Web Analytics
Jump to content

skal til los angeles, vil kjøpe gitar der...


pacific_leon
 Share

Recommended Posts

du trur ikke du kunne kjøpt meg en pedal? når reiser du ? =o jeg betaler frakt opp hit.... må bare undersøke pris... det er wwbw du skal på?

jo, det kan eg ordne, eg reiser 19 desember, og e hjemme 10 januar...skal til los angeles og sjappa du nevner ligger i Indiana, så må nok finne noen andre om ikke de har en søster sjappe i LA eller SF, men tror eg kjøper alt utstyret eg skal ha i San Francisco, eg for min del ska se litt rundtom på gitarer, skal kjøpe meg iron cobra dobbel pedal t trommesettet og noen lars ulrich signatur stikker... :D er MetallicA fan B)

Takk for svar alle sammen :) noen som vet om profilerte musikksjapper i LA eller SF området?

Link to comment
Share on other sites

Jeg kjøpte min gibson explorer i L.A. (holywood hvor jeg så jonnhy knoxville :D) Vi sneik oss forbi tollen helt fint. Ikke så mye moms. Den kostet 999 dollar og det ble ca. 7000 norske...

men slapp du ikke unna momsen åsså da? trodde det var tollerne som tok seg av alle avgifter som skal betales?

Link to comment
Share on other sites

noen som vet om profilerte musikksjapper i LA eller SF området?

I LA ligger det flere gitarbutikker på Sunset, såvidt jeg husker. Et svært Guitar Center, Boogie-sjappa som bl.a. fører Tom Anderson, og sikkert noen småsjapper. Tone Merchants ville jeg tatt en tur innom om jeg hadde anledning, men de ligger i Orange County.

Link to comment
Share on other sites

OK - en del ting å ta opp her :)

1) Prinsipielt bør du skytes, for dette har blitt tatt opp mange ganger før, men så lenge søkefunksjonen på et forum er så dårlig som den er, er det ikke så lett å finne relevant informasjon fra tidligere poster...

2) 25% moms på alt over 6000, hvis enkeltgjenstander koster over 6K må du momse HELE beløpet, ikke bare det overskytende. Hvis du kjøper gitar til 5000 og effektboks til 1300 momser du selvfølgelig bare effektboksen....

3) Hvis du tar med et horn til over 6000 på grønt og blir stoppet, beslaglegges gitaren til ære for statskassa, og selges på auksjon senere en gang, i tillegg til at du får et forenklet forelegg eller bot, avhengig av verdien. Så ja, det er straffbart. Bare spør hr. Shittu, som tok med litt mye cash og prøvde å smugle inn ei klokke: http://fotball.aftenposten.no/nyhetsarkiv/...articleID=90363

4) Gitarbutikker i LA: Nettrom har oppsummert bra. Både Boogie-sjappa og Tone Merchants i OC er vel forbeholdt de med flere tusen dollares på Visakortet, men de har mye fint! Tror du bør ta deg en tur på Guitar Center på Sunset Boulevard, den er rimelig diger. Og har "guitar walk of fame" utenfor, med håndavtrykk av kjente gitarister... :)

5) San Francisco: Guitar Center er det vel nok av her også, og hvis du skal ha f.eks Tom Anderson eller anna luksus kan jeg anbefale Gelb Music i Redwood City.

Vil forresten anbefale deg å kjøpe GITAR i SF, så slipper du å drasse rundt med kassa i flere uker... men hvis du finner drømmehornet og har leid stor nok bil går det sikkert greit i LA også. Husk også å fylle opp kofferten med tabs og cd-er, kabler og anna div som er mye billigere over there.

Edited by Tstone
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Er dette en dyr eller billig gitar? Hvor mye er du villig til å betale for reparasjonen? Er den dyr, eller du er villig til å kaste en del penger på det, er jo proff- svaret riktig. Hvis det hadde vært min, og det ikke er en kostbar gitar, hadde jeg forsøkt dette: 1. Belast gitarhalsen  litt, ved for eksempel å stemme gitaren en tone eller to opp. Ta det sakte, og sjekk om sprekken åpner seg. 2. Forbered deg, og ha alt du trenger klart.. Hvis det ikke åpner seg en tynn sprekk, så er det bare kosmetisk. Åpner det seg en tynn sprekk, så legger du superlim i sprekken. Han en flaske trykkluft klar, blås så på sprekken med den, og fyll på med mer superlim. Så belaster du så fort du klarer (derfor "ha alt klart") halsen den andre veien, slik. 3. Slakk strengene, og sett på for eksempel en lastestropp med passende montering i begge ender, (omtrent passe lengde har du selvsagt gjort klart) og stram opp den andre veien. Bittelitt, du skal ikke "stramme til det knaker", bare slik at limfugen får et mildt press. Det vil trolig fikse en sprekk, hvis det er en der. Er dette en pre-war Martin, er vel rådene om proff å foretrekke.
  • Er nok ikke så mye å hente for den der dessverre. Dette er en gitar som kostet mellom 1500 og 2000 kroner ny i butikk, så hvis du får en tusenlapp på Finn så er du heldig.
  • Jeg har hatt liggende en Ibanez i noen år nå, kanskje rundt 15/16 år. Vurderer å selge denne da jeg ikke har bruk for den mer. Men! Det jeg lurer på, hvor mye kan jeg selge den for? Noen få bruksmerker, men lite. Har ikke greie på sånn så derfor jeg spørr her. Legger ved bilder!  
  • Kjøpte meg en Morgan bass og en Dean Markley amp, har lyst å lære meg litt bass spilling. Stakkars nabo nå🙂
  • Ønsker å bytte en chrome covret (2 leder braided kabel) Gibson 490T pickup i en Gibson 498T pickup. Ikke nøye om den er covret eller ei.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.