hva er det for noe tull?

Det er sånn digg musikk, som bare groover skikkelig. Men det er ikke alle som liker det.

You look like a biaxident on it's way to happen ;)

"Saklig liksom", men så leste jeg resten av setninga.. :P

Hehe, blir skikkelig bra! :D Gleder meg som en unge!

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hei. Hvem er dere og hvilke sanger er det snakk om å spille?
  • Hallo. Hver dag tror jeg at jeg har oppnådd noe i dette livet. Ja, jeg har en høyere utdanning og til og med en vitenskapelig grad av en mester, men jeg jobber ikke i min spesialitet. Siden barndommen drømte jeg faktisk om å være psykolog, og derfor begynte jeg å tenke på å motta den andre høyere. Men for dette trenger jeg en meget betalt jobb, så nå leter jeg etter interessante ledige stillinger. Allerede samlet en CV på denne malen https://www.cvmal.no/cv-eksempel/ , og nå må du sende den til flere selskaper. Vi må jobbe noen år til for å endelig begynne å gjøre det du elsker.
  • Hei. Vi søker etter en bassist til et band i Arendal. Vi har tilgang til øvingslokale. Sjanger, rock. Vi er på utkikk etter en bassist som deler lidenskap for musikk og som har god teknikk og samspill. er åpen for å eksperimentere med ulike stilarter og låter, men vi ønsker også å ha et fast repertoar som vi kan øve på og fremføre. Vi er fleksibel når det gjelder øvingstider, men vi håper du er seriøs og engasjert. Hvis dette høres ut som noe for deg, vil vi gjerne høre fra deg snarest. Vi ser frem til å snakke med deg og finne ut mer om din musikkbakgrunn og interesser.
  • Lagde en hals av alm, og holder på med en jazzmaster kropp av samme planken . Underste kroppen er av surnet lønn.
  • Takk for det. Har brukt bjørk i toppen, alm i halsen og er usikker på kropp men tror det kan være sitka gran. Fikk en stor bit fra en arbeidskollega som ikke visste hva det var.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.