Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Acantha - The Deathrow Lateshow - demo


Pitty^_^

Anbefalte innlegg

Vi driver å jobber med en EP for tiden i bandet, men har hatt litt tekniske problemer osv så deadlinen vår før jul var desverre ikke mulig å rekke. Så det vi har gjort er å sette sammen en liten juledemo med noe nytt og noe gammelt materiale som vi har fått spillt inn. Så her er en liten julegave til forumhorene. Det er noen små tekniske feil som vi jobber med å fikse opp, men fortsatt veldig hørbart. Alt tatt opp i kjelleren min hvor jeg selv har stått for bassingen, en del opptak/miksing og noen diverse effekter.

Demo

Kom med kritikk, respons og eller hva dere føler for. Jo mer, jo bedre hjelp for oss. Feil vi allerede er klar over er et par små spillefeil på akustisk gitar, vokalen på slutten av 6. spor + noen tekniske skurringer som vi ikke vet problemet av. Noen som vet grunnen til at knitringer oppstår?

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Veldig tøft syns jeg.

Man kan jo høre at det er "amatør" (jeg kaller dere ikke amatører) opptak. Men i hvertfall mye bedre en noe av det jeg får til, og som sagt, veldig tøft!

Det eneste negative syns jeg at trommene var litt lave i forhold til gitarene på noen av låtene, men det er kanskje fordi jeg liker musikk med trommer man hører altfor godt..

STÅ PÅ!

PS: Hva slags utstyr brukte dere til opptakene?

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Etter å høyrt igjennom alt sitt eg igjen med eit blanda inntrykk. Noko bra og noko ikkje bra. Eg trur de bør vera litt meir selektive med låtmateriale. Mykje blir litt overpompøst. Snakkeparti er überharry, og det funka ikkje her. Vokalisten har ei tøff stemme, så kvifor ikkje bruka den. Kvinnevokalen har eit godt stykke igjen før den er bra. Perspective er ei veldig bra låt. Resten er middels og under. Det let litt uferdig (litt surt, merkelege fadar/overgangar), men det er slikt ein kan fiksa. Mitt tips må vera å jobba litt meir med låtane og få alle opp på eit litt høgare nivå, men som sagt likte eg perspective.

Lenke til innlegg
Del på andre sider

sitter her og hører. Er ikke dumt dette. Synes det er bra jeg ;)

Ikke det at jeg er så veldig kresen på smådetaljer/små plukk.

Er ikke sånn at noe er dårlig bare fordi det f.eks hadde komet opp en sur tone på gitaren innimellom (IMO)

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Jeg synes det var bra, generelt. :)

Kvinnevokalen på Revelation var litt av dårlig kaliber i begynnelsen på sangen, men tok seg opp. Perspective var godlåt! 616 var digg å høre på, og burde vart lenger. Avslutninga synes jeg og var særdeles svak og ikke sto i stil til låta, å spille en passende akkord synes jeg hadde vært bedre enn det som avslutter låta.

Beyond Hell likte jeg bare ikke. Hadde noe med vokalen å gjøre, ingen særlig store hooks i den sangen, og de som var der som "Hit me! Harder!" falt jeg ikke for.

Shotgun Man var vel egentlig grei, bare at den jææævla kvinnevokalen ødela alt.

The Deathrow lateshow hadde et særdeles cheesy snakkeparti i seg. Kanskje noen liker det, men men.

Whispers of the forgotten var en helt grei låt.

Alt i alt var det Perspective som slo ann.

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive

 • Siste aktive tråder

  • Jeg laget en enkel jig for sliping av scarf joint på halsen /headstock.  Den kan enkelt justeres til hvilken grad jeg vil ha, her f eks, 10 grader.
  • Man husker vel ikke Gallien Krugerne på mikrofonstativ fra tidlig 90-tall, gjør man vel....? Tinnitus, velkommen inn!
  • Smart påfunn. Vi har jo ikke ører i kne-hasene selv om det ser sånn ut live av og til. Vi skrur opp til vi hører oss selv bra og skjønner ingenting når lydmannen som får hele trøkket midt i fleisen ber oss skrue ned. Been there, done that
  • Jeg har jobbet med barn og musikk. Jeg har mange ganger tatt med meg valnøtter inn i undervisningslokalet, latt elever knekke nøtter forsiktig, og så bedt de sette en  halv nøtt inn i munnen mellom leppene og tennene, og så bruke den andre halvparten til å "spille" sanger. God trening for gehør og rytmeforståelse. Bonusen er selvsagt at man kan spise innmaten. Med våre dagers allergier, kan man ikke lenger gjøre dette. Dessuten er det etter hvert en tradisjon at man skal spørre om uvesentlige detaljer man kan se.  Der har jeg i det minste gjort min plikt. La meg avslutte med at jeg synes dette var veldig godt laget. Musikalitet, produksjon, egenart og så videre er i en egen klasse, slik jeg ser det.
  • Ja, jeg tror det er en Twisted og en Broadcaster (sorry, skrev feil i opprinnelig post) i min også. Kan ikke si jeg er dypt imponert, men de funker nå. Den andre telen jeg har er en mer metallinspirert Fernandes, så jeg får i alle fall litt variasjon her. Artig å spille saaaaakte, sløy blues med den. De kan jo alltids byttes. Lurer på en Little 59 i broposisjon. Men vi får se.  Har ikke noe særlig til overs for S-1 enda, men halsen er faktisk svært behagelig. Dybden kombinert med at den ikke er så bred tror jeg gjør den god til mine hender. Jeg sliter litt med smale halser om de er tynne, og brede halser om de er tykke. Dette er liksom en fin hybrid som passer.  Så alt i alt er den helt ok. Halsen overraskende behagelig. Og hardware kan jeg leke litt med etterhvert. Tipper S-1 og mikkene går etterhvert. Så får vi ta det fra der. Men det haster ikke. 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.