Web Analytics
Jump to content

Ampetopp


Mikke
 Share

Recommended Posts

Ok..

Lurer litt på en ny ampetopp, men teken er at jeg ikke har noe kabinett. I og med at jeg lurer på å kjøpe brukt, må jeg handle raskt, og lurer derfor på om det er noe lyd i en topp i det hele tatt? Funker det å bruke den som en "liten mini-amp" frem til jeg får skaffet meg et kabinett?

Det jeg lurer på er en LoneStar. Jeg MÅ ikke ha lonestar-kabinettet for at det skal låte fett ?

Hehe..

Mikke B)

Link to comment
Share on other sites

Noe som ikke alltid er et lurt trekk. Ihvertfall hos en rørforsterker. Der skal du alltid ha en last koblet til (altså kabinett, høytalere av ymse slag, eller motstander av annet slag). Om du ikke gjør dette, kan du ikke vente lang levetid av toppen (gåen OT, utgangsrør eller en liten brann etc)...

Link to comment
Share on other sites

Vel, du skal alltids klare å bruke senden på fx loopen til å drive høretelefoner, problemet er at du i tillegg trenger en dummyload på høytalerutgangene, hvis ikke brenner du både rør og utgangstrafoer :P

Link to comment
Share on other sites

Combo heter det, når det ikke er rack...

Ja, jeg ser jo brukt, men finner bare racker/racktopper og da er det 15000 for toppen, eller 23000 for racket brukt..

Helst hadde jeg jo bare tatt en combo brukt til 14-15 høvdinger, men finn meg en lone star (Full amp, ikke no topp eller kabinett, eller driit..) til den prisen her til lands, og jeg kan sende søstra til en kompis av meg til deg for seksuelle tjenester..

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Tom Bukovac spilte en litt nydelig versjon av sin Planet TD1 i en av sine leksjoner… så jeg tabba den og la over videoen til Hr. Bukovac… og håper han ikke kjører en Don Henley på rompa mi… usikker på legaliteten. Har ikke fått no claim, brukes til educational purpose, kreditert opphavsmannen og sendt ham flere meldinger om at han bare må si ifra om han synes det er ugreit… 🤷🏼  
  • Jeg hadde den gamle passive EHX Switchblade og var ikke fornøyd med den, det var for mye "switchpop". Jeg tror denne nye aktive er mye bedre. Forresten, Palmer Triage er en flott switcher, og jeg har sett på YouTube at Slash også bruker den,...eller har brukt den. Den har fasejustering, liten gainjustering, tre separate transformatorer, alle mulige koblingskombinasjoner , og alt skjer helt stille.
  • VOX AC15 eller VOX NT er god løsning for det meste. 
  • Jeg kan jo legge til at jeg faktisk har kjøpt en Boss Katana siden jeg postet siste innlegg i denne tråden, og jeg må si at jeg er meget godt fornøyd. Til hjemmebruk, er den helt glimrende, og jeg har til og med brukt den live i litt "nedpå", små pub-anledninger. I de anledninger, har jeg brukt den i "panel mode" med pedalbrett foran, og det har fungert utmerket. Hvis man gidder å bruke litt tid på software som hører til, kan man få veldig fine settinger skreddersydd for et hvert bruk også.
  • Tar opp en gammel tråd. "Øvingsrommet" ble til soverom, og "barneforsterker" ble dermed aldri innkjøpt. Nå er det igjen gryende bandinteresse blandt ungdommen, og dermed står igjen forsterkerinnkjøp på lista. Er det fortsatt Boss Kantana, Roland Blues Cube, Marshall Valvestate og Blackstar HT20 som gjelder, eller er det kommet andre alternativer?
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.