Web Analytics
Jump to content

Line 6 Flextone?


Jøgge
 Share

Recommended Posts

Har noen av dere her påforumet prøvd, eller har noen av dere erfaringer med Line6 flextone?

Er den et godt kjøp? Jeg spiller vel mest metal, men vil gjerne ha en allsidig amp. Hvis valget hadde stått mellom Marshall DSL 401 comco'n eller Flextone'n, hva ville dere godt for?

Hvis dere har noen forslag til andre bra amper i denne prisklassen så kom med det au...

Takker og bukker på forhånd for alle svar. :D

Jøgge

Link to comment
Share on other sites

Jeg syns ikke lyden i Flextonen funket til metall da jeg hørte den. Nå kan det skyldes at jeg har andre tonale preferanser enn den gjengse metallgitarist, mer mellomtone og mindre bass, for eksempel. Hadde nok gått for Marshallen selv, men ikke uten å teste den grundig først. Forslagene til Phoncible er også verdt å ta med seg.

Av de to ampene er Flextonen nok mer fleksibel enn Marshallen, i og med at den første gir deg tilgang på lyd i retning Fender/Vox, dersom det er av interesse. Hvorvidt det er viktig for deg avhenger igjen av hvor mange kanaler du trenger, om du har noen pedaler/effekter, hva slags gitar du har og hvordan du vil det skal låte. Vi skyter med andre ord litt i blinde her, men det funker kanskje for deg?

Link to comment
Share on other sites

jeg har en flex xl hjemme.

om du er en skikkelig arrgh metall gitarist vil du nok ikke bli helt fornøyd med vrengen på disse ampene forsterkerern skal ''simulere'' men for meg som spiller litt av hvert innen rock og blues sitter den som et skudd.

det som er gøy med den er at den spiller som en topp med kabinett, og dette kan du velge lett mellom. også er det sinnsykt mange gode muligheter med den som jeg ikke har satt meg skikkelig inn i enda. både for innspilling annet. perfekte amp for giggs på lokaln viss du skjønner..mye lyd og trøkk har den og.

om du spiller mye metall tror jeg engl og randall har mye du burde teste..

noen ganger angrer jeg litt på at jeg kjøpte en flexibel combo med mange muligheter istedenfor en half stack med flere fete pedaler...da står man liksom litt mer fritt til å forme sin egen lyd.

lykke til.. :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.