Web Analytics
Jump to content

Schpangen


schpangen
 Share

Recommended Posts

Tja... Kanskje jeg skal skrive litt om meg selv jeg og da

Jeg heter Kristofer Spangen, født og oppvokst i Trondheim, med et lite unntak av tre år i Nordland. (nærmere bestemt Sandnessjøen). Født 02.08.1990, (altså 15 år, for de som er dårlig i matte) med smurfefarge i ansiktet, pga navnlestrengen rundt halsen, og at jeg kom ut feil vei. Med andre ord, så var sjansen til stede for at det aldri kunne blitt noen Schpangen på gitarnorge......Gripende....

På fritiden gjør jeg masse dere egentlig driter i, men jeg har slik en trang til å fortelle det likevell. :P

Jeg har spilt gitar i sju år, hvorav 5 har vært akustisk gitar, på musikkskolen. For et og et halvt år siden skiftet jeg til el-gitar, men fortsatte på musikkskolen. Og siden da har faktisk ferdighetene mine gått omtrent slik:

cwobjekter%5CPil_opp.gif

Ble faktisk plassert feil...Musikkskolen nektet meg el-gitarplass, men gjorde en feil, og jeg fikk plass likevell. Noe jeg er ekstremt glad for...

Ellers så driver jeg som nevnt også med fotball, og basketball. Helt til jeg fant ut at jeg ville bruke mer tid på gitar, så jeg sluttet på basketball.

Nei, jeg spiller ikke pc lengre, noe de fleste jevnaldrene undrer seg sterkt over. Spilte ganske mye CS og Battlefield før. Men så tenkte jeg at jeg skulle prøve å kutte ut en time i uken med pc, og bruke den tiden på en ekstra time gitar i stedet, for å se hvor god jeg ble av det. Og en time ble til to, to ble til flere, og til slutt ga jeg bort alle spillene mine... Og det har latt seg merke, på hvordan utviklingen av gitarspillingen min

Så, med andre ord, bortsett fra litt fotball, lekser o.l, så består all fritiden min av gitar og annen musikk... Noe som er ganske greit egentlig? :huh:

Btw....Ser sånn ut

Ekstremt fotogen

Edited by schpangen
Link to comment
Share on other sites

 • 1 month later...
 • 2 weeks later...
 • 4 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Er dette en dyr eller billig gitar? Hvor mye er du villig til å betale for reparasjonen? Er den dyr, eller du er villig til å kaste en del penger på det, er jo proff- svaret riktig. Hvis det hadde vært min, og det ikke er en kostbar gitar, hadde jeg forsøkt dette: 1. Belast gitarhalsen  litt, ved for eksempel å stemme gitaren en tone eller to opp. Ta det sakte, og sjekk om sprekken åpner seg. 2. Forbered deg, og ha alt du trenger klart.. Hvis det ikke åpner seg en tynn sprekk, så er det bare kosmetisk. Åpner det seg en tynn sprekk, så legger du superlim i sprekken. Han en flaske trykkluft klar, blås så på sprekken med den, og fyll på med mer superlim. Så belaster du så fort du klarer (derfor "ha alt klart") halsen den andre veien, slik. 3. Slakk strengene, og sett på for eksempel en lastestropp med passende montering i begge ender, (omtrent passe lengde har du selvsagt gjort klart) og stram opp den andre veien. Bittelitt, du skal ikke "stramme til det knaker", bare slik at limfugen får et mildt press. Det vil trolig fikse en sprekk, hvis det er en der. Er dette en pre-war Martin, er vel rådene om proff å foretrekke.
  • Er nok ikke så mye å hente for den der dessverre. Dette er en gitar som kostet mellom 1500 og 2000 kroner ny i butikk, så hvis du får en tusenlapp på Finn så er du heldig.
  • Jeg har hatt liggende en Ibanez i noen år nå, kanskje rundt 15/16 år. Vurderer å selge denne da jeg ikke har bruk for den mer. Men! Det jeg lurer på, hvor mye kan jeg selge den for? Noen få bruksmerker, men lite. Har ikke greie på sånn så derfor jeg spørr her. Legger ved bilder!  
  • Kjøpte meg en Morgan bass og en Dean Markley amp, har lyst å lære meg litt bass spilling. Stakkars nabo nå🙂
  • Ønsker å bytte en chrome covret (2 leder braided kabel) Gibson 490T pickup i en Gibson 498T pickup. Ikke nøye om den er covret eller ei.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.