Web Analytics
Jump to content

Gardarike trenger Gitarister og vokalist i Bergen.


asf
 Share

Recommended Posts

Vi er da to karer på 15 og 16 år som søker gitarist(eventuelt to) og vokalist(vokalist er ikke kritisk siden bassisten kan synge, men hadde vært best med en som bare er vokalist. Ingen av oss har spilt noe lenge (bassisten 1 år, jeg litt over et halvt år) så nivået er altså ikke det høyeste. Vi øver på Elvetun ovenfor Vestkanten i Bergen. Øvingstidene er mandag og tirsdag: 19:00 - 22:00. (hvis ikke dagene eller tidene passer kan det muligens la seg gjøre og fikse på de) Vi spiller nesten bare egenprodusert matriale, men har vært litt stille på den kanten etter at gitaristen ikke kunne spille mer med oss. Eventuelle gitarister bør kunne medvirke i produksjonen av musikken og like thrash metal/folke metal eller folklorisk black metal. Vokalist må kunne beherske nogenlunde ekstreme vokalmetoder(thrash/black)

Litt erfaring bør du ha (du må kunne som sagt være med i produksjonen!).

Men er du interessert så ta kontakt med meg på PM, her eller over email, addressen er: osoraa@broadpark.no

Øvingslokale:

Øvingslokalebefinner seg i kjelleren på Elvetun, det er to gitarforsterkere der på 200 W med pedal til vreng, bass forsterker på 600 W, utstyr til mikrofon(trenger bare ledning og mikrofon) og trommesett. Når man øver på Elvetun blir man automatisk medlem i Loddefjord Musikkforum, som tilsier at man kan spille inn gratis i studiot i første ettasje.

Medlemmene:

Raudúlfr fra Mathopen (Bass)

Eyvindr fra Mathopen (Trommer)

For mer informasjon kan dere se på hjemmesiden:

www.gardarike.moo.no (Sangen som er der står ikke for så gode vi er da det ble mye tull under innspillingen som vi ikke hørte under prossesen, sangen er nesten ikke mikset heller. Sangen skulle aldri blitt lagt ut, men den ble nå det uansett.)

Mvh.

Eyvindr

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Er nok ikke så mye å hente for den der dessverre. Dette er en gitar som kostet mellom 1500 og 2000 kroner ny i butikk, så hvis du får en tusenlapp på Finn så er du heldig.
  • Jeg har hatt liggende en Ibanez i noen år nå, kanskje rundt 15/16 år. Vurderer å selge denne da jeg ikke har bruk for den mer. Men! Det jeg lurer på, hvor mye kan jeg selge den for? Noen få bruksmerker, men lite. Har ikke greie på sånn så derfor jeg spørr her. Legger ved bilder!  
  • Kjøpte meg en Morgan bass og en Dean Markley amp, har lyst å lære meg litt bass spilling. Stakkars nabo nå🙂
  • Ønsker å bytte en chrome covret (2 leder braided kabel) Gibson 490T pickup i en Gibson 498T pickup. Ikke nøye om den er covret eller ei.
  • Nei,har ikke peiling,men:Legg ved flere bilder av detaljer,og bilde av baksiden også,og oppgi dimensjonen på nøkkelen til trussrod justering (tommer/millimeter?) så kanskje noen kan hjelpe deg.Et spørsmål tilslutt,hvordan vet du at det er canadian maple?
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.