Web Analytics
Jump to content

American Fender Telecaster 72' Deluxe Custom. Ikke noe jall, men 100% ekte vare


Peruperu
 Share

Recommended Posts

Men denne jeg kjøper er 34 år gammel. og hvis de på sound one koster 16600 må vel denn være en del mer verdt? :huh:

Det er ikke godt å si noe om hvor mye den er verdt. Jeg ville prøvd å finne totalt antall produserte gitarer av denne typen, samt søkt litt på eBay, Harmony Central og lignende for se hva de typisk går for. Det kan selvfølgelig hende du treffer på noen her inne som har/har vært borti en slik gitar, men sjansen er rimelig liten så lenge det er snakk om en så spesifikk og forholdsvis uvanlig greie.

Link to comment
Share on other sites

men som oftest :D

Nei. Det at gitaren er fra 70-ettellerannet er IKKE ensbetydende med at det er en god gitar, og betyr ikke nødvendigvis at den er verdt 10000 som instrument.

Vi må skille mellom to verdier - instrumentets verdi i seg selv - vurdert ut fra spillbarhet, stand, slitasje, lyd o.l, og affeksjonsverdien den har som 30+ år gammelt horn.

Hvis det er viktig for kjøper å få et godt instrument, må han tenke seg VELDIG nøye om og prøve gitaren opp mot moderne gitarer han kan få for 10000. Dersom affeksjonsverdien betyr mye, er vel ikke prisen så viktig...?

Det finnes mange dårlige gamle gitarer, og noen få gode. Dersom denne er blant de sistnevnte, kan den vise seg å være en god investering. Hvis ikke - styr unna.

Edited by Tstone
Link to comment
Share on other sites

Det er onkelen min jeg kjøper den av og hans gitardoktor hadde tilbudt ham 15000 cash men engang han hørte den :D Kan umulig være en dårlig gitar da... Onkelen min er en meget erfaren gitar som for det meste har hatt telecastere og noen Stratter ++, og han sa at dette var en børse av en tele. Puncha visst mer enn hans tele med b-bender, hipshot,seymore duncan osv. tilover 30 store...

Får den til helga!! *Gledeseg* :D:D:D

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Er dette en dyr eller billig gitar? Hvor mye er du villig til å betale for reparasjonen? Er den dyr, eller du er villig til å kaste en del penger på det, er jo proff- svaret riktig. Hvis det hadde vært min, og det ikke er en kostbar gitar, hadde jeg forsøkt dette: 1. Belast gitarhalsen  litt, ved for eksempel å stemme gitaren en tone eller to opp. Ta det sakte, og sjekk om sprekken åpner seg. 2. Forbered deg, og ha alt du trenger klart.. Hvis det ikke åpner seg en tynn sprekk, så er det bare kosmetisk. Åpner det seg en tynn sprekk, så legger du superlim i sprekken. Han en flaske trykkluft klar, blås så på sprekken med den, og fyll på med mer superlim. Så belaster du så fort du klarer (derfor "ha alt klart") halsen den andre veien, slik. 3. Slakk strengene, og sett på for eksempel en lastestropp med passende montering i begge ender, (omtrent passe lengde har du selvsagt gjort klart) og stram opp den andre veien. Bittelitt, du skal ikke "stramme til det knaker", bare slik at limfugen får et mildt press. Det vil trolig fikse en sprekk, hvis det er en der. Er dette en pre-war Martin, er vel rådene om proff å foretrekke.
  • Er nok ikke så mye å hente for den der dessverre. Dette er en gitar som kostet mellom 1500 og 2000 kroner ny i butikk, så hvis du får en tusenlapp på Finn så er du heldig.
  • Jeg har hatt liggende en Ibanez i noen år nå, kanskje rundt 15/16 år. Vurderer å selge denne da jeg ikke har bruk for den mer. Men! Det jeg lurer på, hvor mye kan jeg selge den for? Noen få bruksmerker, men lite. Har ikke greie på sånn så derfor jeg spørr her. Legger ved bilder!  
  • Kjøpte meg en Morgan bass og en Dean Markley amp, har lyst å lære meg litt bass spilling. Stakkars nabo nå🙂
  • Ønsker å bytte en chrome covret (2 leder braided kabel) Gibson 490T pickup i en Gibson 498T pickup. Ikke nøye om den er covret eller ei.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.