Web Analytics
Jump to content

Gitarwiki - En Wiki Om Gitar


hucker
 Share

Recommended Posts

Heisan, et lite knippe folk har i de siste ukene jobbet med å få satt opp en wiki i stil med Wikipedia som er begrenset til temaet gitar og relaterte emner. En Wiki er en nettside der alle som har lyst kan bidra med innhold, korreksjoner og forbedringer.

Derfor kommer det nå en oppfordring til alle som leser dette forumet om å bidra til denne wikien om de har tid og lyst. Målet er å skape en slagkraftig og ikke minst objektiv ressurs for alle som driver med gitar og som foretrekker å finne kvalitetsinformasjon på norsk.

Men for å komme dit trengs det altså mange flere bidragsytere som kan hjelpe til med innhold og kvalitetskontroll. Vi har nettopp fått siden over på en server som takler en del mer trafikk enn til nå, og annonserer derfor litt bredere for å få flere brukere.

Vi har forsøkt å holde kategoriseringen strikt, for å gjøre wikien oversiktlig og lett navigerbar. Vi har også laget noen OK maler for å enkelt lage akkorddiagrammer og lignende ting.

Husk at wikien foreløpig er work-in-progress, men at vi håper at det vil komme til mange som er interessert i å være med på noe som kan bli veldig bra med litt tid og innsats.

Adressen er http://gitar.sytes.net/ - håper at nettopp du som leser dette vil finne dette interessant og verdt å bidra til :)

De som bestemmer seg for å bidra bør også lese disse sidene her:

http://gitar.sytes.net/index.php/Bidra

http://no.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:Hvo...digerer_en_side

Link to comment
Share on other sites

Jeg er ikke noen ekspert selv, men jeg skriver gjerne en artikkel eller to om et tema likevel, det er en ypperlig måte å lære ting på. Undersøke ting, finne referanser, oversette etc etc.

Det fine med wiki-konseptet er at dersom noen ikke helt forstår et konsept, så er det alltids en eller annen leser som *gjør* det og som kan gå inn og forbedre artikkelen :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Er nok ikke så mye å hente for den der dessverre. Dette er en gitar som kostet mellom 1500 og 2000 kroner ny i butikk, så hvis du får en tusenlapp på Finn så er du heldig.
  • Jeg har hatt liggende en Ibanez i noen år nå, kanskje rundt 15/16 år. Vurderer å selge denne da jeg ikke har bruk for den mer. Men! Det jeg lurer på, hvor mye kan jeg selge den for? Noen få bruksmerker, men lite. Har ikke greie på sånn så derfor jeg spørr her. Legger ved bilder!  
  • Kjøpte meg en Morgan bass og en Dean Markley amp, har lyst å lære meg litt bass spilling. Stakkars nabo nå🙂
  • Ønsker å bytte en chrome covret (2 leder braided kabel) Gibson 490T pickup i en Gibson 498T pickup. Ikke nøye om den er covret eller ei.
  • Nei,har ikke peiling,men:Legg ved flere bilder av detaljer,og bilde av baksiden også,og oppgi dimensjonen på nøkkelen til trussrod justering (tommer/millimeter?) så kanskje noen kan hjelpe deg.Et spørsmål tilslutt,hvordan vet du at det er canadian maple?
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.