Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Anbefalte innlegg

Noen som vet hvor mye disse koster? Fant en på finn.no som selges for 7000, inkludert en temmelig lame liten forsterker-sak. Jeg finner ikke denne gitaren i noen norske nettbutikker og har generelt ikke et fnugg av anelse om hva en slik koster ny. Flott om noen av dere har et tips :)

Endret av HvitRavn
Lenke til innlegg
Del på andre sider

synes det var ganske dyrt.. har sett rg500 gå for rundt 3500 brukt, og forskjellen på disse to kan umulig være verdt det dobbelte.. tror en rg500 lå på rett over 10k når de var nye.. hadde en for rundt 10 år siden...

Lenke til innlegg
Del på andre sider

RG550 tilsvarer dagens RG1550, disse koster ca 10.500,- i dag. Hvor mye de kostet for en del år siden er vanskelig å si. Jeg husker RG770DX gikk for 7.000,- hos Norsk Musikk, men det var et særdeles godt tilbud i 1994 (etter mitt minne).

RG500 er det ingenting som heter, men de aller fleste modellene i RG5XX-serien ligger på 2-5.000,- brukt, alt etter hvor gamle de er, samt tilstand. Husk at RG550 ble produsert i en god del år, det finnes mange av dem - både i dårlig og bra forfatning.

Om det er dyrt? Kommer an på hvor mye du kan bruke. ;)

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Mener jeg har sett tilbud på rundt 8k ny nå... (1550/2550)

570 er jo omtrent samme gitaren også. Var en stund det bare var en plekterplate i forskjell. :) Vet ikke om det er noen større forskjell nå...

som Euphor sa... 500 er det ingenting som heter. 505, 507, 560 etc.. Men da mest Japanske modeller... 5xx serien har blitt produsert fra slutten av 80'tallet (correct me if i'm wrong). Se opp for hva du får... :)

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Hehe... mente at det er endel modeller som kun er laget for det japanske markedet (men av en eller annen grunn så har noen av de forvillet seg til Europa eller videre...). Hmm... 87? Joda, visste det, men var litt usikker på om de hadde laget RGer (el lignedes) tidligere også...

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Har spilt på en 507, og ja, den var nok identisk med en 570 (eldre modell med Edge :) ). Eneste forskjellen var at den hadde aktive emg pickuper, men de er jo sannsyneligvis satt inn i ettertid...

Tror vi muligens begynner å spore litt av, men er man ibanez fanatisker så... :)

Hvitravn: Tror det ville vært litt mye å gitt for en brukt 550 (ved mindre den kun var noen måneder gammel, men de heter jo ikke 550 lengre så..).

Endret av acron
Lenke til innlegg
Del på andre sider

En ting jeg har hørt (veit ikke om det er sant) er at ibanez gitarer fra 1992 og eldre er av høyere kvalitet enn senere modeller.

Alderen på en gitar har lite å si. Jo eldre jo bedre etter min mening. Jo eldre gitaren er, jo mindre sjanse er det for at halsen plutselig skal finne på å vri seg..

Jeg har en Ibanez RG450, opprinnelig kjøpt i '93. RG450 er lik RG550, botsett fra at den har dårligere pickups. Den har også plekterbrett og rosewood fretboard (husker ikke alle detaljene på 550)

Da jeg kjøpte den var den så og si helt strøken, bortsett fra litt plekter-slitsje på plekterbrettet. Fikk også med kasse. Betalte 4000 for den.

Jeg har gitt mer for dårligere gitarer senere, men 7000 er nok litt drøyt. 5000 hadde vært ok, hvis den er i god stand. Bedre pickups kan dra opp verdien litt, men ikke mer enn det pickupene er verdt i seg selv brukt.

Endret av CowJuice
Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive

 • Siste aktive tråder

  • takk. men den må hentes, dessverre.
  • Eneste mulighet for å komme videre nå er nok å prøve med en annen kondensator mic.  Lydkortet fungerer fint med gitar rett inn - og da vil jeg anta at en dynamisk mic også fungerer - om det ikke skulle være en feil med xlr inngangene på begge kanaler som reduserer nivået. Det anser jeg som lite trolig. Andre kabler er prøvd uten resultat. Tviler også på feil i setup i DRW da lavt nivå og støy/sus er akkurat det samme gjennom hodelelefonutgangen på lydkortet. Får høre litt rundt om noen i nærheten har en  som kan lånes. I ytterste konsekvens - kjøpe en fra butikk som har x antall dager åpent kjøp/returrett.
  • Er det full stopp i prosjektet?
  • JC22 https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=205905820
  • Det er jo ikke så mye annet å gjøre enn å feilsøke. Lån en annen mic og prøv. Om det så er en standard 58 eller så, bare det er en du vet funker. Da får du i hvert fall evt luket bort mikken og/eller lydkort som problem. Prøv også med annen kabel. Hvis det ikke er noen forskjell da, må du inn i innstillinger på lydkort og garageband og se.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.