Web Analytics
Gå til innhold
  • Bli medlem

Gitarwiki - En Wiki Om Gitar


hucker

Anbefalte innlegg

Heisan, et lite knippe folk har i de siste ukene jobbet med å få satt opp en wiki i stil med Wikipedia som er begrenset til temaet gitar og relaterte emner. En Wiki er en nettside der alle som har lyst kan bidra med innhold, korreksjoner og forbedringer.

Derfor kommer det nå en oppfordring til alle som leser dette forumet om å bidra til denne wikien om de har tid og lyst. Målet er å skape en slagkraftig og ikke minst objektiv ressurs for alle som driver med gitar og som foretrekker å finne kvalitetsinformasjon på norsk.

Men for å komme dit trengs det altså mange flere bidragsytere som kan hjelpe til med innhold og kvalitetskontroll. Vi har nettopp fått siden over på en server som takler en del mer trafikk enn til nå, og annonserer derfor litt bredere for å få flere brukere.

Vi har forsøkt å holde kategoriseringen strikt, for å gjøre wikien oversiktlig og lett navigerbar. Vi har også laget noen OK maler for å enkelt lage akkorddiagrammer og lignende ting.

Husk at wikien foreløpig er work-in-progress, men at vi håper at det vil komme til mange som er interessert i å være med på noe som kan bli veldig bra med litt tid og innsats.

Adressen er http://gitar.sytes.net/ - håper at nettopp du som leser dette vil finne dette interessant og verdt å bidra til :)

De som bestemmer seg for å bidra bør også lese disse sidene her:

http://gitar.sytes.net/index.php/Bidra

http://no.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:Hvo...digerer_en_side

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg er ikke noen ekspert selv, men jeg skriver gjerne en artikkel eller to om et tema likevel, det er en ypperlig måte å lære ting på. Undersøke ting, finne referanser, oversette etc etc.

Det fine med wiki-konseptet er at dersom noen ikke helt forstår et konsept, så er det alltids en eller annen leser som *gjør* det og som kan gå inn og forbedre artikkelen :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.