Web Analytics
Jump to content

Biaxident


Biaxident

Recommended Posts

Hei jeg er Baard!

Brukte å være et veldig aktivt medlem på forumet, men det er en stund siden nå. Stikker innom en gang i blant. Spiller trommer, sammen med Gnome blant annet. I Pentathlon, det er gøyalt det. Hm, hva annet kan jeg si. Musikk jeg digger å høre på er blant annet: rock, prog-rock, soul, blues, jazz, pop, funk.

Jeg digger også å spille de typene av musikk da, liker at jeg har bred musikksmak sånn at jeg kan komme innom det meste. Alt fra gammal lovsang til Megadeth :lol: Digger Megadeth :) Vel, gjør ikke stort annet enn å spille trommer og gå på skole. Allmen påbygg, kjedelige greier, men jeg kommer meg igjennom :)

Ellers så er det lite som skjer, skal i studio med Mr.Bungle her på forumet, det gleder jeg meg stort til! Det blir knall, alltid gøy å spille! :)

Ikke så mye mer å si.

18 år. B)

Link to comment
Share on other sites

You look like a biaxident on it's way to happen ;)

Ellers så er det lite som skjer, skal i studio med Mr.Bungle her på forumet, det gleder jeg meg stort til! Det blir knall, alltid gøy å spille! :)

"Saklig liksom", men så leste jeg resten av setninga.. :P

Link to comment
Share on other sites

nicket ditt, er det inspirert fra LTE?

Nei. :P

soul? hva er det for noe tull?

Det er sånn digg musikk, som bare groover skikkelig. Men det er ikke alle som liker det.

You look like a biaxident on it's way to happen ;)

"Saklig liksom", men så leste jeg resten av setninga.. :P

Hehe, blir skikkelig bra! :D Gleder meg som en unge!

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hadde Guitar Rig 3(?) for mange år siden. Prøve alt mulig - ink Amplitube, men syns GR var desidert best og enklest i bruk. Skal teste det nye også   Jeg bruker mest Bias FX of Bias FX2, men sliter litt med latency. Hvilken type PC bruker du, og hvordan er forsinkelsene?  
  • For et år siden kom jeg over programmet Guitar rig 6. De hadde en demo med alle funksjoner bare at man ikke kunne lagre, men fullt brukbar til opptak. Den varte i 30 min, så må man starte programmet på nytt. Jeg hadde demoen i tre måneder før jeg så at de hadde sommersalg og jeg fikk hele programmet til halv pris. 1000.- kroner som var latterlig billig med tanke på hvor mange amps, rack, pedaler og muligheter som var der. Det var over 1200 ferdig innstilte lyder i forskjellige sjangere og man kan lagre de i forskjellige filer. Man kan selvsagt justere de å lagre nye, eller lage egne med alt som finnes. Den har også instillinger for vokal, trommer og mye annet. Nå har Guitarrig 7 kommet med cubersalgspris, men jeg venter til Black Friday eller Cybermonday i håp om å få oppgradert billigere. Det er masse nytt. Her er en video   Her er nettsiden: Native Instruments Guitar rig 7 Og her kan du laste ned demoen: Note: The demo version runs 30 minutes per session, and can then be reopend to try again. Save and Total Recall functions disabled. Du klarer deg lenge med den PS. Dette er ikke ment som reklame, men et godt tips. Jeg tjener ikke noe på det, men den demoen er gratis og verdt å teste...
  • Söker rock projekt i Norge att vara med i och framför allt live gig. All rock/metal är intressant.  Smakprov: www.linkedin.com/in/emlu-music-production-983a92296    
  • Heisann! er det noen som vet verdien på denne?  serienummer: US20048978
  • Via dette så endte jeg istedenfor opp med dette.   
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.