Web Analytics
Jump to content

Line 6 Vetta II


Phoncible
 Share

Recommended Posts

Har kikka rundt ei stund etter en amp som egentlig vil passe mine behov. Har tenkt lenge på en Diezel Herbert, men den er litt i dyreste laget, og vil ikke akkurat utfolde seg hva den er god for på soverommet mitt, som for tiden.

Tenker da på en slik Vetta, for å ha en allsidig forsterker som spiller lekkert på lavt volum og er relativt enkel å ha med å gjøre mht flytting og sånt. Selv om diezelen gjør både steintung vrenglyd og lekker cleanlyd er den likevel ikke på langt nær like fleksibel som denne. Har idag en engl screamer som gjør det meste greit, men ikke utmerker seg spesielt på andre områder enn full peis metal. Nå har jeg jo en amp som gjør det ganske bra, så jeg har ikke lyst på en amp som begrenser seg til det.

Har gode erfaringer med Line 6 fra før, og har hørt mye bra om denne ampen. Skal se å få prøvd den et par runder også før jeg evt går til innkjøp, men det er uansett ganske mye flis for en slik amp + fotbrett så jeg lurer på; Noen som har erfaringer med Vettaen? Ting å tenke på? Er det like greit å kjøpe xt med atomic amp? Hvor finner jeg ampen billigst mulig? Er det noe å spare på å kjøpe fra f.eks statene, og må jeg isåfall bytte trafo? Vettaen har jo vært ute ei stund, så det er kansje muligheter for at det dukker opp noe finere utpå nyåret?

Ellers kan de værste rørfanatikerne spare seg for kommentarer om hvor dårlig alt digitalt utstyr er..

Link to comment
Share on other sites

Vetta II er en meget bra amp.

Utrolig allsidig hvis du trenger å spille i forskjellige settinger.

Vet noen savner litt i den når det gjelder higain.

Men du bør være glad i å skru endel for å finne dine lyder.

Dette fra en tidligere Diezel eier :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Er dette en dyr eller billig gitar? Hvor mye er du villig til å betale for reparasjonen? Er den dyr, eller du er villig til å kaste en del penger på det, er jo proff- svaret riktig. Hvis det hadde vært min, og det ikke er en kostbar gitar, hadde jeg forsøkt dette: 1. Belast gitarhalsen  litt, ved for eksempel å stemme gitaren en tone eller to opp. Ta det sakte, og sjekk om sprekken åpner seg. 2. Forbered deg, og ha alt du trenger klart.. Hvis det ikke åpner seg en tynn sprekk, så er det bare kosmetisk. Åpner det seg en tynn sprekk, så legger du superlim i sprekken. Han en flaske trykkluft klar, blås så på sprekken med den, og fyll på med mer superlim. Så belaster du så fort du klarer (derfor "ha alt klart") halsen den andre veien, slik. 3. Slakk strengene, og sett på for eksempel en lastestropp med passende montering i begge ender, (omtrent passe lengde har du selvsagt gjort klart) og stram opp den andre veien. Bittelitt, du skal ikke "stramme til det knaker", bare slik at limfugen får et mildt press. Det vil trolig fikse en sprekk, hvis det er en der. Er dette en pre-war Martin, er vel rådene om proff å foretrekke.
  • Er nok ikke så mye å hente for den der dessverre. Dette er en gitar som kostet mellom 1500 og 2000 kroner ny i butikk, så hvis du får en tusenlapp på Finn så er du heldig.
  • Jeg har hatt liggende en Ibanez i noen år nå, kanskje rundt 15/16 år. Vurderer å selge denne da jeg ikke har bruk for den mer. Men! Det jeg lurer på, hvor mye kan jeg selge den for? Noen få bruksmerker, men lite. Har ikke greie på sånn så derfor jeg spørr her. Legger ved bilder!  
  • Kjøpte meg en Morgan bass og en Dean Markley amp, har lyst å lære meg litt bass spilling. Stakkars nabo nå🙂
  • Ønsker å bytte en chrome covret (2 leder braided kabel) Gibson 490T pickup i en Gibson 498T pickup. Ikke nøye om den er covret eller ei.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.