Web Analytics
Jump to content

Heavy metal forsterker


Misfit
 Share

Recommended Posts

Jeg er på jakt etter en forsterker jeg kan få skikkelig vreng av, om dere kunne gi noen anbefalinger og tips basert på egen erfaring hadde det vært kjekt. Forsterkeren kan gjerne være på en ramme fra 0 til 10 0000 kroner.

Personlig er jeg ute etter en lyd ala pantera\soilwork, noe i mellom der :)

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 69
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Personlig vil jeg anbefale en Marshall Valvestate S80. Jeg kjøpte min brukt for 3500 og aner ikke hvor du får fatt i en eller hvor mye den koster ny. 2 kanaler (clean og boost) og kan få en brukbar vreng uten pedal. For ekstra toutch vil jeg brukt en vreng pedal. Ulempen med forsterkeren er at den er temmelig tung, men vi snakker tross alt heavy her.

Link to comment
Share on other sites

Merker som kan være aktuelle er Diezel, Krank, Mesa/Boogie, Engl, Peavey ell. Bogner.. kommer ikke på no mer i farta..

Jeg er blitt glad i Engl, forresten (Hadde jeg bare hatt spenn.. :(). Mange som fører de og, så det burde ikke være noe problem å prøve.

Link to comment
Share on other sites

soilwork brukte randall før

Det gjorde Dimebag og. Ikke rør da men, men de er kanskje designet som rørforsterkere med transistorer istedenfor, ikke vet jeg.. lærte iaffal her om dagen at det ikke nødvendigvis er røra som gir godlyden, men heller hvordan forsterkeren må designes og bygges opp for å bruke rør og ikke transistorer ;)

(Jeg tror faktisk ikke det har en dritt å si om du bruker 4007 dioder eller 3a2 rør til likeretter heller.. kan aldri tenke meg det iallefall :P)

Edited by jcberg
Link to comment
Share on other sites

Jeg spydde ut 9500 for min ENGL fireball (inkl. porto), og tror det er noe av det smarteste jeg har gjort ;) Ampen gjør metall SVÆRT bra - men hvis du skal kontinuerlig switche mellom clean og vreng, så blir det kanskje litt prob pga. delt gain og EQ. For oss bad-ass-motherfuckers som uansett spiller med vreng, så er ikke dette noe prob B)

Du trenger ikke noe ekstra pedal; jeg spiller med vrengen halvveis (kl. 12, 5 av 10 etc.) og det er plenty. Ampen kan dekke alt fra AC/DC til cannibal corpse hvis du har noenlunde innsikt i hvordan en EQ fungerer ;)

Link to comment
Share on other sites

Takker for svarene :)

Nå har jeg sett på et Randall halfstack til 10 000 kroner hos Sound1 og funderer på om jeg skal gå for det. Til sammen blir det vel ca 11 000 inkludert frakt, litt mer enn jeg hadde tenkt, men man må regne med å overstige budsjettet en smule når man handler slikt :D

Forresten, er det noen av dere som har prøvd dette halfstacket? Produktnavnet er "Randall RH200X / RA412 Stack" for de som lurer.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.