Web Analytics
Jump to content

Clean forsterker


Tearjack
 Share

Recommended Posts

HEi.

er på jakt etter en forsterker som bare skal brukes som clean kanal..

må vere av høy kvalitet, klasse A rør amp topp..

så vreng kanalen er ikke viktig her siden bare skal brukes til clean, så det er på den kanalen den mp vise hva den duger til

takker for svar

Link to comment
Share on other sites

jeg vill gått for en fender blackface vis jeg var deg.

men det er fordi jeg foretreker den clean lyden.

de er ikke A-klasse forsterkere, men de har deilig clean fordet.

AC-30 har også fin clean, men har den noe særlig headrom med "bare" 30watt?

Edited by Stargazer
Link to comment
Share on other sites

Hva med clean TWIN? Av Fender..

Hvis du skal ha Vox, ikke kjøp fra valvetronix serien! Lydkvaliteten begynner å dabbe av en halv time etter du har skrudd den på(rørene blir veldig lett overopphetet, særlig med flere effekter i kretsen). Samt at bassregisteret skurrer altfor mye på høyt volum, kombinert med at treblen er altfor skarp. Styr unna <_<

Link to comment
Share on other sites

Hvis du skal ha Vox, ikke kjøp fra valvetronix serien! Lydkvaliteten begynner å dabbe av en halv time etter du har skrudd den på(rørene blir veldig lett overopphetet, særlig med flere effekter i kretsen)

Tullprat. Før det første er det snakk om ett rør, ikke rør i flertall, og for det andre er ikke det røret i nærheten av å bli overoppheta ved normal bruk (i hvert fall på en AD30VT), for det tredje har jeg ikke merket NOE til at lyden blir noe værre på Valvetronixen jeg hadde, tvert om. Det med effekter i kretsen har ingenting med røret å gjøre, men at ampen modelerer digitalt, og at det derfor går ut over regnekraft (en teori, men det er sannsynelig). Det er dessuten ikke rart at lyden blir vanskeligere å holde ren og fokusert når du pøser på med effekter.

. Samt at bassregisteret skurrer altfor mye på høyt volum, kombinert med at treblen er altfor skarp. Styr unna <_<

Justèr forsterkeren riktig da mann! Etter mine erfaringer låter de fleste modellene på Valvetronix best med mye mellomtone, lite treble, og halvveis på bassen (dette med en strat). Enhver forsterker kan låte slik du beskriver dersom du skrur feil!

Når det er sagt sier det seg selv at han ikke har tenkt til å kjøpe en valvetronix. Han vil ha en klasse A rørforsterker, og er nok i både høyere pris- og kvalitetsklasse enn billige Valvetronixer.

Link to comment
Share on other sites

Pris er kanskje viktig? Er selv fendermann, men siden du vil ha "klasse A" Er vel en ac 30 topp å foretrekke. Og ja ac har en i helvetes headroom. Skjønner egentlig ikke de som roper etter headroom på ampene sine i dag. Alt blir jo mikket opp live likevel. min amp er en 22 watts fender deluxe reverb klon av en viss herr sandbakken.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.