Web Analytics
Jump to content

Gardarike trenger Gitarister og vokalist i Bergen.


asf
 Share

Recommended Posts

Vi er da to karer på 15 og 16 år som søker gitarist(eventuelt to) og vokalist(vokalist er ikke kritisk siden bassisten kan synge, men hadde vært best med en som bare er vokalist. Ingen av oss har spilt noe lenge (bassisten 1 år, jeg litt over et halvt år) så nivået er altså ikke det høyeste. Vi øver på Elvetun ovenfor Vestkanten i Bergen. Øvingstidene er mandag og tirsdag: 19:00 - 22:00. (hvis ikke dagene eller tidene passer kan det muligens la seg gjøre og fikse på de) Vi spiller nesten bare egenprodusert matriale, men har vært litt stille på den kanten etter at gitaristen ikke kunne spille mer med oss. Eventuelle gitarister bør kunne medvirke i produksjonen av musikken og like thrash metal/folke metal eller folklorisk black metal. Vokalist må kunne beherske nogenlunde ekstreme vokalmetoder(thrash/black)

Litt erfaring bør du ha (du må kunne som sagt være med i produksjonen!).

Men er du interessert så ta kontakt med meg på PM, her eller over email, addressen er: osoraa@broadpark.no

Øvingslokale:

Øvingslokalebefinner seg i kjelleren på Elvetun, det er to gitarforsterkere der på 200 W med pedal til vreng, bass forsterker på 600 W, utstyr til mikrofon(trenger bare ledning og mikrofon) og trommesett. Når man øver på Elvetun blir man automatisk medlem i Loddefjord Musikkforum, som tilsier at man kan spille inn gratis i studiot i første ettasje.

Medlemmene:

Raudúlfr fra Mathopen (Bass)

Eyvindr fra Mathopen (Trommer)

For mer informasjon kan dere se på hjemmesiden:

www.gardarike.moo.no (Sangen som er der står ikke for så gode vi er da det ble mye tull under innspillingen som vi ikke hørte under prossesen, sangen er nesten ikke mikset heller. Sangen skulle aldri blitt lagt ut, men den ble nå det uansett.)

Mvh.

Eyvindr

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.