Web Analytics
Jump to content

Fastmontert Kassegitar


HatMount
 Share

Recommended Posts

Jeg har kommet ut for et lite problem. Var på øving med bandet i dag, og der kom Black Velvet (Alannah Myles) på settlista. Problemet er at det er bare jeg som spiller gitar. Der er det kassegitarintro pluss på verset, el-gitar på refr og solo, og kassegitar til slutt.

Jeg har sett eksempler på kassegitarer som er fastmontert på stativ, der el-gitaren henger rundt halsen mens man spiller kasse... Noen her som testa ut det, evt vet hvor man kan få kjøpt slike stativ. Har leta en del på nettet, men har ikke kommet over noe enda.

En annen mulighet er å kjøpe en effektboks for å bruke på el-gitaren. Innspill mottas med stor takk!!

Link to comment
Share on other sites

Akkustisk simulator er bare drit, er vel bare en forenklet og lite justèrbar EQ uansett, tenker jeg. Hvis du velger å spille kassegitarbiten på en clean elgitar istedet for kassegitar, blir du ikke den første som gjør det live, for å si det slik. Du kan f.eks prøve å spille clean elgitar med lite mellomtone (og kanskje et touch chorus og reverb om du liker slikt), funker muligens best på single coils i bridge (eventuelt neck for en annen tone-type). Ellers er vel det aller mest nærliggende å skaffe seg piezopickup/bro til gitaren du bruker, dette er dog ingen gratis løsning.

Link to comment
Share on other sites

Anbefaler absolutt å spille med clean, gjerne på din egen måte. Selv om man skal covre er det ikke vits i å plukke nøyaktig det de gjør på skiva hver gang - selv om det kan være et fint utgangspunkt.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Tom Bukovac spilte en litt nydelig versjon av sin Planet TD1 i en av sine leksjoner… så jeg tabba den og la over videoen til Hr. Bukovac… og håper han ikke kjører en Don Henley på rompa mi… usikker på legaliteten. Har ikke fått no claim, brukes til educational purpose, kreditert opphavsmannen og sendt ham flere meldinger om at han bare må si ifra om han synes det er ugreit… 🤷🏼  
  • Jeg hadde den gamle passive EHX Switchblade og var ikke fornøyd med den, det var for mye "switchpop". Jeg tror denne nye aktive er mye bedre. Forresten, Palmer Triage er en flott switcher, og jeg har sett på YouTube at Slash også bruker den,...eller har brukt den. Den har fasejustering, liten gainjustering, tre separate transformatorer, alle mulige koblingskombinasjoner , og alt skjer helt stille.
  • VOX AC15 eller VOX NT er god løsning for det meste. 
  • Jeg kan jo legge til at jeg faktisk har kjøpt en Boss Katana siden jeg postet siste innlegg i denne tråden, og jeg må si at jeg er meget godt fornøyd. Til hjemmebruk, er den helt glimrende, og jeg har til og med brukt den live i litt "nedpå", små pub-anledninger. I de anledninger, har jeg brukt den i "panel mode" med pedalbrett foran, og det har fungert utmerket. Hvis man gidder å bruke litt tid på software som hører til, kan man få veldig fine settinger skreddersydd for et hvert bruk også.
  • Tar opp en gammel tråd. "Øvingsrommet" ble til soverom, og "barneforsterker" ble dermed aldri innkjøpt. Nå er det igjen gryende bandinteresse blandt ungdommen, og dermed står igjen forsterkerinnkjøp på lista. Er det fortsatt Boss Kantana, Roland Blues Cube, Marshall Valvestate og Blackstar HT20 som gjelder, eller er det kommet andre alternativer?
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.