Web Analytics
Jump to content

Trommemaskin?


LTBR
 Share

Recommended Posts

Jeg fant frem min gamle Digitech RP100 igår, den er omtrent ikke brukt da jeg ikke liker lyden den lager. Men den har en jævlig kjekk funksjon som jeg nesten hadde glemt av. Den har innebygd 30 forskjellige trommerytmer som man kan jamme til med gitaren, det var faktisk ganske kult.

Så kommer spm: finnes det en boks som har kun trommemaskin som ikke ødelegger gitarsignalet på tur inn i ampen? Altså som en helt vanlig effektpedal eller lignende som man kobler mellom gitar og amp bare at den har noen innebygde trommerytmer med variabelt tempo og ikke fullt av psyko lyder? Lette litt inne på Sound1 men kunne ikke finne noen.

Edited by www.dynamite.name
Link to comment
Share on other sites

Sikkert bra, men den har sikert ca 3000effekter og muligheter som jeg ikke trenger:) Jeg ser jo sånne effektbokser med alskens effekter for ca 1000 kr og de er inkludert trommemaskin.

Jeg er altså ute etter KUN trommemaskina for å gjøre jamminga på hjemmebasis litt mere spennende:) Hadde også vært tøft med en sånn boks som også inneholdt standard bass og gitarganger sånn at man kunne øvd bedre på soloer og improvisasjon. Finnes det noe sånt eller har jeg funnet opp noe som må være en gitarist`s store drøm nå:))

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.